jarig 2020

jarig leeftijd zwanger worden miskraam lilian kruse beemom hypnofertility vruchtbaarheid

Op 20-02-2020 wordt ik (nee geen 20) 34 jaar. Verjaardagen kunnen van alles oproepen bij mensen. Dat er alweer een jaar voorbij is, dat ze alweer ouder zijn. Hoewel het maar 1 dag ouder is dan de dag ervoor, voelt een verjaardag toch confronterend. Want hoeveel invloed heeft je leeftijd op zwanger worden?

Je kunt gedachtes hebben over de plannen die je had, dingen die je had willen bereiken voor je zoveelste verjaardag. Dat had ik ook. Ik kan me nog een bepaald moodboard herinneren van dingen die ik voor mijn 30e wilde bereiken. Het leven liep anders, heel anders. Daar kun je allerlei gevoelens bij hebben. Dat merk ik bij de wensmoeders in mijn praktijk heel sterk.

Ze hadden als meisje een beeld van hun huisje-boompje-beestje-kindje(s) toekomst. Ze zagen het gezinnetje helemaal voor zich. Soms zelfs al hoeveel kinderen en of het jongens of meisjes zouden zijn. De tijd verstreek en hoop zakte. Het beeld veranderde in de loop van de jaren van een mooie droom in een pijnlijke confrontatie. Ze durven er bijna niet meer naar te kijken.

Maak vandaag eens een heel mooi nieuw plaatje. Want tijden veranderen. Bijna niemand, echt niemand, is geworden wat hij/zij als kleuter dacht tijdens het bespreken van beroepen. Dat vinden we heel normaal. Voortschrijdend inzicht en de kansen op je pad veranderen dingen. Zo ook de vorm van je gezin. Als je nu een compleet nieuw (haalbaar) droomplaatje mag maken, wat zou dat dan zijn?

Misschien ben je op een andere leeftijd moeder, heb je een ander aantal kinderen, misschien meer jaren tussen kinderen. Misschien kwam er eerst een hond en daarna een baby. Maar ook nu is er een prachtig droombeeld te maken. Een mooie toekomst om naar te verlangen. Maak dat plaatje heel erg duidelijk, helder en groot in je mind. Geef je onbewuste een doel om na te jagen. Met alle mooie gevoelens die daarbij horen. Je onbewuste reageert goed op beelden, gevoelens en symbolen. Dus stuur dat mooie plaatje regelmatig door. Let maar op dat je lichaam daar op zal reageren.

En wie jarig is, die viert en trakteert. Ik ga mijn verjaardag vieren. Met taart en de belangrijkste mensen in mijn leven. Ik ga die dag een heerlijke taart bakken, want ik vind dat niet alleen heerlijk om op te eten, maar ook super leuk om te maken.

Maar ik trakteer jou ook. Ik heb al weken zitten broeden, waar kan ik de wensmoeders in mijn netwerk op trakteren? Waar worden ze blij van? Nu kan ik de taart niet in een envelop sturen, maar ik heb wel handgemaakte fertiliteitsthee (Fertilitea) die ik op kan sturen. Wil je die gratis eens proberen? Klik op onderstaande link en ik stuur het per post naar je op. Het enige wat ik van je vraag is 3,99 euro verzendkosten.

Klik op de link en dan stuur ik jou heerlijke fertiliteits theetjes

Geef een reactie