Ik was eerst sceptisch
Manouk
25 september 2019 

Ik was eerst sceptisch

wensmama manouk blog beemom hypnofertility zwanger worden iui ivf ongewenstkinderloos
Blog #1 van wensmama Manouk
Een tijdje geleden won ik via een winactie op instagram een hypnofertility sessie bij Lilian van BeeMom. Ik werd getagt door meerdere meiden en had er zelf eigenlijk nog nooit van gehoord. Ondanks mijn sceptische gedachten (zoals: het zal wel), werd mijn interesse hierin toch gewekt. Vanaf dat moment ben ik me er een beetje in gaan verdiepen.
Wat is hypnofertility nou eigenlijk?
“Hypnofertility is een specialistische vorm van hypnose/hypnotherapie waarbij de vruchtbaarheid van zowel mannen als vrouwen gestimuleerd wordt. Het is een zeer krachtige en effectieve manier om onbewuste blokkades te doorbreken en positieve elementen te versterken.” Aldus de website van BeeMom.
De eerste kennismaking
Vrijdag 13 september stond mijn gewonnen hypnosessie op de planning bij Beemom.
Ik ga jullie eerlijk zeggen dat ik een beetje sceptisch was, maar daarnaast ook heel nieuwsgierig. Van te voren had ik een onderwerp bedacht waar ik graag een verandering in zou willen zien. Het ging om het jaloers zijn op andere meiden die zwanger zijn en het niet meer blij kunnen zijn voor (sommige van) hen. We hadden 1 situatie specifiek uitgekozen, waarbij ik enorm veel irritatie/boosheid/verdriet voel(de). Na een kort intake gesprek mocht ik plaatsnemen op een aangename stoel.
Zweethandjes

Ik zal niet ontkennen dat ik een beetje zweethanden had, want ik hou graag de controle en wist niet wat me te wachten stond, haha! Ik kan niet precies vertellen van seconde tot seconde wat er gebeurde, maar het was erg bijzonder kan ik je vertellen. Ik vond het lastig om me er helemaal aan over te geven, omdat mijn interne criticus soms even naar boven kwam met zijn sceptische en controle gedrag 🙈 Wel voelde ik me bizar ontspannen, maar dan echt bizar ontspannen. Lilian bleef tegen me praten en maakte contact met mijn onderbewustzijn (dat klinkt dan weer lekker zweverig he 😅). Mijn lijf ging uit zichzelf antwoorden geven op haar vragen (en ik zweer je, ik deed daar zelf NIKS in, het gebeurde gewoon). Op den duur stelde ze me een vraag waarbij ik mijn tranen niet in kon houden, de vraag weet ik niet eens meer precies, maar het raakte me tot op mijn ziel, omdat ik voelde en zag dat ik moeder zou gaan worden. Heel bijzonder om dat zo vol overtuiging te voelen ❤️

Ik voelde me serieus beter
Na de sessie vroeg Lilian me nogmaals naar de specifieke situatie waarvoor we de sessie hadden ingezet, ik dacht er van alles bij, maar ik voelde me serieus beter en minder opgefokt. Ik ga deze persoon komende tijd zeker nog vaker spreken, dus dan kan ik ervaren wat het op dat moment met me doet. Zoals ik het nu zie, zie ik daar ook niet (meer) tegenop. Wat al een heel verschil is met voorheen!
Een samenwerking
Vanuit die eerste sessie heb ik besloten een samenwerking met haar aan te gaan, omdat ikzelf toch wel echt nieuwsgierig ben geworden naar het daadwerkelijke effect hiervan. De komende 12 weken zal ik dus wekelijks contact met Lilian hebben (zowel via Skype, als fysiek). Door middel van de sessies zullen we gaan werken aan dingen die ik graag anders zou willen (waar ik onbewust invloed op heb).
Zwanger Worden VIP pakket
Ik heb gekozen voor het pakket zwanger worden VIP, aangezien ik hiermee snel kon starten en Lilian hierbij erg flexibel is qua inplannen van de afspraken. Van al deze sessies zal ik elke keer een korte review schrijven, om jullie mee te nemen in deze reis en met jullie te delen wat het traject precies inhoudt en wat het met mij doet.
Ik wil weer vertrouwen in mijn lijf
Als eindbestemming hoop ik (weer) vertrouwen te kunnen hebben in mijn lijf en het feit dat ik zwanger kan worden en blijven. Dat vertrouwen is door de jaren heen steeds meer weggezakt, waardoor het bijna onmogelijk voelt. Het zou me wat rust geven als dit vertrouwen weer terug zou kunnen komen. Voor nu ben ik nog steeds een beetje sceptisch, maar ik heb er ook zin in. Het lijkt me een hele toffe ervaring, om zo’n heel traject te volgen en natuurlijk hoop ik enorm dat het me meer vertrouwen (en hopelijk uiteindelijk een baby) op gaat leveren. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust hieronder. Ik beantwoord ze met liefde! Liefs, Manouk Lees meer over Zwanger Worden traject

Heb jij al kennis gemaakt met Hypnofertility?

Soms heb je het gevoel dat je echt alles hebt geprobeerd om zwanger te worden, en het is nog steeds niet gelukt. Het best bewaarde geheim van het moment is wel Hypnofertility. Het steunt je in het hele proces, om lekkerder in je vel te zitten en helpt je omgaan met alle tegenslagen. Maar het mooiste is, uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat je kansen op zwangerschap verdubbelen met Hypnofertility audio's! En wie weet hoeveel meer malen meer verhogen in combinatie met 1 op 1 Hypnotherapie.

BeeMom is de enige Nederlandstalige hypnotherapeute, gecertificeerd in Hypnofertility. BeeMom bied trajecten van 12 weken met 1 op 1 begeleiding, audio's en hypnotherapie, klik hier voor meer info.

Daarnaast kun je gratis kennismaken met Hypnofertility audio's, klik hier en laat je emailadres achter. Dan ontvang je ook wekelijks Manouks blog direct in je mail.

Over de schrijver
Manouk
Rachel
Door

Rachel

op 26 Sep 2019

Mooi jouw openhartigheid. Ik heb al sessies gehad bij Lilian. Behalve een hele fijne en zelfs vriendschappelijke klik, heb ik het vertrouwen weer terug in mijn lichaam. Dat geeft zo veel rust! Het leidde zelfs tot prille zwangerschappen. Een hele verbetering want ik werd eerst helemaal niet zwanger. Nu zijn we van het ivf toch over naar icsi. Tijdens het hormoontraject dus ook trouw de audio’s geluisterd. Van de 31 follikels en ook 31 eicellen, konden er 25 rijpe cellen worden geïnjecteerd. Alle 25 zijn gaan delen! 14 heel goed en 11 wat minder. Na dit weekend hoor ik hoeveel er ingevroren konden worden.. spannend!!

Manouk
Door

Manouk

op 11 Oct 2019

Wat mooi om te lezen dat je zoveel vertrouwen in je lijf hebt gekregen Rachel! En wat een mooi resultaat rondom het hormoontraject. Ik ben erg benieuwd hoeveel embryo’s er uiteindelijk ingevroren zijn.

Reactie plaatsen