Spiritualiteit inzetten voor je kinderwens
Spiritualiteit inzetten voor je kinderwens
16 januari 2023 

Spiritualiteit inzetten voor je kinderwens

Het klinkt misschien een beetje gek of tegenstrijdig zelfs om je spiritualiteit in te zetten voor je kinderwens. Maar als je er goed over nadenkt, zit in elk geloof wel een soort vragen, affirmeren of visualiseren wat je wilt. Of je dat bidden noemt of manifesteren, het komt op hetzelfde neer.

Spiritualiteit is manifesteren

Het gaat om een positieve formulering en visualisatie van wat we willen. Een diep geloof dat we krijgen wat willen of nodig hebben. Dat we begeleid worden door iets wat niet wetenschappelijk of meetbaar is. Wat ons beantwoord in de vorm van intuïtie en gebeurtenissen die niet meer toevallig zijn.

Ik luister steeds meer naar mijn intuitie

Persoonlijk ben ik niet aangesloten bij een bepaald geloof, maar ik ben wel degelijk heel spiritueel. En hoe ouder ik wordt, hoe spiritueler ik wordt. Ik voel steeds meer dat ik in bepaalde richtingen begeleid wordt en als ik daar naar luister en bewust naar handel, dat de juiste dingen op mijn pad komen.

Volg gewoon de broodkruimels

Ik noem ook wel liefkozend broodkruimels, maar je kunt het ook synchroniciteit noemen. Ik merk dingen op die niet meer toeval zijn. Van kleine dingen als vallende veertjes en nummers die terug komen, tot drie dagen achter elkaar dezelfde kaart trekken (een kans van 1 op 475) en herhaaldelijk op verschillende plekken een onderwerp tegenkomen, waar je daarvoor nog nooit van gehoord had. En mooier nog, dat verschillende spirituele mensen dezelfde spirit baby bij mij zien als ik zie…

Vertrouw op je intuitie

Inmiddels twijfel ik niet meer en vertrouw ik er gewoon op. Ik boek dan zonder er over na te denken een sessie bij iemand waar ik naar toe geleid ben en er zijn enkele mensen die ik gevonden heb op deze manier, waarbij ik zo sterk voel dat ik hen moet volgen, dat ik niet eens nadenk over wat het kost, of het in mijn agenda past, dan is er bij mij een weten, dit is wat ik moet doen om verder te komen, te groeien.

Nuchter, down to earth en ook spiritueel

Een aantal jaar geleden zou ik mij dat niet voor hebben kunnen stellen. Ik ben namelijk ook die hele nuchtere dame, bouwkundig ingenieur, die alles wetenschappelijk wil onderbouwen, die alles zeer goed doordenkt. Ik kan uren piekeren en dingen stukdenken. Net als de meeste van mijn klanten. Maar de beste stappen, ware enge stappen die ik puur op intuïtie nam, stappen die mij spirituele groei gaven.

Zweverige benaming schrikt me niet meer af

Dat noemde ik in het begin trouwens niet spiritueel, maar nu weet ik dat dat wel zo was. Inmiddels heb ik mijn zweverige kant volledig omarmt. Ik houd ervan en iedereen die nieuwsgierig is mag het weten. Ik communiceer met Spirit, ik lees energie, ik ben een heks en heb een geweldig 6e zintuig.

Hoe ik het inzet voor mijn klanten

Dat is heel fijn voor mezelf, maar ik gebruik het ook altijd in mijn werk. Ik voel als geen ander wat een blokkade bij iemand is, waarom ze nog niet zwanger is. Ik kan contact maken met haar energie maar ook met die van haar spirit baby’s. Ook kan ik jou helpen daar zelf contact mee te maken.


Weten wat er komen gaat dankzij intuitie

Het resultaat? In 90% van de gevallen kunnen klanten zelf voorspellen wanneer ze zwanger worden, van hoeveel kinderen en zelfs het geslacht. Inmiddels zijn deze bijzondere resultaten zo normaal voor mij, dat ik er niet meer aan twijfel. Ik kan het jou ook leren. Zou je dat willen?

"90% van mijn klanten voorspelt eigen zwangerschap en kindje juist"

Spirit baby programma

Ik start deze maand met een handje vol vrouwen het Spirit Baby programma. Hierin leer je contact maken met je spirit baby’s, je krijgt waardevolle inzichten, gaat verdiepen, helen en je krijgt jouw voorspelling en bevestiging vanuit je eigen spirit baby’s.

Ervaring Spirit baby werk:

Gister kreeg ik nog deze woorden van een oud klant die de voorloper, het Spirit mom programma bij mij deed:

“Ik app je, omdat ik je graag wil vertellen dat ik zwanger ben 13 weken inmiddels, en ik krijg bevestiging op bevestiging dat het goed zit. Na vier jaar gedoe, vind ik het nog wel moeilijk om het helemaal te geloven. 

Jouw audio's en de beide trajecten  hebben me heel veel steun gegeven afgelopen anderhalf jaar. Ik miste de herkenning in mijn omgeving. Maar het Spirit baby programma bracht mij warmte en begrip. De audio's hebben me rust gegeven.”

Privé sessies en persoonlijke begeleiding

Het Spirit Baby programma is een fantastisch programma waarbij ik je 1 op 1 begeleid. Maar het is niet voor iedereen. Het is voor echte openminded dames die spirituele verdieping zoeken tijdens hun kinderwensreis. Het is ook belangrijk dat wij allebei een klik voelen en een hell yeah krijgen van deze bijzondere samenwerking.

Interesse? Plan een gratis matchcall

Daarom doe ik met geïnteresseerde dames eerst een matchcall. Een videocall van een half uur waarin we kennismaken, jij je vragen kan stellen en we intuitief voelen of het klopt. En als we aan het eind van dat gesprek allebei voelen, woohoo, dit klopt, dan gaan we samen het Spirit baby programma doen.

Wil jij een gratis vrijblijvende matchcall om te bespreken op het Spirit Baby programma bij je past?

Plan hem dan hier in. Vul even de vragenlijst in en plan hem daarna direct in mijn agenda.

Over de schrijver
Ervaringsdeskundige vruchtbaarheidsproblemen, IUI en IVF. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Uniek in Nederland en België met haar succesvolle Hypnofertility. Die vrouwen helpt vruchtbaarheid te verbeteren, meer rust in hun hoofd en vertrouwen in hun lichaam te krijgen
Reactie plaatsen