Onverwacht positief nieuws van de eerste Hypnofertility klant
Onverwacht positief nieuws van de eerste Hypnofertility klant
25 november 2019 

Onverwacht positief nieuws van de eerste Hypnofertility klant

De eerste Nederlandse Hypnofertility klant

 ...de telefoon gaat, bekend nummer. De allereerste wensmoeder van Nederland die bij mij Hypnofertility onderging... Ik verwacht dat ze een afspraak wil maken, voor begeleiding tijdens de eerste terugplaatsing van haar ICSI traject. Want na maanden met heel veel overwinningen, hadden ze opeens een tegenvaller in zaadkwaliteit. "Nee, ik bel voor wat anders..."

Prachtig nieuws

Ze had prachtig nieuws, wat ik graag met je deel. Niet om te vertellen hoe goed ik ben of waarom je Hypnofertility zou moeten doen. Maar omdat haar verhaal mij zo ontroerde. Haar nieuws mij zo raakt en haar verhaal zo uniek en toch zo herkenbaar is.

PCOS en lichamelijke klachten

Chantal was op dat moment 2,5 jaar bezig om zwanger te worden met haar huidige partner. Haar gynaecoloog zag geen lichamelijke obstakels. Onverklaard onvruchtbaar. Wel had ze last van PCOS, een ontbrekende cyclus. Ze stond op het punt om over te stappen op IVF.


“Dit is eigenlijk het laatste wat ik wil”

Vertelde ze mij.


Verlies van zwangerschap en reletie

Al heel wat medische specialisten had ze gezien voor andere gezondheidsproblemen. In haar voorgaande relatie had ze ook lang een onvervulde kinderwens gehad. In een roerige situatie werd ze zwanger. Maar tijdens deze zwangerschap eindigde niet alleen hun relatie, maar ook ook haar zwangerschap op 19 weken door een zwakke baarmoedermond.

Ze was het vertrouwen in haar lichaam volledig kwijt.

“Elke kneus kan het, behalve ik”

zei ze.


Veel stress

Ze had veel stres, ook haar relatie stond onder druk en ze was wanhopig bezig met ovulatietesten en allerlei ‘tips’ rondom conceptie. Het gaf haar allemaal geen grip, rust of een zwangerschap.


Weer een cyclus terug

Samen gingen we aan de slag met haar angsten, met haar trauma’s, dilemma’s, met haar cyclus en ook haar relatie. In de eerste maanden kreeg ze een stabiele cyclus, meer rust in haar hoofd, vertrouwen in haar lichaam en zelfs 2x een positieve zwangerschapstest, die helaas niet doorzette. Na een aantal maanden van natuurlijke conceptie pogingen, stapte ze op aandringen van haar man toch over op IVF.

Geweldig resultaat dankzij Hypnofertility met IVF

Tijdens de IVF zette ze de Hypnofertility audio’s actief in. Ze had een geweldig resultaat tijdens de punctie in eitjes. Haar lichaam deed het fantastisch. Toen werd hun probleem wel duidelijk. Het zaad van haar man was verzwakt, enorm verzwakt. Een teleurstelling en een opluchting in één. Vóór ze met de eerste terugplaatsing startte, nam ze even rust. Herstellen van de punctie en ook herstellen in hun relatie.

Een knaltest

En na een korte pauze stonden alle lichten opeens op groen. Ze was er helemaal klaar voor. En na al die jaren was het nu in één keer raak. Het was niet alleen een positieve knaltest. Dit keer wist ze het zeker, “het zit goed”.

Ik bel om je te bedanken

Vorige week belde ze dus voor een afspraak. Ik dacht dat ze verder wilde met sessies om zwanger te worden en haar te ondersteunen tijdens haar IVF traject. “Nee, ik bel je om je te bedanken, ik ben zo blij met alles wat je voor mij hebt gedaan, en ik wil nu de Hypnobirth online cursus bij je doen…”

Wat een positieve stappen en resultaten!

Ik had even tijd nodig om het te bevatten. Natuurlijk had ze dit jaar al zoveel mooie stappen gemaakt, maar ik had niet verwacht dat het nu met de onverwachte ICSI opeens zo snel zou gaan. Ik kon op dat moment alleen maar ratelen van blijdschap. Wat heerlijk voor haar.

Fijne zwangerschap met 3keys Hypnobirth cursus

Maandag stond ze op mijn stoep en vanaf nu gaan we kijken hoe we haar echt kunnen laten genieten van deze zwangerschap. Want naast kwaaltjes heeft ze ook angsten en voelt de zwangerschap nog niet helemaal echt. We gaan de hechting en positieve elementen versterken. Kwaaltjes oplossen en haar verlossen van haar trauma's. Zodat deze zwangerschap van begin tot geboorte een succes is. Yes!

Hypnobirth online cursus

Wil jij ook meer genieten van je zwangerschap? Verlost worden van je kwaaltjes en angsten? Een fijne ervaring negen maanden lang, tijdens de bevalling en zelfs tijdens de kraamtijd? Dan is de 3Keys Hypnobirth online cursus echt wat voor jou. Lees hier verder

Zwanger worden podcast

Ben je al bekend met de Zwanger Worden podcast? Een podcast met heel veel informatie, ervaringsverhalen, inzichten en tips rondom vruchtbaarheid en zwanger worden. Gemaakt voor en door wensmoeders.


GRATIS Ontspannen Zwanger worden mp3

Gratis Ontspannen Zwanger Worden mp3

Lig je er 's nachts wakker van dat het nog niet is gelukt om zwanger te worden? Kun je aan niets anders meer denken en wil je wel wat rust in je hoofd? Dan heb ik iets cools voor je. De GRATIS Ontspannen Zwanger Worden mp3 van BeeMom. Die helpt je ontspannen, beter slapen en je vruchtbaarheid te verbeteren. Ontvang hem gratis en luister hem lekker overdag of tijdens het slapen gaan. Klik hier

GRATIS workshop pak de controle over je vruchtbaarheid - Zwanger worden tops

Gratis workshop 

Wil je meer tips om je vruchtbaarheid te verbeteren, weer rust te krijgen in je hoofd en vertrouwen in je lichaam? Kom dan naar de gratis workshop Pak de controle over je vruchtbaarheid. Online en privé te volgens in de vorm van een webinar. Kijk hier voor de volgende datum en om je aan te melden


Over de schrijver
Ervaringsdeskundige vruchtbaarheidsproblemen, IUI en IVF. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Uniek in Nederland en België met haar succesvolle Hypnofertility. Die vrouwen helpt vruchtbaarheid te verbeteren, meer rust in hun hoofd en vertrouwen in hun lichaam te krijgen
Reactie plaatsen