Huiswerk en audios om zwanger te worden
Huiswerk en audio's
Manouk
04 oktober 2019 

Huiswerk en audio's

wensmama manouk blog beemom hypnofertility zwanger worden iui ivf ongewenstkinderloos

Blog #3 van wensmama Manouk

Afgelopen week stond er weer een sessie gepland met Lilian, dit keer was het een Skype sessie. Ik wist van te voren niet helemaal wat me te wachten stond, aangezien Skypen toch wel iets anders is dan face-to-face contact.

Huiswerk

Tijdens de sessie hebben we vooral besproken hoe het met me ging en hoe ik de afgelopen week ervaren heb. Daarnaast had Lilian me wat “huiswerk” gegeven, dus ook dit bespraken we even kort. Fijn om even een gesprek te hebben, om te kijken hoe dingen verlopen.

Lilian is slaapverwekkend, hahaha

Sinds de eerste sessie ben ik dagelijks begonnen met het beluisteren van de audio die Lilian me opstuurde. Deze audio duurt ongeveer een half uur en is zeer slaapverwekkend kan ik je vertellen, haha! Het helpt mij enorm om hiermee in slaap te vallen, vandaar dat ik hem elke avond op bed beluister. Normaliter lag ik altijd nog te malen wanneer ik naar bed ging, nu ondervang ik dit door deze audio aan te zetten, waarbij ik binnen no-time in slaap val. Heerlijk ontspannend!

Bodyscan meditatie

Daarnaast had ik mezelf voorgenomen om elke dag eerder op te staan, om mijn dag te beginnen met een korte bodyscan van 10 minuten. Dit was 1 van de huiswerkopdrachten die ik mee kreeg, om op deze manier rustig mijn dag te beginnen. Ik moet eerlijk bekennen dat dit me niet altijd makkelijk afgaat, mijn slaap is heilig en vooral vroeg opstaan vind ik lastig. Het is me wel meerdere malen gelukt om iets eerder op te staan, zodat ik de meditatie kon uitvoeren. Wanneer het lukte voelde ik me ook wel relaxed als ik de dag zo kon beginnen. Maar dit blijft wel even een dingetje hoor. We bespraken tijdens de Skype sessie of deze meditatie me iets oplevert. En ja, dat doet het zeker. Op een rustige wijze je dag beginnen, met even een korte scan hoe het er in je lijf voorstaat voelt fijn. Vandaar dat ik een briefje heb geschreven voor mezelf, wat ik op mijn nachtkastje geplakt hebt, een reminder voor mezelf waarmee ik hoop te bereiken dat het me vaker gaat lukken.

Dat gaat de goede kant op

Lilian gaf me daarnaast de opdracht om affirmaties naar mezelf uit te spreken. Een affirmatie is een korte, bekrachtigende en positieve zin die je, als een soort mantra’s, naar jezelf uitspreekt. In het begin vond ik dit heel gek, puur omdat ik dit niet gewend ben. Maar, hoe vaker je het doet, hoe meer het went. Afgelopen week betrapte ik mezelf er soms op dat ik de zin al hardop uitsprak, zonder dat ik het helemaal door had. Dus dat is een goed teken! Dat gaat de goede kant op, haha.

Een wonder en serieus een uitkomst

Na het Skype gesprek heb ik een nieuwe audio van Lilian doorgestuurd gekregen, waar ik komende week mee aan de slag ga. Deze audio ga ik weer iedere avond voor het slapen gaan proberen te beluisteren. Gisteren heb ik hem voor het eerst beluisterd, ik moet je eerlijk zeggen dat ik al heel snel in slaap ben gevallen. Dus ik kan enkel zeggen dat het wederom slaapverwekkend is, maar op een positieve manier. Wederom een heerlijke audio waar je binnen no-time zo ontspannen van raakt, dat je dus gewoon in slaap valt. En geloof me, dat snel in slaap komen is voor mij echt een wonder. Dus voor mij is dit wel echt serieus een uitkomst!

Volgende week vertel ik jullie meer

Volgende week staat er weer een live sessie ingepland bij Lilian. Ik weet nog niet precies wat we gaan doen, maar daar vertel ik jullie volgende week graag meer over! Liefs, Manouk P.s. Wil je me iets vragen? Laat je vraag hier onder achter bij de comments

Alle blogs van wensmama Manouk:

#1 – Ik was eerst sceptisch

#2 - Ik had het idee dat ik iets fout deed

#3 - Huiswerk en audio's

#4 - Masker op en door na de miskraam

#5 - Bang voor een positieve test en miskraam

Gratis kennismaken met Hypnofertility?

Hypnofertility is hypnotherapie gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Het verdubbelt minimaal je kansen, zorgt voor meer rust in je hoofd en vertrouwen in je lichaam. Je kunt gratis kennismaken met Hypnofertility via de Ontspannen Zwanger Worden mp3 van BeeMom, vraag hem nu aan

Gratis workshop

Wil je meer tips om je vruchtbaarheid te verbeteren, weer rust te krijgen in je hoofd en vertrouwen in je lichaam? Kom dan naar de gratis workshop Pak de controle over je vruchtbaarheid. Online en privé te volgens in de vorm van een webinar. Kijk hier voor de volgende datum en om je aan te melden


Ben je al zwanger en bang voor een miskraam?

Herken jij je in de situatie van Manouk, met haar herhaalde miskramen en angst na een positieve test? Dan is de online Hypnobirth cursus van BeeMom echt wat voor jou. Het helpt vertrouwen te krijgen tijdens de zwangerschap, kwaaltjes te verminderen en echt te genieten. Natuurlijk helpt het ook bij een prettige bevalling en geboorte-ervaring en zelfs daarna het herstel in de kraamperiode. Uniek in Nederland! Klik hier voor meer informatie


Over de schrijver
Manouk
Reactie plaatsen