omgaan met moeilijke momenten als je zwanger wilt worden
omgaan met moeilijke momenten als je zwanger wilt worden
12 mei 2021 

omgaan met moeilijke momenten als je zwanger wilt worden

Herken je dit?

Je probeert al een tijd om zwanger te worden. Je voelt je goed, zorgt goed voor jezelf en bent verder gezond, maar toch blijft een zwangerschap uit. Wéér een negatieve test…. Het maakt je onzeker en iedere maand spoken er allerlei gedachten en vragen door je hoofd. Wat is er aan de hand? Waarom lukt het niet? Wat doen we nou niet goed? Je wordt er soms moedeloos en verdrietig van. Je wilt zo graag een baby!

Pijn op pijn

Naast de pijn van het uitblijven van een zwangerschap zijn er nog veel meer pijnlijke momenten waar je mee te maken krijgt.

 • Jouw beste vriendin of zus is zwanger. Naast dat je het hen heus wel gunt, doet dit ook enorm veel pijn. Zij wel en jij nog steeds niet…
 • Jouw buurvrouw is zwanger de derde, terwijl jij al jaren bezig bent voor jullie eerste.
 • Jouw schoonmoeder zegt keer op keer dat jullie maar even lekker los moeten laten door een weekje op vakantie te gaan, want dan gaat het wel lukken
 • Jouw collega heeft inmiddels de hele afdeling vertelt dat ze zwanger is, behalve jou. Ze weet niet hoe ze hiermee om moet gaan. Ergens best begrijpelijk, maar toch voelt dat alsof je wordt buitengesloten.
 • Je moet naar een babyshower van je beste vriendin, maar jij stond vanmorgen weer met een Omo-witte test in je handen.
 • Zorg voor afleiding, dan komt het wel goed!
 • Wees blij dat je nog geen baby hebt; ik heb vannacht geen oog dicht gedaan.

Hoe ga je hiermee om?

Pijnlijk! Hoe kun je jezelf herpakken? Hoe ga je hiermee om? Hoe blijf je positief en rustig?

Je zou willen dat…

 • het je niet meer raakt wat anderen zeggen
 • meer rust in hoofd en in je lijf
 • leren hoe je jouw grenzen kunt aangeven
 • zo graag weer vertrouwen voelen om te kunnen gaan met dit soort situaties.


“Het doet iets in je koppie, maar zeker ook onbewust in jouw lichaam” Wij, Nina van ‘Zo graag een baby’ en Lilian van ‘BeeMom’, gaan je helpen! 

Uit onze eigen ervaring weten wij allebei hoe moeilijk het is om maar niet zwanger te worden. Het is inmiddels onze persoonlijke missie om er alles aan te doen om jou te helpen in dit proces. Nina, kinderwenscoach, werkt vanuit het rationele perspectief; welke gedachten spelen er door je hoofd? Welke emoties zijn hier nu bij betrokken? Hoe kun je hier mee omgaan, zonder dat je heel verdrietig bent of je schuldig voelt naar de ander toe? In deze online module helpt Nina jou met behulp van een aantal audio’s, een prachtig werkboek en een fijne meditatie meer inzicht te krijgen in jouw emoties, deze te leren begrijpen en  los te kunnen laten.  Lilian is Hypnofertility therapeute en helpt vrouwen die al heel lang zwanger willen worden, vanuit het onderbewuste weer  vertrouwen te krijgen in hun lichaam en rust in hun hoofd, waardoor hun kansen enorm vergroten. In deze module helpt ze jou door middel van informatieve audio’s, een zelfhypnose oefening en een fijne meditatie om jouw onbewuste meer rust en ontspanning te geven rondom dit thema.

Wat kun je verwachten van de module “Omgaan met Zwangerschapsaankondigingen”?

 • Meer rust en  vertrouwen                         

Werk aan meer rust in je hoofd en vertrouwen in jezelf en je lijf

 • Omgaan met & Loslaten                             

Maak een einde aan emotionele uitbarstingen en heftige stressreacties. Leer dealen met die pijnlijke momenten en leer ook wanneer het tijd is om deze los te laten. En vooral hoe jou dat gaat lukken!

 • Gewoon vanuit huis       

Vanuit jouw eigen, veilige, comfortabele plek werken aan jezelf.

 • Sterkere mindset

Kom weer in je kracht en sta stevig in je schoenen.

 • De kracht het onderbewuste

In jouw onderbewuste liggen ál jouw patronen en onverwerkte emoties opgeslagen. Ervaar de kracht van ontspannende zelfhypnose.

Aarzel niet langer. Jouw pijn heeft lang genoeg geduurd! Het is nu tijd voor meer vertrouwen en rust.

Voor slechts €47 direct toegang tot de module “Omgaan met  zwangerschapsaankondigingen”. Klik hier

 

Gratis workshop 

Wil je meer tips om je vruchtbaarheid te verbeteren, weer rust te krijgen in je hoofd en vertrouwen in je lichaam? Kom dan naar de gratis workshop. Online en privé te volgens in de vorm van een webinar. Kijk hier voor de volgende datum en om je aan te melden.

Over de schrijver
Ervaringsdeskundige vruchtbaarheidsproblemen, IUI en IVF. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Uniek in Nederland en België met haar succesvolle Hypnofertility. Die vrouwen helpt vruchtbaarheid te verbeteren, meer rust in hun hoofd en vertrouwen in hun lichaam te krijgen
Reactie plaatsen