Link in bio beemom

Verbeter je vruchtbaarheid programma

van BeeMom - online only

Volg op eigen tempo

GRATIS Ontspannen Zwanger Worden audio sessie

Kun jij aan niets anders meer denken dan zwanger worden?

Lig je er wakker van dat het maar niet lukt?


Luister gratis deze Hypnofertility audio voor meer (nacht)rust en vruchtbaarheid

zwanger worden mp3

Wauw ik wil je enorm bedanken, heb je mp3 iedere avond in bed geluisterd. En ben net door de IVF consulent gebeld, dat ik zwanger ben van mijn 3e TP! Ik vind het misschien gek om dit naar je te mailen, maar wil je dit compliment echt niet ontnemen. Dankjewel fijne Lilian!

Ervaringen van die zwanger willen worden
Femke
"Jouw gratis MP3’s gaven mij zo onwijs veel rust en kracht de afgelopen weken"
Ervaringen van die zwanger willen worden
Amber
Tijdens het proberen zwanger te worden na mijn miskraam vaak naar je gratis audio geluisterd, wat me hielp vertrouwen te krijgen en minder te piekeren. Het heeft me ook beter laten slapen. Mijn zoontje is inmiddels 7 weken. Dank je wel!
Ervaringen van die zwanger willen worden
Ine

7 dingen die je wilt weten tijdens IUI, IVF & ICSI

Gratis E-book 

Gratis E-book '7 dingen die je wilt weten tijdens IUI, IVF & ICSI

Over mij

Mijn periode van kinderwens was zo intens bepalend voor mijn leven. Ik maakte grote beslissingen om mijn dromen na te jagen en te worden wie ik echt wilde zijn. Niet alleen moeder, maar ook een gezonde sterke vrouw, die weer kon vertrouwen op haar lichaam en de toekomst. Met rust in mijn hoofd en het gevoel dat ik alles aan kan, wat er ook op mijn pad komt. Ik heb geleerd hoe ik controle krijg over mijn gedachten, gevoelens en vruchtbaarheid. Het is mijn missie dit met zo veel mogelijk vrouwen te delen

Zwanger Worden podcast

Luister hem nu

BeeMom.nl

zie alle blogs, tips en aanbod