Net als een lekkere vrijpartij

Lilian Kruse Profielfoto

Voelde zwanger worden maar als een lekkere vrijpartij, is het niet? Het begon de eerste cyclus spannend, exciting, de vonken vlogen er van af. Je was al aan het dagdromen over je baby, op wie die zou lijken… De maanden daarna was de seks nog steeds leuk.

Maar nu is het een moetje of een petrischaaltje. Het liefst was jij natuurlijk zwanger geworden. Voor je gevoel heb je er alles aan gedaan, maar nu is je volgende stap IUI/IVF/ICSI 1, 2, 3 of 4…

Dit was niet wat je in gedachten had toen je begon. Je had het liefst zo natuurlijk mogelijk zwanger geworden. Zonder naalden en hormonen. Zonder dokters, prestatiedruk en wachtweken. Gewoon met leuke seks en niet meer ongesteld worden.

Het is niet anders denk je wellicht. Maar het kan zeker anders. Met of zonder traject, dat maakt niet uit. Je kunt je relaxter voelen. Meer vertrouwen hebben in je lichaam. Je kan invloed uitoefenen op het aantal eitjes, de kwaliteit, je hormonen. Tijdens je traject maar ook in een pauze of wachtperiode.

Gewoon weer relaxed zijn, loslaten, vrijen, lachen en in je bikini in de zon liggen en trots zijn op je lijf. Met behulp van hypnofertility. Hypno-wat Lilian?

Toen ik begon te lezen in het boek van Lynsi Eastburn was ik verbaasd en ook weer niet. Ik kende inmiddels de intense kracht van hypnose en zelfhypnose. Natuurlijk helpt dit dan ook bij zwanger worden. Maar hoe kan het dat Lynsi dit al 20 jaar succesvol doet en niemand in Nederland er nog van gehoord heeft? Haar boek is uit 2006. Wetenschappelijk onderzoek dat aantoont dat hypnofertility het aantal baby’s verdubbelt bij IVF stamt ook al uit 2006!

Hebben wij in Nederland onder een steen geleefd? Ik dacht dat wij de beste technologie hadden een vooruitstrevend volk zijn…

Dat zijn we niet, merkte ik ook toen ik de podcast van @mensjeindemaak ging volgen. Naast de stuitende ongelijkheid in behandelingen, is ook niet alle technologie voor fertiliteit in Nederland beschikbaar. Zoals IMSI en waarschijnlijk nog wel meer.

We zijn in Nederland natuurlijk blij dat veel vergoed wordt. Maar de prestatiedruk van 3 a 4 pogingen en dan ook nog beperkte technologie, stresst veel vrouwen in een toch al stressvolle periode.

Wat kun je zelf al doen? Vanuit mijn hypnofertility en NLP achtergrond heb ik al diverse dingen gratis beschikbaar gemaakt. Een zelfhypnose audio, een gedachtes flowchart en zelfs een gratis skypesessie. Pak wat je pakken kan . Deel mijn link www.beemom.nl/gratis ook met alle vrouwen die het kunnen gebruiken. Het is belachelijk en jammer dat nog niet iedereen weet van hypnofertility. Minimaal 2x meer kans op zwangerschap hè?

Als ik een pil was had elke gynaecoloog mij direct voorgeschreven. Hopelijk ook in Nederland…

Het enige wat je nog tegen kan houden is misvattingen over hypnose. Wat het is, wat het doet. We zijn beïnvloed door showhypnose en tekenfilms, waarin de schurken hypnose als wapen inzetten. Of je vind het gewoon te zweverig koffiedik kijken.

Nou dat snap ik als geen ander, ik dacht namelijk precies hetzelfde. Totdat mijn pijn groot genoeg was en ik stapje voor stapje meer kennis maakte met de geweldige genezende kracht van hypnose. Het is een kwestie van timing en de juiste therapeut tegen komen. Nuchter, met humor en begrip. Het is zo simpel.

Wil je eens kennismaken met hypnofertility? In het echt, live, en dan wel laagdrempelig? Ik heb 9 juli een super leuke hypnofertility workshop. Klik op deze link voor meer info. Ik sta 31 augustus en 1 september ook nog eens op het podium bij het Tipitoe Festival op Texel, samen met andere down to earth inspirerende mensen.

En of je klant wordt bij mij, of niet. Het is allemaal ok. Het is ook niet voor iedereen. Alleen voor degene die zich open durven te stellen..

Maar wat ik in ieder geval iedereen gun is de kennis en de keuze.

Deel deze pagina met anderen:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Deze post heeft een reactie

  1. Als jij een pil was had ik deze aan IEDEREEEEEEEN aangeraden… zeer dankbaar voor al onze waardevolle momenten Lilian!

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand