Luister jij naar jezelf? - Voor vrouwen die zwanger willen worden
Luister jij naar jezelf?

affirmaties zwanger worden mindset beemom hypnofertility

Nieuwe dingen

Luister jij naar jezelf? En probeer jij regelmatig wat nieuws? Iets wat je nog nooit gedaan of geproefd hebt? Misschien iets kleins, als een gerecht of recept kiezen dat je niet kent. Of grotere dingen, op vakantie naar een land waar je nog nooit geweest bent?

Keer op keer hetzelfde

Albert Einstein zei het al, de definitie van waanzin is, het hetzelfde keer op keer doen, maar andere uitkomsten verwachten.

Als je probeert zwanger te worden, voelt het misschien ook zo, of juist niet. Want een aantal dingen doe je wellicht elke keer. Maar je bent ook wel steeds op zoek, wat je anders kan doen. Wat kan mij nog meer helpen?

Kleine aanpassingen

Misschien doe je al iets aan je voeding, je voedingssupplementen, of heb jij je sportpatroon aangepast. Wellicht gebruik je bepaalde kruiden. En wat voor kleine stap, wat voor nieuwe stap zou je nog meer dichter bij je doel kunnen brengen?

Zeg het tegen jezelf

Je zou de komende tijd eens kunnen gaan affirmeren. Het voelt de eerste keer misschien onwennig, maar het helpt een doel stellen voor je onbewuste. En belangrijk aan een goede affirmatie, is dat het positief geformuleerd is en in het nu, tegenwoordige tijd. De mind kan namelijk geen negatief vasthouden, denk maar eens NIET aan een roze olifant.

Een affirmatie waar je goed mee kunt starten is: "Elke dag, ben ik op elke manier, beter en beter." Die is namelijk ook goed voor alles. En je anbewuste weet precies wat het moet doen om jou beter te laten voelen.

Herhalen

Deze herhaal je dagelijks 20x. Liefst hardop terwijl je in de spiegel kijkt. Maar je kunt het ook doen als je in de auto zit of in je hoofd als je op de trein wacht. Soms moet je ook gewoon praktisch denken. Merk op wat dit met je doet als je dat twee weken doet. Laat het me weten.

Uitbreiden

Daarna kun je deze affirmatie, die inmiddels vertrouwd en als een waarheid voelt, uitbreiden. Bijvoorbeeld met: "en mijn baby komt op het juiste moment, op de juiste manier, voor mij..."

Het zal je helpen omgaan met de tegenslagen en wachtmomenten. Heel veel succes met deze tip, En lukt het een dag niet, of ben je het vergeten? Weet dan, elke dag gaat het op elke manier beter en beter ;).

Nog niet makkelijk?

Als je het nog niet makkelijk vindt om dagelijks te affirmeren. Misschien is het dan makkelijker om een audio op te zetten. Die je helpt in een diepe relaxte staat te komen, een hypnotische staat, waarin de positieve woorden sneller ankeren. Luister eens een paar keer naar deze gratis ontspannings audio voor wensmoeders en merk het verschil.

Over de schrijver
Ervaringsdeskundige vruchtbaarheidsproblemen, IUI en IVF. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Uniek in Nederland en België met haar succesvolle Hypnofertility. Die vrouwen helpt vruchtbaarheid te verbeteren, meer rust in hun hoofd en vertrouwen in hun lichaam te krijgen
Reactie plaatsen