Partners waarmee BeeMom samenwerkt

Alles voor wensmoeders

Door mijn werk en de podcast heb ik veel samenwerkingen ontwikkeld met andere ondernemers die zich inzetten voor kinderwens en vruchtbaarheid. Hieronder zie je de mensen en bedrijven waar ik van overtuigd ben dat ze bijdragen aan vruchtbaarheid en geluk. Speciaal voor mijn klanten en luisteraars heb ik bij velen een korting of bonus weten te regelen. Door gebruik te maken van de onderstaande acties krijg je meer voor minder en steun je (kosteloos) de Zwanger Worden Podcast

kimiko sakura clinics

Sakura Clinics

Kimiko is fertiliteitsarts en hormoontherapeut en staat wensmoeders bij met veel aandacht en een holistische aanpak.


Als luisteraar van de podcast krijg je gratis de cursus Volgende Stap naar Zwangerschap van BeeMom als je klant wordt.


Je hoort haar persoonlijke verhaal in aflevering 4 van de podcast:


fertility woman logic of nature nutriphyt

Logic of nature

Ik raad de supplementen van Logic of Nature aan, omdat ik vind dat die kwalitatief hoogwaardige supplementen hebben, vele malen beter dan drogisterij merken.


Fertility woman van Logic of nature Nutriphyt

Ze zijn natuurlijk, nemen beter op in je lichaam en zijn precies goed samengesteld voor wensmoeders en bevat als enige de juiste Maca. Dit scheelt een hele boel potjes en pillen en het is uiteindelijk misschien wel goedkoper en in ieder geval beter.


Je krijgt met kortingscode NUTRI-809558 15% korting (op alles). Deze korting is doorlopend, dus als je later weer wat besteld, kun je dezelfde code gebruiken


fertilily conceptie cup

Fertilily conceptie cup

Een tijdje geleden testte ik de Ferti*Lily conceptie cup. Ik noem het een thuis IUI. Het brengt 3x meer sperma in de baarmoeder en uit onderzoek blijkt dat je kans op natuurlijke conceptie enorm toeneemt, ook als je al in een medisch traject zit.


Met de kortingscode Beemom2022 krijg je de verzending gratis.


Je hoort er meer over in aflevering 16 van de podcast:


Lavinia Leven volgens je cyclus

Leven volgens je cyclus

Heb je een onregelmatige cyclus of PCOS? Of wil je gewoon meer balans in je hormonen? Lavinia weet er alles van!


Lavinia is hormooncoach en orthomoleculair therapeut gespecialiseerd in de vrouwelijk cyclus. Ik deed bij haar een EMB test, kreeg persoonlijk voedingsadvies en ze heeft een super mooie cursus ontwikkelt. namelijk eten en leven volgens je cyclus. Een echte aanrader!


De kortingscode beemom10 geeft 10% korting op haar traject


Je hoort haar verhaal en meer in aflevering 21 van de podcast:


Receptivfity thuis test

ReceptIVFity

Wil jij weten wat je kans is met IVF? De timing van je terugplaatsing afstemmen op de beste kansen? Dan is het slim om de ReceptIVFity test te doen. Deze test onderzoekt de microbiomen in jouw vagina, eenvoudig door een wattenstaafje bij jezelf af te nemen en op te sturen.


Via BeeMom krijg je €20 euro korting met de kortingscode: BEEMOM


In aflevering 39 hoor je alles over deze test en het verdere onderzoek dat er naar gedaan wordt.  Sanne Fitfoodfab

Voedingsadvies van Fitfoodfab

Wat kun je eten en doen om je lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen om zwanger te worden? Ik besprak het uitgebreid met Sanne Buren van Fitfoodfab, zij is orthomoleculair adviseur en hormoon coach.


Zij kan als geen ander helder maken wat nu juist voor jouw lichaam belangrijk is en hoe je dat in het echte leven aanpakt.


Speciaal aanbieding

Bij vermelding van BeeMom of de podcast, krijg je 10% korting op het Voedings- en leefstijladvies van gesprek van 1,5 uur. Je vraagt hem aan via info@fitfoodfab.nl


In aflevering #012 van de Zwanger worden podcast een interview met Sanne


Deze foto's werden geschoten
door fotografe Prisca Visser