Kinesiologie en kinderwens - Zwanger worden
Kinesiologie voor vruchtbaarheid en kinderwens
10 november 2021 

Kinesiologie voor vruchtbaarheid en kinderwens

Heb je al eens gedacht aan een kinesioloog?

Een tijdje geleden boekte ik een sessie bij kinesiologe Roos, als ondersteuning voor mijn laatste IVF poging. Het was een zware periode en natuurlijk wist ik wat ik moest doen om rustig te blijven, met mijn onderbewuste te werken, maar er zat ook onbalans in mijn lijf. En hoe fijn is het als iemand je helpt en steunt om in balans te komen?

Wanneer je tijdens je periode van kinderwens onbalans en stress ervaart, heb je dan al eens gedacht aan een kinesiologie

Wat is kinesiologie?

Kinesiologie is een verzamelnaam voor verschillende technieken die allemaal met spiertesten werken. Je lichaam vertelt wat er onbewust speelt. Kinesiologie werkt direct met je lijf. Energie kan op bepaalde punten in je lijf vast gaan zitten en onbalans veroorzaken. Door bepaalde oefeningen en soms ook druppels of korrels ga je daarmee aan de slag.

Voel je weer goed en opgeladen

Roos maakt daarnaast ook gebruik van kleuren, geuren, (drukpunt)massage en ze luistert goed naar je. En dat werkt! Ik voelde me na elke sessie bij haar weer goed, opgeladen, ontspannen, sterk.

De energetische stofzuiger

Kinesiologie is een alternatieve geneeswijze waarbij het zelf genezend vermogen van het lichaam centraal staat en wordt gestimuleerd. Maar Roos heeft daarbij nog iets unieks. Ze is een soort energetische stofzuiger. Ze vindt de energie die jou niet meer dient, zuigt het op en voert het af. En zo heb ik dat ook ervaren. Ik kon het ook letterlijk aan haar zien als ze gaap na gaap onderging en mijn vermoeidheid weg nam.

Onbewust werd ik verwezen naar Roos

Toen ik een afspraak maakte bij Roos had ik nog geen idee wat kinesiologie was en of ze wel iets met kinderwens deed... Ik had haar een keer gezien bij een businessevent voor therapeuten. Ze deed "iets" met kinderen, toch zei mijn onderbewuste dat ik bij haar een afspraak moest maken. Ik heb geluisterd en gelukkig zijn die keuzes vanuit mijn onderbewuste vaak hele goede! Ze heeft namelijk ervaring met kinderwens, zowel in de praktijk als persoonlijk. En het was precies het soort ondersteuning dat ik zocht, op diep energetisch vlak.

Voel je gesteund

Ik kwam bij Roos in haar kleurrijke praktijk en werd welkom geheten door haar warme persoonlijkheid. Ze luisterde naar mijn verhaal en kijk naar mij als geheel: fysiek en emotioneel. Ze deed spiertesten, werkte met reflexpunten, acupressuurpunten, meridianen en meer. Het is een warm bad, je voelt je gesteund en gehoord en dat gun ik iedereen in deze situatie. Vandaar dat ik nog vele malen terug ging en haar uitnodige voor de Zwanger Worden Podcast. Luister de aflevering, zie bovenaan de pagina de speler. Daarin heeft ze ook nog een geweldige tip voor je.


roos kinesiologieOver de schrijver
Ervaringsdeskundige vruchtbaarheidsproblemen, IUI en IVF. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Uniek in Nederland en België met haar succesvolle Hypnofertility. Die vrouwen helpt vruchtbaarheid te verbeteren, meer rust in hun hoofd en vertrouwen in hun lichaam te krijgen
Reactie plaatsen