Te gek aanbod

Zwanger worden traject

BeeMom

Luister aflevering 13 van de Zwanger Worden Podcast

Zwanger worden persoonlijk

Zwanger Worden

Herken je dit?

* Je hebt alles geprobeerd om zwanger te worden
* De twijfel over je eigen lichaam neemt toe
* Je kan de hele dag aan niets anders meer denken
* Het lijkt of iedereen zwanger kan worden, behalve jij

Hoe zou het voor je zijn:

* Als jij nu echt kan ontspannen?
* En jij voornamelijk positieve gedachtes hebt?
* Als je weer vol vertrouwen zit?
* En jij de touwtjes weer in handen hebt?
* En als je vruchtbaarheid enorm toeneemt?

Wat krijg je als je het zwanger worden traject doet?

Rust
Wanneer je dit programma doet, zal je weer rust in je hoofd ervaren. Onbewuste blokkades, belemmerende overtuigingen en gepieker ruim je op. Waardoor jij je rustiger en luchtiger zal voelen.

Vertrouwen
Het vertrouwen in je lichaam en vooral de toekomst neemt weer toe. Je krijgt het vertrouwen dat wat er ook op je pad komt, jij kan het aan. Je maakt weer echt contact met je lichaam en dat voelt goed.

Vruchtbaarheid
Je vruchtbaarheid neemt ontzettend toe. Uit wetenschappelijk onderzoek in de Verenigde Staten, uit 2006 bleek dat er 2x zoveel doorgaande zwangerschappen ontstonden bij vrouwen die Hypnofertility deden.

Positiviteit
Je gaat veel positiever in het leven staan. Je leert negatieve gedachtestromen te stoppen en om te zetten in positieve gedachtes die jou steunen.

zwanger persoonlijk pakket

Overal te volgen
ZWANGER WORDEN
traject

Dit krijg je:
Alle tools om onbewuste blokkades op te heffen, meer vertrouwen te krijgen in je lichaam, rust in je hoofd en de kans op een succesvolle zwangerschap minimaal verdubbelen. Volledig online op eigen tempo te volgen.

||
6 Online modules begeleid met video’s
+
6 Super effectieve transformatie sessies op mp3
+
Krachtige oefeningen met duidelijke instructievideo’s
+
Werkboek aansluitend bij alle modules
+
BONUS 1 Meditatie Module
EXTRA BONUS Mannen module
+
Tevredenheidsgarantie
(tevreden anders geld terug)

||

Dit is het pakket waarbij je de meeste waarde krijgt voor je geld. Een complete set sessies, vanuit je eigen huis te doen.

De prijs van het ZWANGER WORDEN pakket is normaal €997 maar 
nu slechts €497

Ik vertel je graag over het online traject

Wat zeggen anderen?

Het zwanger worden liet op zich wachten en ik was het vertrouwen in mijn lichaam kwijt om zwanger te raken en blijven. Ik twijfelde of dit iets zou verbeteren... Ik heb nu het vertrouwen om zwanger te raken terug. Lilian kan als geen ander de verbinding maken, ook via de video's. Het verraste me dat hetgeen dat je tijdens de mp3 sessie te horen krijgt echt wortelt. Ik zou het online programma zeker aanraden
Rachel
De audio's brengen mij heel veel rust. Ik gebruik ik de audio af en toe voor het slapen gaan als mijn hoofd vol zit met gedachten over werk. Soms gebruik ik hem ‘s ochtends als ik het gevoel heb haast te hebben, terwijl ik eigenlijk vrij ben. En een fijn gevoel over de doelen die ik nog wil behalen. Dat visualiseren tovert een glimlach op mijn gezicht. Dank je wel voor dit cadeautje. Het helpt me enorm
Lisa
Ik vind het online programma echt heel mooi. Goede uitleg, fijne tips, leuke opdrachten. En de audio’s zijn echt heel prettig. Lilian heeft zo’n fijne lieve zorgzame stem. Ik denk steeds dat ik in slaap ben, misschien is dat ook zo en misschien ook wel niet. Maar het is heel prettig in elk geval. En toen was ik ineens zwanger... maar het was nooit meer verwacht. We hebben nog twee embryo's in de vriezer maar we hadden nu 'pauze'
Sabine
Ik ben rustiger, ik zit in de wachtweken en ik voelde me normaal enorm up en dan weer enorm down. De onzekerheid sloeg dan wel enorm toe, maar wanneer ik een bandje luister voel ik me een stuk zekerder en rustiger. Fijn om zelf de regie te kunnen nemen
Marlies

Meer weten?

Luister aflevering 13 van de Zwanger Worden Podcast