Watertanden over zwanger worden

zwanger worden mindset online programma beemom lilian kruse hypnofertility hynose vruchtbaarheid

Overeenkomsten tussen wensmoeders

Soms heb ik van die dagen dat ik drie keer hetzelfde advies mag geven. Dat wensmoeders tegen dezelfde problemen aan lopen.

Dat is ook wel het mooie van mijn werk. In ben gespecialiseerd in vrouwen die al heel lang zwanger willen worden. En omdat ik zoveel wensmoeders behandel, zie ik overeenkomsten en parallellen.

Dat geeft mij vaak dan weer de inspiratie om een blog te schrijven voor jou.


Durf je niet meer te hopen op een zwangerschap?

Want ik denk dat jij het wel herkent. Dat je op een gegeven moment niet meer echt durft te hopen op een zwangerschap. Dat je jezelf al in gaat dekken. In je hoofd al rekening houd met een negatieve test. Dat je al gaat bedenken hoe dat met een volgend medisch traject moet gaan...

STOP!

Elke keer als jij jezelf betrapt op dat soort gedachtes, zeg dan stop. Hoe menselijk ze ook zijn, ze helpen je niet. Het zorgt er alleen maar voor dat je nu al lijdt, terwijl er niets is mis gegaan. Men lijdt het meest, onder het lijden dat men vreest.


Positief blijven als het niet lukt

Waarom positief en hoopvol denken goed is. Dat leg ik altijd uit aan de hand van Pavlov. Ja serieus, die kwijlende honden en dat belletje. Als jij namelijk denkt aan lekker eten dat je straks krijgt, het helemaal voor je ziet, bedenkt hoe het ruikt en smaakt, dan loopt het water je in de mond. Is het niet? Je lichaam reageert op iets dat er nog niet is.

Dat zelfde geldt voor een zwangerschap. Als ik jou in een sessie helemaal laat zien hoe je zwanger bent, in alle geuren, kleuren en gevoelens. Dan gaat je lichaam daar op reageren, ookal is het er nog niet. Je lichaam gaat zich hormonaal en lichamelijk klaar maken voor die verwachting. Letterlijk en figuurlijk.

En het helpt dus als jij zelf al positieve toekomstdromen droomt. En het is menselijk als je een keer per ongeluk de verkeerde kant op fantaseert. Maar zeg dan dus stop, en maak een mooi plaatje van je eigen zwangere buik, het kinderkamertje wat je dan in richt, je partner die je met een blozende baby ziet....

Dat werkt niet alleen goed voor je lichaam, daar wordt je ook nog eens heel blij van. Daarom gebruik ik dat soort toekomstbeelden ook in mijn mp3's. Die audio's zijn een heerlijke breinmassage waar je blij van wordt en wat je lichaam dus voorbereidt.


Hulp bij een positieve mindset en je kansen verbeteren

Het traject van BeeMom zit boordevol tips, oefeningen en geweldige sessies. Zodat jij je lichaam en je mind helemaal voor kunt bereiden op de komende zwangerschap. Het helpt je ook nog eens om weer lekker in je vel te zitten en weer vertrouwen in de toekomst te krijgen. Lees meer over dit traject

Dit weekend werd ik trouwens weer blij verrast door allemaal klanten die aangaven zwanger te zijn, vooral dankzij mijn sessies. En niet alleen vrouwen die het hele 1 op 1 traject deden, met de thee en het online traject erbij. Ook vrouwen die alleen het online traject deden of alleen het theepakket met een audio.

Er kwamen al veel bloemen, chocola en boeken als bedankjes mijn kant op. Wat vind ik dat toch elke keer weer lief. Maar het allermooiste zijn voor mij de positieve woorden en lieve briefjes, kaartjes en appjes.

"Wat een bijzondere ervaring" of "bedankt voor je tips en audios, wij voelen ons super gelukkig met onze mini op komst" en zelfs "je bent mijn reddende engel, echt waar. duizend maal bedankt"

Om stil van te worden. Dit gevoel gun ik jou ook

Dus daarom de tip, blijf positief dromen over je toekomst. En durf te dromen hoeveel verbetering, goed gevoel en vertrouwen ik je kan brengen als je nu start met het online traject.

Je kunt het nog even zelf proberen, maar dat doe je waarschijnlijk al een aantal jaar, je kunt alleen medische hulp aanvaarden met minder aandacht voor jou als geheel. Je kunt jezelf groot houden en wegcijferen en de pijn van dit moment aanvaarden.

Maar dat hoeft niet. Laat mij je helpen meer te ontspannen, je kansen te verbeteren en je vertrouwen in je lichaam en de toekomst enorm te verbeteren. Gun het jezelf.  Lees meer over hoe ik je verder kan helpen

Wat kun je nog meer doen voor je vruchtbaarheid?

Nog iets wat je kunt doen voor je vruchtbaarheid is Hypnofertility. Dat is hypnotherapie gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Het verdubbelt minimaal je kansen, zorgt voor meer rust in je hoofd en vertrouwen in je lichaam. Je kunt gratis kennismaken met Hypnofertility via de Ontspannen Zwanger Worden mp3 van BeeMom, vraag hem nu aan

beemom gratis audio zwanger worden ontspannen hypnofertility hypnose mp3


Over de schrijver
Reactie plaatsen