Spiritual guide of medium voor je kinderwens?
Spiritual guide of medium voor je kinderwens?
21 juli 2021 

Spiritual guide of medium voor je kinderwens?

Spiritual guide / medium voor je kinderwens?

In mijn praktijk krijg ik regelmatig vrouwen die naast mijn Hypnotherapie / Hypnofertility sessies, ook naar een medium of spiritual healer gaan. Als nuchtere vrouw had ik daar niet zo’n duidelijk beeld bij. Mijn openminded en nieuwsgierige karakter zorgden er wel voor dat ik mij er verder in wilde verdiepen. Wat is een medium? Wat brengt het? Is het echt?

Toevallig leerde ik dit medium kennen

Per toeval kwam ik in contact met Annemieke. (Is het toeval?) Via via hoorde ik over haar en kreeg haar telefoonnummer. Ik had nog geen idee wie ze was, wat ze deed of hoe dat bij mij zou passen. Maar in de loop van een aantal weken / maanden hadden we een paar keer contact en er was een intense klik! Twee nuchtere vrouwen, van oorsprong jurist en bouwkundige, die nu een “zweverig beroep” uitoefenen.

We hebben meer gemeen dan ik dacht

Voorheen als ik de term ‘medium’ of ‘spiritual guide’ hoorde, had ik daar een getekend beeld bij. Kaarten leggen, glazen bollen en blauwe jurken (en dat vooroordeel hebben sommige ook bij hypnotherapeuten als ik). Anyway, ik had vooroordelen en wist niet zo goed hoe en wat. Maar in de gesprekken met deze nuchtere en gezellige dame, merkte ik dat we helemaal niet zoveel verschillen. Het gaat allemaal over energie die je ervaart en ik heb zelf ook ‘bijzondere’ ervaringen op dat gebied. Alleen zij heeft haar energetische ervaringen meer ontwikkelt dan ik.

De spirituele reis tot het moederschap

De reis naar het moederschap kunnen we heel praktisch bekijken. Je vitamines, beweging en eventuele medische behandelingen. Maar daarnaast is het ook een spirituele reis. Zoals je wellicht weet, houd ik mij bezig met het onbewuste stuk van je mind. Maar je onbewuste is een planeet in het universum van spiritualiteit. En voor mij en wellicht ook voor jou, is het mooi en belangrijk om te ontdekken wat er nog meer is.

Ervaringsdeskundige op het gebied van fertiliteitstrajecten

Annemieke is zelf ook ervaringsdeskundige als het om een onvervulde kinderwens gaat. Via medische behandelingen mocht ze uiteindelijk moeder worden van een dochter. Ze weet als geen ander hoe zo’n periode je beïnvloed. En in de gesprekken hier over kwamen we al snel op spirit babies. De laatste tijd komt het in veel van mijn gesprekken en interviews naar voren.

Spirit babies

Spirit babies, zijn de spirituele kinderen die iedere vrouw bij zich draagt. Niet alle spirit babies worden geboren, maar gemiddeld hebben vrouwen er zo’n 4. Ik breng vrouwen in contact met hun spirit babies tijdens hypnose sessies, als het zwanger worden op zich laat wachten. Na die ontmoeting is het meestal snel raak. Ik ervaar ook mijn eigen spirit babies, mijn zoon is er geboren, maar ik weet dat ik ook een dochter heb, al is ze (nog) niet fysiek geboren.

Mijn Dharma

Nu dit zo vaak ter sprake komt in mijn leven en ik naar die spirits getrokken word, denk ik dat hier een grotere taak voor mij ligt. Ik realiseer me niet altijd, dat ik een bijzondere gave heb. Dat het heel speciaal is dat ik contact kan maken met spirit babies, en contact kan leggen tussen moeder en babies. Al eerder met Lynsi Eastburn kwam het ter sprake dat hier mijn Dharma ligt, oftewel mijn doel in het leven. (luister ook de podcast met Lynsi)

Spiritual guide

Ook Annemieke ervaart net als ik spirit babies. Natuurlijk kwam dit ter sprake in de podcast. Zo heeft zij (fysiek) een dochter maar voelt ook dat zij in Spirit een zoon heeft. Haar werk als spiritual guide /medium is echter veel breder dan dat. Ze doet readings en haar hart gaat vooral harder kloppen van het begeleiden van mensen (vooral coaches, experts en professionals zoals therapeuten) in het ontwikkelen van hun mediamieke / energetische krachten en talent.

Je superpowers ontwikkelen

Annemieke helpt al die (hoog)sensitieve prachtmensen te snappen wat er precies gebeurt als zij in contact met andere mensen de ene prikkel na de andere binnenkrijgen. Die indrukken bevatten een schatkist aan informatie die - als je eenmaal weet hoe je die informatie kunt interpreteren - je in staat stelt de allerbeste beslissingen te maken voor jezelf, je bedrijf of de klant waarmee je werkt! De energetische wereld voelt vaak als dichtbij maar is tegelijk onontgonnen gebied omdat we nooit écht geleerd hebben hoe deze wereld in elkaar steekt. Haar 1-0-1coachingsprogramma is echt gericht op het ontwikkelen van de 'superpowers' die iedereen in zich heeft maar die waarschijnlijk niet of nauwelijks getraind zijn.

Mijn energetische ontwikkeling

En laat dat wat Annemieke met therapeuten doet nou precies zijn wat ik al een tijdje zocht. Ik ervaar namelijk niet alleen spirits maar ook andere energie die anders is dan andere hypnotherapeuten ervaren. Die ervaringen helpen mij en mijn klanten tijdens de sessies. Dus hoe cool als ik dat verder kan ontwikkelen? Ik had geen idee wat het was en hoe ik dat kon versterken. Annemieke kwam dus niet per toeval op mijn pad. Ik ben inmiddels bij haar in de leer gegaan, om mijn energetische readings te verbeteren en mijn Dharma als ‘spirit baby guide’ te volgen. Vind je dit interessant? Mail mij even

Wat kun je nog meer doen voor je vruchtbaarheid?

Nog iets wat je kunt doen voor je vruchtbaarheid is Hypnofertility. Dat is hypnotherapie gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Het verdubbelt minimaal je kansen, zorgt voor meer rust in je hoofd en vertrouwen in je lichaam. Je kunt gratis kennismaken met Hypnofertility via de Ontspannen Zwanger Worden mp3 van BeeMom, vraag hem nu aan

Over de schrijver
Ervaringsdeskundige vruchtbaarheidsproblemen, IUI en IVF. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Uniek in Nederland en België met haar succesvolle Hypnofertility. Die vrouwen helpt vruchtbaarheid te verbeteren, meer rust in hun hoofd en vertrouwen in hun lichaam te krijgen
Reactie plaatsen