Hypnose, geen tovenarij maar wel magisch- Voor vruchtbaarheid
Hypnose, geen tovenarij maar wel magisch
24 januari 2020 

Hypnose, geen tovenarij maar wel magisch

hypnose tovenarij magisch zwanger worden beemom hypnofertility

Wanneer ik vertel dat ik hypnotherapeute ben en in mijn praktijk vrouwen in hypnose breng, krijg ik vaak ‘aparte’ reacties. Hypnose wordt nog vaak nog als iets mysterieus en engs gezien. Dankjewel Hollywood. Maar als je oplet in de media en het nieuws, zie je dat hypnose steeds vaker wordt ingezet voor medische doeleinden en steeds meer wetenschappelijke onderzoeken worden gepubliceerd over de kracht van hypnose bij uiteenlopende kwalen.

Op het gebied van hypnotherapie voor vruchtbaarheid is ook wetenschappelijk onderzoek gedaan, in 2006 al. Waaruit bleek dat wanneer vrouwen tijdens de terugplaatsing in hypnose gingen en werden verteld dat er een langverwachte gast verwelkomt werd, de terugplaatsing 2x zoveel kans van slagen had. Wow dat is nog eens een fantastisch resultaat. En daarom is het in de Verenigde Staten en andere landen al veel langer gebruikelijk om hypnose in te zetten bij vruchtbaarheidsproblemen.

Ik heb hypnofertility oftewel hypnose gespecialiseerd in vruchtbaarheid geïntroduceerd in Nederland. En ik zie echt fantastische resultaten. Ten eerste zie ik dat alle wensmoeders in mijn praktijk lekkerder in hun vel gaan zitten. Dat wil zeggen, ze kunnen beter ontspannen, zitten lekkerder in hun vel, laten het verleden los en hebben (veel) meer vertrouwen in hun lijf en in de toekomst. En naast die mentale verbetering, zie ik ook verbetering in hun cyclus, eicelproductie en zwanger worden en zwanger blijven.

Voor mij is het effect van hypnose inmiddels normaal en daarom vergeet ik wel eens hoe magisch het echt is. Want de transformaties en de snelheid waarmee deze transformaties komen zijn echt uitzonderlijk. Een trauma waar vrouwen jaren mee geworsteld hebben, is in één sessie ontkracht. Vrouwen zonder eisprong hebben na 2 maanden weer een eigen cyclus en eisprong. Vrouwen krijgen oneindig veel ongevraagde adviezen dat ze los moeten laten en na sessie 1 lukt dat je gewoon.

Elke klant is voor mij een feestje, elke sessie gebeurt er wel wat. Bewust of onbewust. En de verbazing na die eerste sessie is zo wonderbaarlijk. Je moet het echt zelf ervaren om te begrijpen. Je kunt de vele recensies lezen op mijn site als je nieuwsgierig bent. Je kunt natuurlijk ook gewoon langs komen. Kom gewoon eens ervaren, voelen hoe dat is.

Hypnose is namelijk niet wat Hollywood het doet lijken. In mijn praktijk hebben we eerst een lekker kopje thee. Echt tijd voor een persoonlijk gesprek, jij verteld waar je aan wil werken, ik leg uit hoe en wat we precies gaan doen. Daarna mag je in een luie stoel plaats nemen. En dan klets ik tegen je aan als een geleide meditatie. Jij bent enorm gefocust op wat ik zeg en wat dat met je doet. Je bent ontzettend scherp en komt in een steeds diepere trans en staat van hypnose. En daar heb niet ik, maar jij zelf de kracht om een verandering te maken. De verandering die je wil. En die verandering communiceer je via beelden, gevoelens en symbolen naar je onbewuste. Het lijkt een gestuurde droom. En dat zorgt voor een intense verandering.

Na deze sessie van ongeveer 5 kwartier tot anderhalf uur, moet je weer even in het hier en nu komen, maar merk je direct het verschil. Je angst is weg, een trauma is verwerkt, je eicelproductie is verbeterd, je vertrouwen verhoogt of wat je ook op dat moment wilde verbeteren. We kunnen het direct testen. En ik ben zo overtuigd van de kracht, dat ik een niet-goed-geld-terug actie heb op alles. Zelfs op de losse eerste sessie.

Ben je nieuwsgierig geworden? Ervaar nu de gratis Ontspannen Zwanger Worden mp3 voor wensmoeders

hypnose tovenarij magisch zwanger worden beemom hypnofertility

P.s. ik ben groot fan van Harry Potter, maar ik kan helaas niet toveren. Dus je zal zelf op de knop moeten drukken. Dan laat ik je ervaren hoe magisch goed ik kan hypnotiseren en jouw helpen weer lekker in je vel te laten zitten en je droom uit te laten komen...

voelt deze knop beter?

Gratis workshop

Wil je meer tips om je vruchtbaarheid te verbeteren, weer rust te krijgen in je hoofd en vertrouwen in je lichaam? Kom dan naar de gratis workshop Pak de controle over je vruchtbaarheid. Online en privé te volgens in de vorm van een webinar. Kijk hier voor de volgende datum en om je aan te melden

Over de schrijver
Ervaringsdeskundige vruchtbaarheidsproblemen, IUI en IVF. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Uniek in Nederland en België met haar succesvolle Hypnofertility. Die vrouwen helpt vruchtbaarheid te verbeteren, meer rust in hun hoofd en vertrouwen in hun lichaam te krijgen
Reactie plaatsen