Als wij samen gaan werken aan jouw grootste droom, dan wil je dat er een klik is. Je veilig voelen.
Zeker als het gaat om zoiets persoonlijks en belangrijks als zwanger worden. Weten dat ik begrijp wat jij bedoelt…

Daarom hier iets over mij:

Lilian Kruse

Liefde is alles

Bij mij ben je aan het juiste adres, als je precies weet wat er goed en gezond voor je is. Maar je hebt ondanks al je kennis en inzet nog geen resultaat. Je bent klaar met iedereens goedbedoelde adviezen en jullie vruchteloze pogingen. Je wilt gewoon en op een ontspannen manier zwanger worden. 

Mijn naam is Lilian en ik ben hypnotherapeute gespecialiseerd in vruchtbaarheid bij vrouwen. De eerste gecertificeerde hypnofertility specialiste van Nederland en België. 

Zelf zat ik jarenlang in een situatie, waarin mijn kinderwens niet vervuld werd. Mijn wens om moeder te worden voelde als een oerdrang, zo intens was het verlangen. Dat het nog niet mijn moment was kon ik accepteren, maar de onzekerheid niet. En nu ik moeder ben van Morrison, weet ik het zeker. Moeder worden is het mooiste geschenk dat ik een vrouw kan geven.

De eerste keer dat een arts mij hypnotherapie adviseerde, werd ik intens boos. Ik was 25 en zat bij een maag-darm-lever-arts. Ik had haar bijna een vuist tegen haar neus verkocht! Het probleem zat niet in mijn hoofd, het zat in mijn buik! Ik vond mezelf bovendien veel te nuchter hiervoor. Maar inmiddels ben ik dus zelf hypnotherapeute…

Een paar jaar later was namelijk de maat vol. Sinds mijn pubertijd had ik zoveel lichamelijke klachten, diverse burned-outs en depressies gehad. Na diverse hulpverleners en ondanks al mijn inzet en intelligentie, wist ik de cirkel niet te doorbreken. Doe dan maar die pillen… Van één merk kreeg ik zo’n drie weken een heerlijk blij gevoel. Toen dat snel verdween, zei de psych: “het was MAAR een placebo-effect…” Klaar om een nieuw middel te proberen. Vanaf dat moment heb ik geen pil meer geslikt en ging ik op zoek naar een manier om mijn mind een blijvend blij placebo gevoel te geven. Want blijkbaar kan je dat ‘gewoon’ zelf. En dat heb ik gevonden.

De sleutel was binnen handbereik. Ik was op dat moment bezig met NLP en mindfulness. Dit gaf mij de tools om de eerste veranderingen te maken. Ik kon gevoelens van een veilige afstand bekijken, verwerken en veranderen. Het geweldige bijkomende effect was dat ik ook andere mensen hielp. Het bracht mij gezondheid, geluk en een doel. Na NLP ging ik mij verdiepen in hypnotherapie om nog dieper en sneller, veranderingen te maken om mensen te helpen.

Tegenwoordig zit ik goed in mijn vel. Ik boks twee keer per week, bak zo nu en dan een taart, wandel met mijn Labradoodle genaamd Whoopi en ik ben zomers heel vaak op het strand te vinden met mijn man Dennis en mijn zoontje Morrison. Hoewel ik ooit Bouwkunde studeerde, heb ik nu een eigen praktijk voor hypnotherapie en help ik vrouwen moeder worden. Dat geeft mij intens veel voldoening.

Wil je echt kennis maken?

Een website en een verhaal kan mooi zijn, toch wil je iemand soms eerst even zien en spreken voordat je beslist. Dat kan natuurlijk. Plan een gratis eerste skype sessie in, ik geef je gelijk drie waardevolle tips en ik beantwoord al je vragen

Gratis tips
Het liefst was je gisteren al in verwachting. Ga daarom vandaag nog aan de slag met de gratis tips en gratis waardevolle zelfhypnose audio

Sluit Menu
×
×

Winkelmand