Angst & zwanger (worden)

Ben jij bang dat je nooit moeder zal worden?

Het is de meest voorkomende angst in mijn praktijk.

Angsten en onbewuste blokkades
Angsten veroorzaken stress en onbewuste blokkades. Daarom ga ik met wensmoeders altijd heel actief aan de slag met het verwerken en loslaten van angsten. Of het nu direct te maken heeft me zwanger worden of zwanger zijn, of niet. Het voelt heerlijk opgelucht als je dat op een diepere laag opruimt.

Angsten tijdens zwanger worden
Tijdens het zwanger worden, en zeker als het niet vanzelf gaat, kun je bang worden dat het nooit zal lukken. Dat je als enige kinderloos achter blijft. Je kunt bang zijn dat je lichaam niet goed werkt. Maar je kunt ook hele andere angsten hebben, bijvoorbeeld rij-angst en dagelijks moeten autorijden. Angst om mensen te verliezen. Faalangst. En alle andere denkbare angsten.

Angsten tijden de zwangerschap
Tijdens de zwangerschap verandert het in de angst voor een miskraam, angst voor bloedverlies. Angst dat het niet goed gaat met de baby. Angst voor kwaaltjes. Angst voor de bevalling. En je omgeving is tijdens je zwangerschap opeens ook heel spraakzaam over nare ervaringen rondom zwangerschap en vooral de bevallingsverhalen. Het lijkt soms of niemand iets positiefs er over kan vertellen.

Wat kun je er aan doen?
Angst accepteren we vaak, we denken, dat is normaal of dat heb ik nou eenmaal. Of als we het als heel storend ervaren gaan we dingen ontlopen en of het angstige gevoel wegdrukken, ons afsluiten van het gevoel. Geen handige strategie, want op onbewust niveau blijft het aanwezig.

Opruimen en loslaten
Als ik ergens goed in ben (mag ik dat zo zelfverzekerd zeggen? ik denk het wel) als ik ergens goed in ben, dan is het wel het helpen van wensmoeders met het opruimen en loslaten van angsten. Want als de angst weg is, welke dat ook is, dan is er ruimte voor VERTROUWEN.

Vertrouwen
En als ik die angst bij jou heb opgeruimd, dan voel jij je rustiger, lichter en is er meer ruimte voor vertrouwen. Vertrouwen in je lichaam, zelfvertrouwen en vertrouwen in de toekomst. En dat willen we allemaal meer hebben, of niet soms?

Goed voelen
Je goed voelen en voelen dat het goed komt. Echt vertrouwen in jezelf, je lichaam en de toekomst. Ik zie wensmoeders helemaal stralen, elke keer dat ik ze dat geef. Het is een geschenk wat ze niet dachten dat mogelijk was. En na dat gevoel van vertrouwen is de kans dat je echt zwanger wordt opeens zoveel groter.

Garantie
Op al mijn trajecten voor zwanger worden en voor tijdens de zwangerschap, zit garantie. Niemand durft jou garanties te geven in deze fase, maar ik wel! Ik zie het in alle resultaten. Vrouwen die weer echt kunnen ontspannen en positief in hun fertiliteitstraject staan, vrouwen die zwanger zijn en niet meer van echo naar echo leven. Maar vertrouwen en rust ervaren. En dat garandeer ik. Lekkerder in je vel en meer rust en vertrouwen. Niet goed geld terug.

Zwanger worden
Als jij bezig bent met zwanger worden, is het zwanger worden online traject wat voor jou. Je kunt het zelfstandig volgen vanaf je telefoon of computer en ik garandeer dat jij meer vertrouwen en rust krijgt. Verder heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat je kans op een zwangerschap verdubbelt. Lees hier verder

Tijdens de zwangerschap
Wanneer je zwanger bent na een lang traject, of wanneer je ervaring hebt met (herhaalde) miskramen, is het angstvrij zwanger en hypnobirthing traject wat voor jou. Het is een compleet begeleidingstraject van positieve test tot en met bevalling. Momenteel ben ik die enorm aan het uitbreiden. Wil je meer info daar over? Klik dan hier

Angst en kinderwens?

Ontdek je volgende stap beemom gratis audio zwanger worden ontspannen hypnofertility hypnose mp3
Over de schrijver
Reactie plaatsen