Start vandaag nog

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat bij vrouwen die IVF ondergaan, er 2x zoveel baby’s worden geboren als ze hypnofertility audio’s luisteren. Twee keer zoveel! Om het te ervaren, kun je gratis jouw eerste hypnofertility audio aanvragen. Druk op de knop en ik stuur hem naar je toe!

Zwanger Worden - Gedachtes Flowchart

Duurt het zwanger worden jou ook te lang?

Kun je nergens anders meer aan denken?

Denk je regelmatig: wat als het niet lukt?

Zou je die gedachtes wel eens om willen buigen?

Dat kan super simpel met de BeeMom Gedachtes Flowchart PDF, hieronder kun je hem eenvoudig, snel en helemaal gratis downloaden. Lijkt dat je wat? Druk op de knop

Lees de artikelen en blogs, boordevol waardevolle tips en interessante verhalen van Bee Mom.

Probeer jij zwanger te worden?

Angst & zwanger (worden)

Ben jij bang dat je nooit moeder zal worden? Het is de meest voorkomende angst in mijn praktijk.  Angsten en onbewuste blokkadesAngsten veroorzaken stress en

Lees verder »

Fertilily getest review

https://youtu.be/QB0niqpxEjs Fertilily getest Vorige maand heb ik de Fertilily getest. Ik wilde weten hoe het werkt, hoe het voelt en of het een aanrader is.

Lees verder »

EMBtest getest

EMB-test… Sommige wensmoeders doen een EMB test. Dat hoor ik regelmatig in mijn praktijk, en jij zal er misschien ook wel eens over gehoord hebben.

Lees verder »

Vitamines om zwanger te worden

Supplementen tijdens je kinderwensAlle wensmoeders die ik spreek in mijn  praktijk die doen wel iets aan vitamines, supplementen, voeding of kruiden om hun kans op

Lees verder »

Niet hetzelfde schuitje

Niet hetzelfde schuitje… Deze blog komt uit mijn tenen! Vorige week was ik het namelijk helemaal zat met de opmerking, we zitten allemaal in hetzelfde

Lees verder »

Gratis eerste sessie

Hoe fijn is het om eerst even gratis en vrijblijvend te kijken of dit bij je past? Daarom kun nu je gratis een eerste 30 minuten skype sessie boeken. Je kunt kennismaken met mij veilig vanuit je eigen huis. Je krijgt direct 3 waardevolle tips en ik beantwoord al je vragen.

Plan nu jouw gratis sessie

ONDERNEMEN MET (COM)PASSIE

Vanuit mijn hart, mijn missie en maatschappelijk verantwoord ondernemen, wil ik ook vrouwen helpen die niet in de gelegenheid zijn om een pakket te kopen. Ook hen gun ik het fantastische moederschap, ontspanning en gezondheid.

Daarom heb ik een aantal kosteloze subsidieplekken per jaar. Als je daar aanspraak op wil maken stuur je een email naar Beemom, met in het onderwerp ‘aanvraag subsidieplek’. 

In de bijlage doe je een motivatiebrief van maximaal 200 woorden en overzicht van je bankafschrift waaruit blijkt dat jouw inkomsten niet toereikend zijn.

Verzoeken worden binnen 2 weken behandeld.

Help anderen en deel dit met ze

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email