Je probeert al heel lang zwanger te worden...

Wist je dat al je gepieker heel effectieve zelfhypnose is om niet zwanger te worden? De mind heeft zoveel invloed op het lichaam. Waarschijnlijk heb jij al alles binnen je macht gedaan om je kansen te verhogen, maar je onbewuste steekt er een stokje voor.

Je bent klaar met alle goedbedoelde adviezen…
Van “Je moet gewoon ontspannen/loslaten” tot “Bij ons lukte het de eerste maand, je moet gewoon…” Allemaal goedbedoelde adviezen die je niet meer aan kan horen. Jij bent inmiddels hoogleraar huismiddeltjes voor vruchtbaarheid en je weet precies wat alle ziekenhuizen kunnen bieden, maar het werkt nog niet voor jou…

Je wilt het liefst natuurlijk zwanger worden…
Het liefst zou je er NIET meer de hele dag mee bezig zijn. Tot nu toe lukte alles waar jij in je leven hard voor werkte. Maar hetgeen wat elke vrouw lijkt te kunnen lukt jou nog niet… Hypnofertility helpt je gewoon ontspannen en op een natuurlijke manier zwanger worden. Met en zonder medisch traject.

“Wat het ook is dat tussen jou en een gezonde zwangerschap staat,
ik ben hier om je te helpen in jouw reis naar het moederschap”

Snelle conceptie

Hypnotherapie maakt snelle veranderingen mogelijk. Hypnofertility is erop gericht om snel zwanger te worden. Juist als het al heel lang niet lukt.

Zwanger na miskraam

Mijn meeste klanten hebben minstens één miskraam gehad. Ze zijn verdrietig en bang voor nog een miskraam. Zelfverzekerd zwanger blijven is hun grootste wens. 

IVF ondersteuning

Medische trajecten zijn tijd van vele hormonen, ziekenhuisbezoeken en wachten, dan kun jij wel wat rust en zelfvertrouwen gebruiken. Bovendien worden je kansen op slagen 2 tot 3 keer zo groot met hypnofertility. Sommige vrouwen worden zelfs vóór de behandeling start al natuurlijk zwanger.

Onverklaarde onvruchtbaarheid

De gynaecoloog kan geen afwijkingen vinden bij jou of je partner. De onduidelijkheid en onzekerheid knaagt aan je. Samen kunnen we onderzoeken de oorzaak van jouw tijdelijke onvruchtbaarheid, zodat we zo snel mogelijk kunnen werken aan het zwanger worden.

Secundaire onvruchtbaarheid

Je bent al moeder en wenst nog een kindje. Maar deze keer lijkt het niet te lukken. Wat is er aan de hand, waarom werkt je lichaam niet mee? We komen samen tot het antwoord.

Endometriose

Je hebt de diagnose endometriose gekregen en je wilt heel graag van de klachten af. We pakken de wortel van het probleem aan en als je wenst werken we daarnaast ook naar een gezonde zwangerschap.

PCOS

Net als endometriose, wordt PCOS veroorzaakt door een onbalans in je hormonen. Doormiddel van hypnofertility en hypnose, kun je aanpassingen maken in onbewuste processen en hormoonbalans herstellen.

Hormonen uit balans

Misschien heb je in het ziekenhuis gehoord dat je FSH, oestrogeen of progesteron niveau niet goed is. Het mooie van mijn  hypnose techniek is, dat je daar zelf, ZONDER medicatie verandering in kunt maken.

Kies hier het trajecten dat bij jou past

Wat de oorzaak is, dat ervoor zorgt dat jij nog niet zwanger bent of blijft, is persoonlijk en verschilt per vrouw. Zoals je hierboven hebt gelezen kun je voor verschillende situaties met mij samenwerken. Je kiest uit één van de onderstaande pakketten. Werelds, is de meest flexibele, wat je vanuit huis en volledig zelfstandig kunt doen. De andere pakketten bevatten persoonlijke sessies en afstemming op jouw situatie. De locatie van de sessies is in Oostzaan maar kan ook via Skype. Het VIP pakket is voor vrouwen die super snel willen starten en andere leuke extra’s willen. Zij krijgen voorrang op iedereen. Kies wat past bij jouw wensen.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand