Wat zeggen anderen?

Het zwanger worden liet op zich wachten en ik was het vertrouwen in mijn lichaam kwijt om zwanger te raken en blijven. Ik twijfelde of dit iets zou verbeteren... Ik vond de sessies heel prettig. Voelde mij de eerste keer al op mijn gemak. Ik heb nu het vertrouwen om zwanger te raken terug. Lilian kan als geen ander de verbinding maken. Het verraste me dat hetgeen dat je tijdens de sessie te horen krijgt echt wortelt. Ik zou haar zeker aanraden
Rachel
Ik probeerde al 5 jaar zwanger te worden. In eerste instantie verwachtte ik er niet veel van, had nog nooit eerder hypnotherapie gehad. Maar ik heb mijn angsten overwonnen en obstakels met betrekking tot vruchtbaarheid los gelaten. Lilian is bijzonder, luistert goed en ik vind het knap dat ze de gave heeft om dit voor anderen te doen. Al na 3 sessies in combinatie met zelf meditatie, moet ik zeggen dat het rust in me leven heeft gebracht.
Claudine
Bij aanvang vond ik het best spannend om onder hypnose te gaan. Ik was bang de controle kwijt te raken. Dit was in werkelijkheid totaal niet het geval. Lilian stelde mij juist erg op mijn gemak, luisterde goed naar mijn verhaal en ik raakt heel snel in een ontspannen hypnose. Lilian is erg optimistisch, lief, ‘down to earth’ en komt snel tot de kern van een probleem. Tijdens deze vorm van therapie werd het meer verklaarbaar en logisch.
Esther
Ik kwam bij Lilian omdat ik na een aantal miskramen erg onzeker geworden was en totaal geen rust meer vond gedurende de eerste weken van een nieuwe zwangerschap. Ik was in eerste instantie best huiverig na een eerdere slechte ervaring met een wat zweverige hypnotherapeut. Lilian is echter alles behalve zweverig! Ze neemt rustig de tijd, geeft veel vertrouwen en is gewoon ook een heel warm persoon. De sessie was heel bijzonder, maar vooral bijzonder effectief. Ik heb inmiddels weer vertrouwen in mijn eigen lichaam, ben niet meer de hele dag bezig met angstige gedachten of deze zwangerschap wel goed zal gaan en kan dus veel meer genieten en uitkijken naar alles wat er gaat komen. Naast de sessie bij Lilian, vond ik het ook erg fijn dat ze me na ons eerste contact direct een audio heeft gestuurd die al goed hielp bij het vinden van meer rust. Voor vrouwen die het vertrouwen in hun eigen lichaam kwijt zijn en daar veel verdriet en stress van hebben, zou ik het zeker aanraden om contact op te nemen met Lilian!
Marieke

Start vandaag nog