Gratis zwanger worden zelfhypnose mp3
Gratis zwanger worden zelfhypnose mp3
03 maart 2021 

Gratis zwanger worden zelfhypnose mp3

De gratis zwanger worden zelfhypnose audio van BeeMom

Veel wensmoeders zijn al fan van de Zwanger Worden podcast, zie hier voor meer afleveringen. Ook de Zwanger Worden zelfhypnose audio's hebben al duizenden luisteraars. Toch kennen nog niet alle podcast luisteraars de zelfhypnose audio's en andersom. Vandaar deze introductie en Q&A.

Hoe vraag je de gratis audio's aan?

Via bovenstaand en onderstaand vak, waar je jouw voornaam en emailadres achter laat, vraag je eenvoudig en snel de gratis mp3's aan. Je krijgt vervolgens automatisch een mailtje met een link naar de gratis online module waar je de audio's, maar ook de instructievideo kunt vinden. Heb je de audio al een keer aangevraagd maar ben je de email of link kwijt? Stuur dan een mailtje naar lilian@beemom.nl dan stuur ik het nogmaals. Het systeem kan namelijk niet twee keer hetzelfde emailadres toevoegen, want dan ben ik bang dat ik je spam bij elke aanvraag of aankoop.

Twee gratis mp3's

In de gratis module die je dan ontvangt zit niet één, maar wel twee gratis mp3's. Namelijk "Het geschenk van ontspanning voor wensmoeders" en "De wachtweken". De eerste mp3, zoals de naam al doet vermoeden, brengt ontspanning, rust en vruchtbaarheid. De tweede audio brengt geduld en rust wat heel handig is tijdens de wachtweken.

Tips voor zelfhypnose

In de gratis module zit ook een video waarin ik tips geef om nog dieper in (zelf)hypnose te gaan, zodat je nog meer contact hebt met je onbewuste mind. Je kunt namelijk gewoon de zelfhypnose audio's gaan luisteren (niet tijdens het autorijden!) maar je kunt ook een aantal dingen doen om het nog effectiever te maken. Zoals doen wat er in de audio gezegd wordt. Een oogrol doen vooraf. Voor het starten van de audio naar jouw droombeeld van je kinderwens gaan. Doen alsof je in hypnose bent en voor de rest gewoon loslaten. Luister de podcast voor meer toelichting.

Q&A over de zelfhypnose audio's

Vanuit de luisteraars kwamen er diverse vragen, zoals: Is het erg als ik in slaap val? Ik raak soms afgeleid. Waarom heb je het in de audio over baby's en niet enkelvoud, baby? Ik krijg een onrustige ademhaling tijdens de audio. Ik wordt onrustig van bepaalde woorden... Etc. Ik beantwoord ze allemaal in de podcast, klik op de audiospeler of ga naar jouw favoriete podcast app om te luisteren.

beemom gratis audio zwanger worden ontspannen hypnofertility hypnose mp3
Over de schrijver
Ervaringsdeskundige vruchtbaarheidsproblemen, IUI en IVF. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Uniek in Nederland en België met haar succesvolle Hypnofertility. Die vrouwen helpt vruchtbaarheid te verbeteren, meer rust in hun hoofd en vertrouwen in hun lichaam te krijgen
Reactie plaatsen