Lilian Kruse

Lilian Kruse, is er voor vrouwen die natuurlijk zwanger willen worden

Als wij samen gaan werken aan jouw grootste droom, dan wil je dat er een klik is. Je veilig voelen.
Zeker als het gaat om zoiets persoonlijks en belangrijks als zwanger worden. Weten dat ik begrijp wat jij bedoelt…

Daarom hier iets over mij

Liefde is alles

Juiste adres

Bij mij ben je aan het juiste adres, als je al heel lang moeder wil worden. Je hebt al (bijna) alles geprobeerd. Maar je hebt ondanks al je kennis en inzet nog geen resultaat. Je bent klaar met iedereens goedbedoelde adviezen en jullie vruchteloze pogingen. Je wilt gewoon zwanger worden en het liefst ook wat relaxter dan hoe het tot nu toe ging. 

Mijn naam is Lilian Kruse en ik ben hypnotherapeute gespecialiseerd in vruchtbaarheid bij vrouwen. De eerste gecertificeerde Hypnofertility specialiste van Nederland en België.

Mijn kinderwens

Zelf zat ik jarenlang in een situatie, waarin mijn kinderwens niet vervuld werd. Mijn wens om moeder te worden voelde als een oerkracht, zo intens was het verlangen. Dat het nog niet mijn moment was kon ik accepteren, maar de onzekerheid niet. En nu ik moeder ben van Morrison, weet ik het zeker. Moeder worden is het mooiste geschenk dat ik een vrouw kan geven.

Hypnotherapie? Daar ben ik te nuchter voor 

De eerste keer dat een arts mij hypnotherapie adviseerde, werd ik intens boos. Ik was 25 en zat bij een maag-darm-lever-arts. Ik had haar bijna een vuist tegen haar neus verkocht! Het probleem zat niet in mijn hoofd, het zat in mijn buik! Ik vond mezelf bovendien veel te nuchter hiervoor. Maar inmiddels ben ik dus zelf hypnotherapeute…

Lilian Kruse zwanger worden met hypnose

Lilian Kruse van Beemom

Lilian Kruse BeeMom
Het kwartje viel

Een paar jaar later was namelijk de maat vol. Sinds mijn pubertijd had ik zoveel lichamelijke klachten, diverse burned-outs en depressies gehad. Na diverse hulpverleners en ondanks al mijn inzet en intelligentie, wist ik de cirkel niet te doorbreken. Doe dan maar die pillen… Van één merk kreeg ik zo’n drie weken een heerlijk blij gevoel. Toen dat snel verdween, zei de psych: “het was MAAR een placebo-effect…” Klaar om een nieuw middel te proberen. Vanaf dat moment heb ik geen pil meer geslikt en ging ik op zoek naar een manier om mijn mind een blijvend blij placebo gevoel te geven. Want blijkbaar kan je dat ‘gewoon’ zelf. En dat heb ik gevonden.

NLP en hypnose

De sleutel was binnen handbereik. Ik was op dat moment bezig met NLP en mindfulness. Dit gaf mij de tools om de eerste veranderingen te maken. Ik kon gevoelens van een veilige afstand bekijken, verwerken en veranderen. Ook mijn lichamelijke klachten verdwenen. En het geweldige bijkomende effect was, dat ik ook andere mensen hielp. Het bracht mij gezondheid, geluk en een doel. Na NLP ging ik mij verdiepen in hypnose en hypnotherapie om nog dieper en sneller, veranderingen te maken om mensen te helpen.

Nu

Tegenwoordig zit ik goed in mijn vel. Ik boks twee keer per week, bak zo nu en dan een taart, wandel ik graag met mijn Labradoodle genaamd Whoopi en ik ben zomers heel vaak op het strand te vinden met mijn man Dennis en mijn zoontje Morrison. Hoewel ik ooit Bouwkunde studeerde, heb ik nu een eigen praktijk voor hypnotherapie en help ik vrouwen moeder worden. Dat geeft mij intens veel voldoening.

“Ik doe alles binnen mijn bereik, om vrouwen te helpen bij hun kinderwens”

Liefs Lilian Kruse

Hoor meer over mij
In de zwanger worden podcast vertel ik meer over mijn persoonlijke reis en kinderwens

Wil je echt kennis maken met mij?

Een website en een verhaal kunnen mooi zijn, toch wil je iemand soms eerst even zien en spreken voordat je beslist. Dat kan natuurlijk. Plan een gratis eerste skype sessie in, dat is gewoon gratis en ik geef je gelijk drie waardevolle tips. Verder beantwoord ik al je vragen

Wat is jouw volgende stap?
Ben je al heel lang bezig om zwanger te worden en vraag jij je af wat de juiste volgende stap is?
Dan is de Cursus Volgende Stap Naar Zwangerschap echt iets voor jou

Lilian Kruse Profielfoto

Lilian Kruse van BeeMom