Edelstenen die helpen zwanger worden - Kristallen vruchtbaarheid
Welke edelstenen helpen je zwanger worden?
26 januari 2022 

Welke edelstenen helpen je zwanger worden?

Zoek je edelstenen die je helpen zwanger te worden?

Wellicht probeer je op dit moment zwanger te worden en wil het nog niet echt lukken, je overweegt met edelstenen aan de slag te gaan. Maar waar begin je? Zoek je wat stenen op het internet? Ga je voelen in een winkel? Waar let je dan op? Ik interviewde expert Jochem over dit onderwerp. Je kunt het interview hieronder luisteren.


Stenen en kristallen voor vruchtbaarheid

Natuurlijk zijn er een aantal algemene stenen die bekend staan om hun vruchtbare werking. Een van de bekenste is wel maansteen. Een hele mooie fijne steen met een hoge trilling. Ook rozenkwarts en agaat weten veel vrouwen wel te vinden. Maar was je al bekend met bijvoorbeeld Kammereriet? En weet je hoe je de steen vind die precies jouw onbewuste blokkade op het zwanger worden kan vinden en oplossen? Lees dan verder


"Ik voel de steen"

Tot een paar jaar geleden had ik niks met edelstenen en kristallen. Ik vond ze wel mooi maar had niet het idee dat ik er wat aan had of mee wilde. Maar dat veranderde toen ik een maansteen kreeg van een vriendin die mij geluk wenste tijdens mijn IUI en IVF traject. Op advies legde ik ze een nachtje in volle maan en de volgende dag ging ik er eens rust mee zitten om te voelen. Tot mijn grote verbazing voelde ik verschillende sensaties bij verschillende stenen. En dat voelde ik nu elke keer dat ik de stenen vastpakte. Wat een ontdekken. Het waren een soort ankers waarmee ik bepaalde gevoelens kon versterken.


Voor mijn edelstenen gebruikte ik Google + intuïtie

Ik weet niet hoe jij op zoek gaat naar stenen, maar ik begin vaak met een rondje via de welbekende internet zoekmachine. Sinds een tijdje kom ik graag bij een bepaalde webshop (happy-spirit) omdat ze daar veel goede beschrijvingen hebben van de werking van kristallen en edelstenen. Maar wanneer je dan zoekt op vruchtbaarheid, zwanger worden enzovoort, dan komen er toch nog heel veel stenen naar voren. En welke kies je dan? Tot nu toe koos ik op intuïtie, waar ik een goed gevoel bij krijg en zelfs een keer eentje die ik tijdens een spiritueel moment in mijn hoofd zag. Niets mis met die methode, maar ik wilde meer weten.


Hoe vind ik de juiste steen?

Stenen zijn dus prachtige elementen om in een bepaald gevoel te komen, om weer in je lichaam te komen. Ik weet dat ik een aantal jaar geleden niks voelde omdat ik nogal afgesloten was van mijn lijf. Het is een hulpmiddel om te werken met je intuïtie en spiritualiteit. Maar hoe vind je de juiste steen bij de juiste situatie? Zoals je kinderwens? Ik besloot er dieper in te duiken en een expert erover te interviewen, namelijk Jochem van Happy-spirit, de website waar ik graag opzoek en bestel.


Kies de steen die NIET goed voelt

Toen ik hem vroeg hoe ik nou de juiste steen kies voor mijn kinderwens. Of hoe mijn klanten een steen kiezen wanneer het zwanger worden niet lukt, zei hij: Kies een steen die niet goed voelt. Ik was nogal verrast! Want ik zoek altijd een steen die goed voelt, of die de energie heeft waar ik meer van wil... Het was nooit in mij opgekomen om een steen te kiezen die niet fijn voelt. Maar het is ergens ook wel weer logisch. Want blijkbaar raakt die steen dan jouw pijn aan, jouw blokkade. En op het moment dat je met die steen gaat zitten en je echt open stelt voor dat gevoel, dan ben je bezig om dat gevoel te verwerken en los te laten.


Op zoek naar jouw onbewuste blokkade

Ik weet als geen ander dat het vinden en verwerken van je onbewuste blokkades super belangrijk is als het gaat om een onvervulde kinderwens. Maar wat nou als je niet weet wat je blokkade is? Dan kun je bij mij aankloppen, ik ben namelijk de expert in het vinden van onbewuste blokkades bij vrouwen die problemen hebben met zwanger worden en zwanger blijven. Het zit in dat onderbewuste deel van je mind en als je daar de controle over krijgt, dan gebeuren er op zoveel vlakken mooie dingen in je leven. Weer vertrouwen in je lichaam, rust in je hoofd, je vruchtbaarheid verbetert en al je emoties kun je aan. Wil jij ook ontdekken waarom het niet lukt om zwanger te worden? Daar kan ik je goed bij helpen. Kijk eens bij mijn aanbod of neem deel aan mijn gratis masterclass


Welke stenen ondersteunen de vruchtbaarheid?

Je kunt dus op zoek gaan naar je onbewuste blokkade via stenen maar er zijn ook wat stenen die veel gebruikt worden in tijd van kinderwens. Wat je wilt ondersteunen is zelfliefde en het voeden van nieuw leven. Een van de meest gebruikte stenen is wel rozenkwarts, verder is maansteen ook een hele bekende. Verder kun je denken aan Carneool, Morganiet, Labradoriet, Agaat en Kammereriet. Die laatste kwam meerdere keren ter spraken in het interview (luister de Zwanger Worden Podcast aflevering 118 voor het hele interview). Hieronder wil ik deze kleine selectie stenen kort behandelen.

kristallen vruchtbaarheid

Rozenkwarts

Rozenkwarts kwam ter sprake toen we het over miskramen hadden. Het heelt namelijk trauma's op een zachte liefdevolle wijze. De steen vergroot ook het zelfvertrouwen, de eigenwaarde en bevordert ook zelfliefde. Het verbetert de vruchtbaarheid. Door de zachtheid is de steen zelfs geschikt voor baby's, dus je kunt hem met gerust hart bij je dragen, ook tijdens de zwangerschap en daarna. Hij werkt op de 4e chakra, de hartchakra.


Maansteen

Deze prachtige steen staat wel bekend om zijn positieve effect op de vruchtbaarheid. De naam zegt het eigenlijk al, een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. Verder werkt ze kalmerend op de emoties en het versterkt je spirituele gaven. Het ondersteunt de hele reis van zwanger worden, zwangerschap en borstvoeding geven. Bovendien balanceert het de hormonen. Deze steen werkt vooral op de 2e chakra, maar heeft ook invloed op de 4e, 6e en 7e.


Carneool

Heb je last van negatieve gedachten en weinig energie? Dan zou ik voor Carneool gaan. Het is een opbeurende , vitaliserende en aardende steen. Het versterkt je positieve eigenschappen en trekt succes aan. Het verbetert je vruchtbaarheid en ondersteunt de bijnieren. De steen werkt voornamelijk op de 2e chakra. Je kunt deze steen ook als yoni-ei krijgen.


Morganiet

Dit is een krachtige steen. De steen van de liefde, genieten van het leven, rustige diepe heling en transformatie. Het verzacht trauma's en maakt oplossingen helderder. Het helpt je contact maken met je ziel en trekt liefde en positiviteit aan. Morganiet werkt op de 4e chakra, hart & liefde en op de 7e, geloof en overgave.


Labradoriet

Labradoriet is een hele populaire en mooie steen, een echte allemansvriend, zo ook voor vruchtbaarheid. Ik heb zelf een grote palmsteen die ik graag vast houd om negatieve energie weg te halen. Het is een beschermende steen die je intuïtie en spirituele gaven versterkt. Hij vermindert angst en werkt kalmerend. Bovendien helpt hij bij menstruatie klachten en vruchtbaarheidsproblemen. Hij werkt op de 3e chakra, je zonnevlecht, je 5e oftewel keelchakra en 6e chakra, je intuïtie.


Agaat

Zelf heb ik een prachtige kettinghanger van Agaat, het is een mooie steen die in diverse kleuren voorkomt, die spirituele groei bevordert en innerlijke rust brengt. Het is een beschermende steen die helpt bij zelfreflectie en het in lijn brengen van je chakra's. Balans van lichaam, mind en spirit. Het is een steen die veel gedragen wordt tijdens de zwangerschap en voor borstvoeding, maar het helpt ook om zwanger te worden. Het heeft echt een breed scala aan positieve werkingen en werkt ook op veel chakra's.


Kammereriet

Deze steen was ik nog niet mee bekend, maar Kammereriet kwam twee keer ter sprake in het interview als goede steen. Hij begeleidt verandering en versterkt je intuïtie en spiritualiteit. Hij is dus goed voor de fertiliteit, maar helpt ook te mediteren. Het verbindt boven en onder en brengt helderheid. De steen helpt negatieve gedachten los te laten meer meer rust te brengen. Na het interview en het verder opzoeken van Kammereriet was ik overtuigd dat ik en mijn klanten zo'n steen willen hebben!

edelstenen vruchtbaarheid zwanger worden kammereriet


Waar koop ik die stenen?

Edelstenen kopen is soms een zoektocht. Waar hebben ze wat je zoekt, tegen een redelijke prijs, met de juiste kwaliteit? Ik kom nu vaak uit bij Happy-Spirit en nee ik krijg er niks voor om dat nu aan te prijzen, ik ben oprecht blij met die webshop. Het leuke is dat Jochem na het interview een kortingscode voor de luisteraars (en lezers) heeft aangemaakt. Met de kortingscode beemom10 krijg je 10% korting op al de beste deal wat kristallen en edelstenen betreft.


Hoe verbeter ik mijn kansen?

Tot slot help ik je graag met het optimaliseren van je kansen. Kijk eens bij mijn aanbod of neem deel aan mijn gratis masterclass


Over de schrijver
Ervaringsdeskundige vruchtbaarheidsproblemen, IUI en IVF. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Uniek in Nederland en België met haar succesvolle Hypnofertility. Die vrouwen helpt vruchtbaarheid te verbeteren, meer rust in hun hoofd en vertrouwen in hun lichaam te krijgen
Reactie plaatsen