Onbewuste blokkades op zwanger worden
11 september 2020 

Onbewuste blokkades op zwanger worden

onbewuste blokkade op zwanger worden beemom hypnose kinderwens

Vraag jij je dit wel eens af?
Heb jij je ook wel eens afgevraagd waarom jij nog niet zwanger bent?
Waarom het niet is gelukt, ondanks alle moeite?
Is het niet te verklaren?

Het ligt niet aan jou, grote kans dat je een onbewuste blokkade hebt

Wat ik doe
Op deze foto ben ik enthousiast aan het uitleggen wat ik doe, hoe ik vrouwen met een onvervulde kinderwens help. Ik ga in mijn praktijk op zoek naar je onbewuste blokkades op het zwanger worden. En daarna ruim ik die blokkades met je op.

Het is meer dan de eicel en zaadcel samen brengen
Dat klinkt misschien heel vaag, maar je weet dat zwanger worden NIET alleen gaat om het eicelletje bij het zaadcelletje brengen. Of zelfs ermee injecteren. Als dat alles was, was het slagingspercentage van IVF enzo vele malen hoger. Nu ligt dat rond de max 30%. Er speelt dus meer mee.

Jouw onbewuste mind
En je mind, vooral je onbewuste mind speelt een grote rol. Je hersenen sturen namelijk alles aan in je lichaam. De lichaamsprocessen als hartslag, bloeddruk etc. Je hersenen besturen ook je gevoelens en gedachtes. Zonder hersenen is er geen leven. Via diezelfde hersenen, via je onbewuste mind, die ik ook wel je automatische piloot noem, kun je je lichaam en je gevoel positief beïnvloeden.

Jij weet hoe krachtig je mind is
En als jij wel eens heel erg heb zitten piekeren, stressen en in de put hebt gezeten, weet je hoe krachtig die mind is. Je kan je er helemaal lichamelijk beroerd door voelen.

Positief inzetten
MAAR het kan dus ook de andere kant op werken. Je mind inzetten om je lekkerder te voelen en je lichaamsprocessen voor het zwanger worden positief te beïnvloeden.

Onbewuste blokkades
Ik ga dus met je op op zoek naar je onbewuste blokkades op het zwanger worden. Die blokkades kunnen bijvoorbeeld trauma's zijn, zoals een nare seksuele ervaring, een verloren zwangerschap, het verlies van een dierbare. Het kan een angst zijn, de angst voor een miskraam, angst dat je niet de perfecte moeder bent, angst dat je nooit moeder zult worden. Soms is het een oude overtuiging, het idee dat het voor jou wel moeilijk zal zijn of nooit zal lukken.

Directe/indirecte grote/kleine blokkades
Ik kom allerlei blokkades tegen in mijn praktijk. Soms heel duidelijk en direct, zoals een miskraam of de opmerking van een arts dat het voor jou moeilijk zal zijn. Soms indirect, bijvoorbeeld wanneer je als kind de miskraam van je moeder mee hebt gekregen, of wanneer je een slechte band hebt met je ouders of zien dat je zus moeite heeft met zwanger worden. Soms is het er juist voor een 2e kindje, door een heftige zwangerschap, bevalling of na het ervaren van het moederschap. Het is voor iedereen uniek en bij iedereen vind ik wel een aantal grote of kleine blokkades.

Hoe vind je een blokkade?
De blokkades vind ik meestal snel tijdens het eerste gesprek. Na zoveel wensmoeders in mijn praktijk te hebben gezien weet ik welke vragen ik moet stellen. Maar let op, het is geen rationele zoektocht. Soms denken we dat iets niet zo belangrijk is, dat we niet zulke heftige dingen hebben meegemaakt, of we denken dat we iets al verwerkt hebben. Dat is op rationeel niveau waar. Maar wat voel je als je het aan die gebeurtenissen en overtuigingen denkt? Als je echt goed contact maakt met je lichaam en je onbewuste. Wat voel je dan? Wordt het oopeens warm in je buik, krijg je een steek in je hart of een brok in je keel? Dat zijn de aanwijzingen die je vindt.

Aan de slag met de blokkade
Om de blokkade op te lossen heb ik vele technieken, van NLP tot EMDR, van coaching tot Hypnotherapie. Ik stem het af op jouw blokkade en op jouw als persoon. Ik luister eerst aandachtig naar je verhaal en naar je ideeën. Daarna kies ik een methode en zorg dat het diezelfde sessie is verbeterd. Snel en effectief. Zodat jij verder kan en je lekkerder voelt.

Gratis tips
Wil je eens overleggen wat jouw blokkade kan zijn en of ik daar een tip voor heb? Stuur mij een mailtje naar lilian @ beemom .nl en dan kunnen we binnenkort eens een gratis skypegesprek doen. Ik beloof je dat je minimaal 1 blokkade ontdekt en 2 tips krijgt. Mail nu, klik hier

Gratis blokkade analyse beemom gratis audio zwanger worden ontspannen hypnofertility hypnose mp3
Over de schrijver
Kimberley
Door

Kimberley

op 31 Jul 2022

Graag kom ik in contact

Lilian Kruse
Door

Lilian Kruse

op 31 Jul 2022

Hey Kimberley, wat goed dat je een berichtje achter laat. Je kunt me mailen via lilian@beemom.nl. Dan bespreken we jouw persoonlijke situatie. Gr Lilian

Reactie plaatsen