Toiletmonologen van een wensmoeder
Toiletmonologen van een wensmoeder
14 juli 2020 

Toiletmonologen van een wensmoeder

zwanger worden mindset online programma beemom lilian kruse hypnofertility hynose vruchtbaarheid

Wat veel wensmoeders in hun hoofd zeggen tijdens een wc-bezoek:


- Zal ik ongesteld worden?
- Het is vast weer mislukt
- Ik heb nog geen bloedverlies
- Wat betekend deze afscheiding?
- Zal ik al testen? Ik kan niet wachten
- Voel ik mijn borsten omdat ik ongesteld moet worden of is het een zwangerschap?


Gedachtes in de wachtweken


In de wachtweken gaat elk toiletbezoek wel een aantal van deze vragen door je hoofd. Vaak ook nog met een oordeel er achter aan. Dat je vindt dat je niet negatief mag denken, en dat je het stom vindt dat je deze gedachtes hebt.

STOP! En wees lief voor jezelf.

Je bent maar een mens en deze gedachtes zijn menselijk. Je helpt jezelf natuurlijk niet, door na een negatieve gedachte jezelf ook nog eens de grond in te boren. Dat is dubbele dosis negativiteit.


Hoe dan wel?


Wat je wel kunt doen, is het herkennen dat je het doet. Zonder oordeel. Neem waar wat je denkt. Vervolgens zeg je: Stop, als ik dit positief benader betekend dit…. en vervolgens maak je een beeld in je hoofd dat je deze cyclus zwanger raakt, je een dikke buik krijgt en na 9 maanden een blozende baby in je handen mag houden, die jou mama maakt.


Zo dus...


Dus elke keer als jij je bewust wordt van zo’n toiletmonoloog of negatieve gedachte: Stop, positieve interpretatie en positief beeld.


Wees lief voor jezelf.

Het zal niet van de een op de andere dag lukken. Soms lijkt het eerst erger te worden, omdat jij je er bewuster van wordt. Maar de aanhouder wint. Na twee weken structureel deze aanpak te gebruiken, worden de negatieve monologen minder en het positieve gevoel sterker.


Positieve doelen voor je onbewuste


De positieve gedachtes en positieve toekomstbeelden zijn goede doelen om naar je onbewuste mind te sturen. Die helpen je lichaam aansturen en voorbereiden op jouw zwangerschap.


Wees geduldig met jezelf


En heb je een negatieve gedachte? Wees gerust, je bent dus mens. Eén negatieve gedachte is geen probleem. Iedereen heeft dat wel eens. Maar help je mind dan liefdevol naar een positieve.


Kun je wel wat hulp gebruiken?


Luister dagelijks mijn gratis ontspannings audio voor wensmoeders. Die sturen positieve doelen over zwanger worden naar een dieper deel van je onbewuste mind. Daarnaast zijn ze ook zo ontspannend dat je waarschijnlijk in slaap valt. Heel goed.


Het enige wat je hoeft te doen, is regelmatig luisteren naar de audio


Veel vrouwen worden overmand door negatieve gedachtes bij bloedverlies of een negatieve vroege test. Ook dan mag je nog positieve hoop houden. Weet je dat ik tijdens de zwangerschap van mijn zoontje een negatieve test had en gewoon 'ongesteld' werd? Ik had zoveel gebloed dat ik echt dacht dat het niet goed kon zijn gegaan. Toch zagen we op de eerste echo een kloppend hartje. Wat ik daar van geleerd heb? Dat die ene negatieve gedachte mijn zoon niet liet tegenhouden, maar wel mijn blijdschap. Dat een negatieve test of bloedverlies niet betekend dat het niet gelukt is. Dus ik blijf liever positief. Verdriet is er wel voor me als het echt zo is. Het is gewoon net als dat gezegde, 'men lijdt het meest, onder het lijden dat men vreest' Vraag hier mijn gratis ontspannings audio voor wensmoeders aan


Wat kun je nog meer doen voor je vruchtbaarheid?

Nog iets wat je kunt doen voor je vruchtbaarheid is Hypnofertility. Dat is hypnotherapie gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Het verdubbelt minimaal je kansen, zorgt voor meer rust in je hoofd en vertrouwen in je lichaam. Je kunt gratis kennismaken met Hypnofertility via de Ontspannen Zwanger Worden mp3 van BeeMom, vraag hem nu aan

beemom gratis audio zwanger worden ontspannen hypnofertility hypnose mp3


Gratis workshop

Wil je meer tips om je vruchtbaarheid te verbeteren, weer rust te krijgen in je hoofd en vertrouwen in je lichaam? Kom dan naar de gratis workshop Pak de controle over je vruchtbaarheid. Online en privé te volgens in de vorm van een webinar. Kijk hier voor de volgende datum en om je aan te melden

Over de schrijver
Ervaringsdeskundige vruchtbaarheidsproblemen, IUI en IVF. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Uniek in Nederland en België met haar succesvolle Hypnofertility. Die vrouwen helpt vruchtbaarheid te verbeteren, meer rust in hun hoofd en vertrouwen in hun lichaam te krijgen
Reactie plaatsen