Wat ik doe & te gek aanbod - zwanger worden
Wat ik doe & te gek aanbod

Wat doe jij nou eigenlijk Lilian?

Vraag jij je inmiddels ook af wat ik doe en of het jou helpt?  Luister dan de podcast! zie hierboven aflevering #013 van de Zwanger worden podcast, of ga naar je favoriete podcast app.

Wat ik doe & Te gek aanbod

Superblij dat ik alweer mijn 13e podcast online heb staan. Van te voren vond ik het best wel spannend, maar uiteindelijk vullen de afleveringen zich vanzelf. In deze podcast sta ik stil bij de reacties van luisteraars, de inhoud en effecten van mijn twee grootste producten van BeeMom en heb ik een te gek aanbod voor je. Ik wil heel graag stilstaan bij de reacties die ik heb ontvangen naar aanleiding van alle podcasts. Zo leuk en zo overweldigend! Bij het starten van de Zwanger Worden podcast hoopte ik dat mensen het leuk zouden vinden en erop zouden reageren. Dus mocht jij ook een luisteraar zijn en mij een vraag willen stellen of reactie willen geven, wees welkom! Je maakt mij daar echt ontzettend blij mee.

Reacties op de podcasts

De laatste tijd ontvang ik vooral veel enthousiaste reacties via mijn Instagram-account (@Beemom_zwanger_worden_podcast). Veel vrouwen reageren dat ze het fijn vinden dat er (zoveel) podcasts over dit onderwerp gemaakt worden, maar ook veel inhoudelijke reacties, dat ze ontroert zijn na het horen van de ervaringsverhalen, maar ook dat de inhoud leuk of interessant is. Ook geven veel luisteraars aan dat ze het gevoel hebben dat ze mij inmiddels echt kennen. Dat is precies wat ik hoopte; dat ik zo open deel over wie ik ben en wat ik doe, dat je mij echt leert kennen. Ik denk zelfs dat ik in de podcast meer deel dan met mijn vrienden en familie, omdat ik lekker onbegrensd kan vertellen.

Het Zwanger Worden Traject

Het Zwanger Worden Traject is het traject waar het in mijn praktijk om draait. Daarin heb ik alles verwerkt wat ik de afgelopen jaren geleerd heb in mijn opleidingen en mijn ervaring door het werken met wensmoeders. Alle Hypnofertility sessies en NLP-oefeningen die ik gebruik bij iedereen, heb ik opgenomen in de vorm van audio’s en filmpjes en daarbij heb ik werkboeken ontwikkeld. Het is een heel uitgebreid en compleet programma waarin je zelfstandig het hele traject kunt doorlopen.

Wat win je er nou mee als je dit traject bij BeeMom gaat volgen?

Vrouwen die het Zwanger Worden Traject gedaan hebben, geven aan dat ze veel meer vertrouwen gekregen hebben in hun lichaam en weer vol positiviteit en hoop door konden in hun kinderwensreis. Ook ervaren de meeste vrouwen veel meer rust in hun hoofd en piekeren ze veel minder. Naast deze fijne voordelen zorgt het Zwanger Worden Traject er ook voor dat je jouw kansen op een succesvolle zwangerschap verdubbelt. Dit is wetenschappelijk bewezen door een onderzoek te doen onder 300 vrouwen waarvan de helft alleen IVF deed en de andere helft IVF deed met één sessie Hypnofertility voor de terugplaatsing. In deze sessie gingen de wensmoeders hun kindje verwelkomen en deze Hypnofertility sessie zorgde ervoor dat de innesteling twee keer zo succesvol was. Er ontstonden dus twee keer zoveel doorgaande zwangerschappen en dat na één sessie! Tijdens het Zwanger Worden Traject krijg je 7 modules en nog twee bonusmodules zodat je man ook mee kan doen en je ook nog lekker kunt mediteren voor meer rust. Dus je krijgt ontzettend veel sessies en oefeningen.

Waarom nou een heel traject?

Het traject bouwt zich heel mooi op en het begint met de gratis module die iedereen via mijn website kan aanvragen. Met deze gratis audio’s (het Geschenk van Ontspanning en de Wachtweken-audio), tips en uitleg kun je alvast oefenen met zelfhypnose waardoor je daadwerkelijk dingen in je onbewuste kunt veranderen. Sommige vrouwen hebben hier al ontzettend veel baat bij. De Start module: Met de start module begin je direct nadat je jezelf heb ingeschreven voor het Zwanger Worden Traject.  In deze module maken we een inventarisatie wat er allemaal bij jou speelt en beginnen we met het herstellen of vergroten van het vertrouwen in jouw lichaam, jezelf en in de toekomst. Ook werken we met een bodyscan om beter in contact te komen met je lichaam. Module 1: In de eerste module gaan we oefenen het loslaten van negatieve gedachten/overtuigingen en het stoppen met piekeren. Ook help ik je met een motivatie oefening om te zorgen dat je de audio’s gaat luisteren en de opdrachten ook echt gaat maken. Ook leer je gevoelens ankeren en er zit een Hypnofertility oefening in waarmee je lichte blokkades al kunt oplossen. Module 2: In module twee gaan we echt aan de slag met onbewuste blokkades. Je gaat met regressie dingen oplossen en met een ontspannende Hypnofertility sessie jouw onbewuste kan reinigen. Ook zit er een snelle oefening in, in de vorm van een filmpje, waarmee je snel jouw gevoel kunt veranderen, wanneer je bijvoorbeeld in een dipje zit. Module 3: Deze module staat helemaal in het teken van balans. De balans in je leven en in je linker en je rechterbrein. We gaan kijken naar je levenswiel, je leert hoe je jezelf kunt troosten en de sessie is erop gericht om je linker en rechter hersenhelft te synchroniseren. Module 4: Deze module vind ik zelf een super gaaf onderdeel! In deze module ga je aan de slag met het beïnvloeden van je lichaamsprocessen. Stel dat je bij de punctie steeds weinig eitjes hebt, of de kwaliteit is slecht of jouw eitjes/embryo’s zien er goed uit, maar de innesteling lukt steeds maar niet of je wilt jouw cyclus nog iets veranderen om het op een natuurlijke manier te proberen; al dit soort processen kun je beïnvloeden. Hoe cool en sterk is het als je dit dus zelf kunt doen! Module 5: Hier gaat het heel erg over het zwanger worden zelf en het openstaan voor de zwangerschap. We gaan aan de slag met versterken van alle positieve dingen en het openstellen voor de vrouwelijke energie, voor de energie van het zwanger worden. Module 6: Deze module is een hele toffe module met een misschien nog wel toffere, hele vrolijke hypnose audio waar ik hele leuke reacties op krijg.

Een bonusmodule voor Wensvader en een bonusmodule met heerlijke meditaties

Ook is er een bonusmodule voor de wensvaders om hun vruchtbaarheid te verbeteren en lekkerder in hun vel gaan zitten. Sommige mannen, zeker niet allemaal, vinden het ontzettend leuk om ook mee te doen en zo hun steentje bij te dragen in het proces. Ook zit er nog een module bij met vier fijne meditatie audio’s voor de mensen die dat fijn vinden. Als je graag mediteert, is het fijn om een meditatie te luisteren die afgestemd is op jouw situatie.

Je kunt met dit traject overtollige ballast in je mind opruimen

Dit traject zorgt er dus voor dat je allerlei troep opruimt die in je mind zit, zodat je relaxter in je vel gaat zitten en groeit als mens. En je ruimt niet alleen op wat het zwanger worden raakt, maar van alles wat er in de weg zit.

Wanneer heeft het effect en hoeveel tijd kost dit traject?

Het verschilt per persoon hoe snel het traject effect op je heeft. Ook als je zwanger bent in module twee raad ik je aan om gewoon door te gaan met de modules, omdat ze echt op meer vlakken werken dan alleen het zwanger worden. Iedere module bevat ongeveer een uur aan filmpjes en een sessie op audio’s van ongeveer 20-40 minuten, een oefening op video en een werkboek. De audio’s kun je luisteren wanneer je naar bed gaat, want de audio’s werken ook als je in slaap zou vallen. Zo kost het je geen extra tijd, maar is jouw onbewuste hier wel mee aan de slag. Je kunt het geheel zelf indelen en volgen in jouw eigen tempo. In iedere fase van jouw zwanger worden reis is het nuttig om het traject en vergroot het de kans op een succesvolle zwangerschap. Voor de punctie kun je de kwaliteit en het aantal eicellen beïnvloeden en daarna kun je de verdubbelaar inzetten bij de terugplaatsing!

Is het online traject net zo succesvol als de 1-op-1 sessies?

Het antwoord daarop is Ja en Nee. Voor de meeste vrouwen (80%) is het online traject net zo succesvol als de 1-op-1 sessies bij mij. Omdat veel vrouwen het wel heel waardevol en fijn vinden om persoonlijk begeleid te worden, zitten er in het normale Zwanger Worden Traject ook drie coaching sessies (dus geen 1-op-1 hypnosesessie, maar coaching en een stok achter de deur). Het is altijd nuttig om hiermee aan de slag te gaan en mijn advies is om altijd iets te zoeken wat echt bij je past. Het kan mijn Hypnofertility traject zijn, maar zeker ook iets anders als dat jou helpt om te groeien. Wil je kennismaken met Hypnofertility om te kijken of het bij je past, dan kun je de gratis ontspannings audio voor wensmoeders luisteren. Je vindt deze hier op mijn website.

Speciaal aanbod!

Speciaal voor alle vrouwen die graag hun kans op een succesvolle zwangerschap willen verhogen, meer vertrouwen willen krijgen in hun lichaam, meer rust in hun hoofd en hun lichaamsprocessen willen beïnvloeden, heb ik een te gek aanbod bedacht waarmee ik echt een grote korting geef en zoveel mogelijk vrouwen kan helpen! Helaas is het echt niet te doen om iedereen persoonlijk te coachen en daarom heb ik zoveel tijd en aandacht besteed aan het opzetten van mijn online traject. Voor dit aanbod heb ik een speciale website gemaakt. Ik heb dit aanbod zo ontzettend aantrekkelijk kunnen prijzen, omdat dit het gehele online traject is, maar dan zonder coachingsessies en de 1-op-1 sessies. Deze zijn overigens later wel met korting toe te voegen als je wilt en voelt dat je daar nog behoefte aan hebt.

Nieuwsgierig geworden? Neem gauw een kijkje…

Heb ik je al nieuwsgierig gemaakt? Kijk dan hier Dit aanbod vindt je namelijk niet via het menu van de website van BeeMom

Gratis workshop 

Wil je meer tips om je vruchtbaarheid te verbeteren, weer rust te krijgen in je hoofd en vertrouwen in je lichaam? Kom dan naar de gratis workshop. Online en privé te volgens in de vorm van een webinar. Kijk hier voor de volgende datum en om je aan te melden.

Over de schrijver
Ervaringsdeskundige vruchtbaarheidsproblemen, IUI en IVF. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Uniek in Nederland en België met haar succesvolle Hypnofertility. Die vrouwen helpt vruchtbaarheid te verbeteren, meer rust in hun hoofd en vertrouwen in hun lichaam te krijgen
Reactie plaatsen