ZWANGER worden hypnotherapie hypnose Hypnofertility

ZWANGER worden hypnotherapie hypnose Hypnofertility

"Stel me een vraag, boek een sessie,
stuur mij een mailtje, doe mee aan een workshop,
doe wat jij nodig hebt om echt ZWANGER te worden"

Want ik ben er speciaal voor vrouwen die natuurlijk zwanger willen worden, wat je situatie ook is

bel beemom zwanger worden hypnose hypnotherapie

ZWANGER worden hypnotherapie hypnose Hypnofertility

Contactgegevens


Lilian Kruse-van Ombergen

BeeMom en Hypnofertility Nederland

KvK 74804243

Gevestigd Hooiijzer 67, Oostzaan

Telefoon
+31 6 38 75 27 67

Mail
Lilian@beemom.nl

Hier vindt je mij ook:

ZWANGER worden hypnotherapie hypnose Hypnofertility

Waar?
Mijn praktijk is gevestigd in Oostzaan, aan de rand van Amsterdam. Het is makkelijk bereikbaar en je kunt er gratis parkeren voor de deur. En weet dat je altijd bij mij terecht kunt voor persoonlijke en 1 op 1 begeleiding. Ik heb klanten uit het hele land en ook uit het buitenland. Via Skype houden we regelmatig contact en je kunt afspraken flexibel plannen. Bijvoorbeeld meerdere op 1 dag, want dat scheelt weer reistijd.

Stel je vragen persoonlijk via skype
Misschien wil je nog iets weten, hier kun je een gratis skype sessie plannen. Je krijgt gelijk drie waardevolle tips waar je mee aan de slag kunt. Je maakt vrijblijvend kennis met mij en stel dan gerust de vragen die je nog hebt

Heb je nog andere vragen?
Wellicht heb je nog vragen.
Bij de Q&A vindt je de meest gestelde vragen

Wil je meer weten over de methode?
Kijk gerust eens op de pagina van Lynsi Eastburn overĀ Hypnofertility.
Zij is de grondlegster van Hypnofertility en trainde mij 1 op 1

Je kunt ook alvast gratis kennis maken met mijn Hypnofertility audio’s, klik hier