Vruchtbaarheid tip Maca Lepidium peruvianum
09 september 2019 

Vruchtbaarheid tip Maca Lepidium peruvianum

vruchtbaarheid tip maca latte review beemom
Vandaag heb ik een vruchtbaarheid tip: Maca oftewel Lepidium peruvianum

Je kent mij natuurlijk van Hypnofertility en de intens krachtige veranderingen die hypnose en hypnotherapie teweeg kunnen brengen. Maar naast Hypnofertility heb ik een grote hobby erbij gekregen, die ik graag compleet gratis met mijn klanten deel. Kruidengeneeskunde. Af en toe vergeten we hoe krachtig en compleet de natuur is. Ik zeg niet dat we moeten stoppen met pillen, artsen of moderne geneeskunde, zeker niet. Maar we kunnen wel kijken of kruiden (in combinatie met Hypnofertility) ons op natuurlijke wijze bij ons doel kunnen brengen. En dat kan. Vandaag heb ik daarom een geweldige vruchtbaarheid tip: Maca. Oftewel Lepidium peruvianum.

Body, mind en meer

Als je al heel lang zwanger wil worden, is het belangrijk om naar het geheel te kijken. Dus niet alleen je vruchtbare moment en de bevruchting, maar ook hoe je in je vel zit. Is je lichaam verder in goede gezondheid en je mind ontspannen en ready? Ik kijk naar vrouwen in hun geheel. En vaak zie ik gelijk waar ik ze kan helpen. Angsten en trauma's lossen we op, gevoelens en hormonen kunnen op een veilige manier worden hersteld. Mijn eerste ingang is de mind, en dan wel het onbewuste, oftewel je automatische piloot die 95% van de tijd aan het stuur is. Daarmee pas ik onderliggende blokkades aan, mentaal en fysiek. Lees hier meer. En als extra ondersteuning gebruik ik dus kruiden.

Maca, Lepidium peruvianum dus

Maca is echt en prachtig mooi plantje, of knol eerder. De Latijnse naam verklapt al dat het uit het Andesgebergte van Peru komt. Het groeit op de schrale hooglanden waar verder alleen voedselarm gras groeit. En juist hier groeit dus dit goud. De Inca's en de latere Andesbevolking at dit al om de superieure voedingswaarde en medicinale krachten: voor vitaliteit, vruchtbaarheid en potentie. Het werd door de Inca's zelfs gezien als natuurlijke doping, en gaf hen moed als ze ten strijde trokken.

Maca, op vele manieren

Het leuke is dat je Maca op vele manieren kan innemen, om er voordeel uit te halen. Online kun je het gemalen en in de vorm van capsules krijgen. Maar je kunt het ook vers eten, gebakken, geroosterd en gekookt. Van het meel kun je pudding maken (mazamorra) of pasta. Je kunt er zelfs een cacao-achtige drank van maken. Jam en marmelade, een gefermenteerde drank en likeur. Ik ging de test aan met de Maca-chino. Zie mij instagram account voor het oordeel.

De helende werkingen van Maca, Lepidium peruvianum

Waarom zou je Maca nou precies willen nemen? De grootste positieve eigenschap van Maca is op de hormonale huishouding. Het verbeterd en hersteld de endocriene balans, het heeft regulerend en regenererend effect op de hormoon klieren. Zowel de hypofyse, de geslachtskleren als de bijnieren, de pancreas, en de schildklier. Het verhoogt de vruchtbaarheid en de 'zin' van zowel de man als de vrouw. Het verhoogt het aantal rijpende follikels en het aantal spermacellen. Oftewel ga gezellig samen Maca-chino's drinken of koop een familie verpakking Maca capsules! Oh yeah.

Nog meer goeds

Tja als dit je nog niet super blij maakte, heeft de Maca plant nog veel meer positieve werkingen. Het helpt bij PCOS, PMS en premature menopauze. Het verbeterd je stresstolerantie en is algeheel vitaliserend, verjongend en prestatieverhogend. Verbeterd geheugen, concentratie, mentale weerbaarheid en versterkt je botten. Er kan een boek over vol geschreven worden. Je zou bijna denken, IEDEREEN heeft voordeel bij Maca.

Wanneer NIET?

Nou, bijna iedereen. Het is namelijk totaal niet toxisch. Toch is er een contra indicatie voor nierafwijkingen, mannen met prostaatafwijkingen, vrouwen met hormonale kankers. En het is aan te raden te stoppen als je eenmaal zwanger bent en als je borstvoeding geeft.

Hoeveel en wie wat waar?

Hoeveel Maca moet je nemen, als je zwanger wil worden? Op de commerciële potjes staat niet altijd de juiste informatie. De juiste dosering deel ik met de lezers op mijn maillijst. Wil jij het ook weten? Download mijn PDF met de info en dan blijf je gelijk op de hoogte van dit soort waardevolle tips

Gratis vruchtbaarheid tip Maca pdf
Heb jij echt ALLES geprobeerd om zwanger te worden?

Soms heb je het gevoel dat je echt alles hebt geprobeerd om zwanger te worden, en het is nog steeds niet gelukt. Het best bewaarde geheim van het moment is wel Hypnofertility. Uit wetenschappelijk onderzoek (wat al stamt uit 2006!) blijkt dat je kansen verdubbelen met Hypnofertility audio's en wie weet hoeveel meer malen verhogen met 1 op 1 hypnotherapie. Ik bied een 12 weekse begeleiding met audio's en hypnotherapie, klik hier voor meer info. Daarnaast kun je gratis kennismaken met mij en Hypnofertility audio's, laat hieronder je email achter en krijg direct toegang. Dan haal je echt alles eruit om zwanger te worden en ook nog eens lekkerder in je vel te zitten

Over de schrijver
Rachel
Door

Rachel

op 10 Sep 2019

Die Maca capsules had ik laatst al in huis gehaald, maar het potje stond nog dicht. Ik dacht gewoon voor de algehele gezondheid.. nu ik dit weet, gaat dat potje vandaag nog open

Reactie plaatsen