MAAN!FEST jaarprogramma | BeeMom

MAAN!FEST

Jaarprogrammanull
Manifesteer je droomleven

null

 • Je hebt een droom
 • Je wilt iets verbeteren in je leven
 • Je wilt je gelukkiger voelen

Expert

In mindset en transformatie

22.000+

succesvolle sessies

100%

tevredenheidsgarantie

Jij...

bent een intelligente vrouw en een echte doorzetter

Je hebt al veel bereikt en voor elkaar gekregen. 

Maar wanneer anderen tegen je op kijken denk jij vaak: ze moesten eens weten...


Jij ziet altijd ruimte voor verbetering, je wilt meer!

Herken je dit?

 1. Je bent al langer bezig met persoonlijke ontwikkeling en je weet heel veel dingen al, maar je bent nog niet waar je wilt zijn
 2. De helpende tools dagelijks toepassen verslapt na een aantal weken of maanden. Daar een gezonde blijvende gewoonte van maken lijkt lastig. Vooral op het moment dat stress of tegenslagen zich voordoen, schiet je snel terug in oude patronen.
 3. Je ziet mensen op social media bijna moeiteloos tijd maken voor self-care, zich zonder falen aan een gezonde leefstijl houden en grote doelen bereiken. Al scrollend op de bank baal je en krijg je weer een sprankje inspiratie om er voor te gaan...
 4. Het lijkt soms een eindeloze weg, één stap naar voren, één stap terug. Het voelt soms alsof het leven stil staat.
 5. Inmiddels begin je te twijfelen aan je dromen. Is het haalbaar? Moet ik mijn doelen bijstellen? Gaan mijn dromen ooit uit komen?
Lilian kruse met Esther op event

Ik help je graag met:

 • Op de meest krachtige manier je dromen te manifesteren
 • Je dromen tastbaar en helder maken. Jouw vuurtje aanwakkeren zodat je een onstopbare kracht in jezelf vrij laat komen, die zich niet laat stoppen
 • Snel en gemakkelijk die gezonde en gelukkige leefstijl eigen te maken, die perfect past bij jou
 • De tools en de stok achter de deur om door te zetten en te realiseren wat jij wilt bereiken. 
 • De rust ervaren dat jij jouw beste leven leeft en het vertrouwen dat jij jouw doel gaat behalen
sneller zwanger worden

Jouw droom realiseren

Daar help ik je bij:


 • Ik geef jou het vertrouwen weer terug, in jezelf en in jouw toekomst
 • Je krijgt meer invloed op je lichaam, mind en spirit
 • Je durft groter te dromen
 • Je manifesteert een gezonder en gelukkiger leven

Wat het MAAN!FEST jaarprogramma met je doet:

nieuwe maan

Een jaar lang

elke nieuwe maan

Elke nieuwe maan is er een live MAAN!FEST visionsessie, waarbij je jouw droom diep naar jouw onderbewuste stuurt. Jouw onderbewuste mind is krachtigste doelnajagende middel dat je bezit. Via visionsessies in hypnose, gesterkt door de energie van de groep, ben je in staat om snel en diepgaandte manifesteren.

dromen manifesteren

Jouw dromen manifesteren

Wellicht heb je al jaren een grote droom, of misschien ben je altijd op zoek naar verbetering. In de masterclasses help ik jouw dromen groter, helderder en intenser te visualiseren en voelen. Zodat je jouw droom scherp en met krachtige positieve emoties naar jouw onderbewuste kunt communiceren en  manifesteren.


Gemakkelijk gezonder leven

Naast de maan(de)lijkse diepe sessies, help ik je om jouw dagelijks leven zo in te richten, dat je gezond leeft en goed voor jezelf zorgt. De korte dagelijkse meditaties en (magische) morgen en avondrituelen, helpen je dagelijks dichter bij je doelen te komen en beter voor jezelf te zorgen. Zodat jij je elke dag meer ontspannen, fitter en gelukkiger voelt.

Bewust gelukkiger leven

Wanneer je aan de slag gaat met MAAN!FEST, sta je bewuster in je leven, en wordt je minder geleefd. Jij pakt de controle over jouw leven, gezondheid en geluk. Jij en jouw onderbewuste mind zijn de sleutel, ik ben jouw navigatie en stok achter de deur. Het enige wat jij hoeft te doen is je bestemming invoeren en gas geven.


Iets voor jou?

lilian masterclass vruchtbaarheid
€ 997,-
€ 777,-

MAAN!FEST jaarprogramma

In dit programma krijg je alle tools om je leven in te richten zoals jij dat wilt, je dromen te manifesteren en bewust gelukkiger te leven


 • 12 live nieuwe maan visionsessies
 • Masterclass 'Magische morgen'
 • Masterclass 'Droomdoel visualiseren'
 • 2 Manifestatie meditaties voor dagelijks gebruik
 • Inspiratie mails
 • Jaar lang toegang inclusief alle replays

Over mij

Hoewel ik nu expert ben op het gebied van mindset en het beinvloeden van lichaam, mind en spirit, kwam mij dit niet van nature aanwaaien. Van jongs af aan kampte ik met onverklaarbare gezondheidsproblemen als hoofdpijn, vermoeiheid, spastische darmsyndroom en ook mentale problemen als depressies en burn-outs. Hoewel ik hard mijn best deed en veel artsen mij onderzochten, was er niets te vinden en werd ik op mijn 30e zelfs afgekeurd. Ik was vastberaden om mijn leven om te draaien en gelukkig te worden en liet mij niet tegen houden door mijn nuchterheid, meningen of financiele beperkingen. Tijdens mijn 1e NLP opleiding veranderde mijn leven en ontdekte ik mijn unieke gave om mensen in diepe diepe hypnose te brengen en daardoor konden zij ook hun eigen leven transformeren. De resultaten waren zo bijzonder, dat ik nooit meer ben teruggekeerd naar de techniek en sindsdien hypnotherapeut en onderneemster ben, bekend van mijn werk op het gebied van vruchtbaarheid en persoonlijke groei.

Andere vrouwen zeiden:

"Het verraste me dat hetgeen dat je tijdens de sessies te horen krijgt echt wortelt. Lilian weet als geen ander te verbinden, zelfs online.


Ik zou het zeker aanraden!"


Rachel

"Lilian en haar programma en begeleiding hebben er voor gezorgd dat mijn droom werkelijkheid is geworden. 


Bedankt Lilian ik ben je eeuwig dankbaar!"


Parisa

MAAN!FEST

Is dit ook nuttig voor mijn situatie?

Dit programma is voor alle vrouwen die een droom hebben en of iets willen verbeteren in hun leven. Of je nu zwanger wilt worden, af wilt vallen, je gezondheid wilt verbeteren, een nieuwe baan wilt of financiele vrijheid. Dit programma ondersteunt elke droom en maakt jouw diepgewortelde dromen zelfs helderder.

Waar vinden de sessies plaats?

Alle sessies zijn vanaf de hele wereld online te volgen, zolang je toegang hebt tot internet.

Wat als ik al een programma van BeeMom volg?

Dit programma sluit perfect aan bij alle andere programma's van BeeMom. Het is compleet uniek en staat er los van. Het is ook los van de andere programma's te volgen

Wat is het verschil met andere programma's van BeeMom?

Dit programma is niet specifiek gericht op zwanger worden en is voor elke vrouw, met welke droom dan ook, helpend om gestructureerd en snel te manifesteren en een gezonde en gelukkige leefstijl langdurig vol te houden. Er is totaal geen overlap met andere programma's van BeeMom

Wanneer start MAAN!FEST?

MAAN!FEST start in september van 2023. Wanneer je eerder instapt, krijg je tot die tijd onbeperkt toegang tot 2 opgenomen MAAN!FEST visionsessies en als bonus de cursus 7 manieren voor meer zelfliefde.

Wat als ik er niet elke keer live bij kan zijn?

Live bij de visionsessies zijn is het allerleukste, maar gelukkig krijg je ook een replay voor als je er echt niet bij kunt zijn. De sessies zijn niet op een vaste dag, omdat het af hangt van de nieuwe maan. De data zijn minimaal een half jaar van te voren bekend en replays blijven zolang jouw jaarprogramma loopt toegankelijk.

Mijn vraag staat er niet bij...

Heb je nog een vraag? Mail naar lilian@beemom.nl

ervaring foliumzuur kruidvat vitakruid
€ 997,-
€ 777,-

MAAN!FEST jaarprogramma

Wetenschappelijk bewezen je vruchtbaarheid verbeteren, door onbewuste blokkades op te ruimen. Weer vertrouwen in je lichaam en de toekomst, en rust in je hoofd. In je kracht staan met een positieve mindset

100% tevredenheidsgarantie!

Je krijgt 14 dagen lang garantie op je aankoop, ik ga namelijk 

voor alleen maar blije klanten. Tevreden anders je geld terug

Deze vrouwen gingen je voor

Werken aan onbewuste blokkades via hypnoses, inzichten krijgen via diverse tools die worden aangereikt,  steeds een laag dieper durven te gaan en meer en meer tot je intuïtie komen. Dit traject heeft mij zo veel gebracht, wat verder gaat dan ik dacht. Ik heb op veel vlakken berusting gevonden, oftewel rust en balans welke ik voor het eerst ook écht doorvoel. Ik wil mij namelijk nú blij kunnen voelen, en daarmee weg kunnen stappen van de “als… dan…” gedachtes. “Embrace the process”, iets wat ik rationeel snapte, mij nog lang heb tegen verzet en nu helemaal heb weten te omarmen. Ik ben het leven nog meer als een flow gaan ervaren, vanuit ruimte, kracht en vertrouwen. En in de afgelopen weken is er ook een groeiend gevoel van excitement ontstaan: een leuke spanning voor de wedstrijd. Want wat de uitkomst ook zal zijn, ik kom er als winnaar uit want ik ben een nog eerlijkere versie van mijzelf geworden. Zoals het een paar keer ter sprake is met Lilian: werken aan de taart, dan komt de kers vanzelf. Want zonder taart, heeft de kers ook nergens om op te staan. Dit traject gun ik echt iedereen.

Laura

Wat ben ik blij dat ik jou gevonden heb! Zo’n 2 maanden geleden ben ik gestart en ik wist direct dat dit iets voor mij was, ik ben zo blij dat ik nu gestart ben met hypnose.


Alles wat ik al gezelen heb... Jij gaat vele laagjes dieper, naar het onderbewustzijn. Je vertelt over de verbinding met je onderbewuste en jezelf, en daar was ik zo naar op zoek. Je zegt het zo mooi over het openstellen: mijn reis is een spirituele reis geworden. Hetgaat over veel meer dan alleen mijn droom. Het gaat over patronen uit het verleden opruimen, zelfvertrouwen creëren, nieuwe patronen in je mind vastzetten, mijn week anders inrichten.

 

Alle stappen die je neemt in jouw online programma passen perfect op elkaar. Heel veel elementen die je benoemd zijn herkenbaar.

 

Nu voel ik me zelfverzekerder.


Ik heb vertrouwen in het pad wat voor mij ligt.

 

Ik vond het heel jammer dat je aangaf dat dit alweer de laatste sessie was. Ik voel me goed bij jouw sessies. 


Voor nu wil ik je heel erg bedanken. Je hebt mijn leven verrijkt en je hebt me meer vertrouwen gegeven. Je doet prachtig werk.

Romina

Wil jij dit ook?


MAAN!FEST jaarprogramma

Manifesteer je droomleven


MAAN!FEST jaarprogramma

Manifesteer je droomleven