Zie waar BeeMom in de media is verschenen
zwanger worden podcast lilian

In de media

hier was BeeMom te zien en te horen

Te gast bij Seks, Relaties en Liefdes! de podcast

maart 2021 werd ik geïnterviewd door Nynke Nijman

Te gast bij PCOS Platform Podcast

maart 2021 werd ik geïnterviewd door Isabelle

Te gast bij de Passie Podcast

november 2019 werd ik geïnterviewd door Stefan van de Passie Podcast

Te lezen in Week van de vruchtbaarheid magazine

november 2019 schreef ik artikel over de mindset van 'proberen' zwanger te worden

Over mij

Mijn periode van kinderwens was zo intens bepalend voor mijn leven. Ik maakte grote beslissingen om mijn dromen na te jagen en te worden wie ik echt wilde zijn. Niet alleen moeder, maar ook een gezonde sterke vrouw, die weer kon vertrouwen op haar lichaam en de toekomst. Met rust in mijn hoofd en het gevoel dat ik alles aan kan, wat er ook op mijn pad komt. Ik heb geleerd hoe ik controle krijg over mijn gedachten, gevoelens en vruchtbaarheid. Het is mijn missie dit met zo veel mogelijk vrouwen te delen
zwanger worden podcast

De Zwanger Worden Podcast

Ik ben de maker van de succesvolle 'Zwanger Worden podcast'. Al meer dan 180 afleveringen en meer dan 120.000 luisteraars.


Het zijn open gesprekken over kinderwens en vruchtbaarheid. Het is alsof je een (ervarings)deskundige in de buurt hebt om thee mee te drinken en te sparren. 


Ik deel heel persoonlijk mijn ervaring, inzichten en ik interview interessante gasten.