Zou jij voor je droom door het vuur gaan?
Zou jij voor je droom door het vuur gaan?
08 juli 2019 

Zou jij voor je droom door het vuur gaan?

Afgelopen weekend liep ik letterlijk over vuur. Maar dat was helemaal niet mijn plan. Ik kwam voor een bijscholing, 3 dagen naar Drenthe. Na een stuk van 3 uur reizen met openbaar vervoer, gecombineerd met een autorit met een vriendin, kwam ik aan in een ieniemienie dorpje. Zeven boerderijen, een kerk, kapsalon Janny en een weiland met 4 koeien en 5 schapen. Bij een grote boerderij met rieten dak, had ik een kamer geboekt. Boer Bob, ja echt, deed open en liet mij mijn kamer zien. Een kamer met een houten bedstede en een interieur alsof de tijd minimaal 50 jaar had stil gestaan. Toilet en douche waren gelukkig met warm water en wel van deze tijd.
Ik had mij al maanden verheugt op dit weekend. Even weg van de dagelijkse beslommeringen, meer leren over hetgeen wat ik het allerleukste vind. Namelijk mindset en hypnose. Ik had me al een heel beeld gemaakt over de klas, de lessen, de inzichten. Hoewel ik niet verwachte veel nieuwe dingen te horen, wist ik zeker dat het mij weer een ander perspectief zou bieden wat mijn technieken zou verbeteren.
Bij aankomst op de cursus locatie, zie ik daar de wel bekende theateropstelling van stoelen, bekende gezichten en het matchte helemaal met mijn verwachting. Ik pakte een kop thee en ging zitten op de voorste rij, zodat ik goed kon zien hoe zij de technieken deden. En toen… Ja toen gingen ze geen technieken demonstreren. Ze gingen zelfs niet technieken omschrijven of inhoudelijk behandelen.
Na een paar uur ‘geklets’ werden er grote houten pijlen bij gepakt, die je met een handboog weg kan schieten. Hé? Dacht ik. En vervolgens gingen we contact maken met ons doel, onze intentie. En ook met het obstakel, tussen jezelf en je doel. Vervolgens mocht ik de pijl in het zachtste en meest kwetsbare puntje van mijn keel planten. En zonder handen deze tegen een houten plank stuk drukken. Wat? Je kunt dieren doodschieten met deze pijl en ik moet dat even keihard tegen het meest kwetsbare plekje van mijn lijf drukken?
Met een beperkende overtuiging, mijn obstakel, in gedachten. Ging ik temidden van de groep staan. De pijl tussen een plank en mijn keel geklemd. Ik laadde mezelf op, bundelde mijn energie en visualiseerde hoe graag ik dit wilde doorbreken. Letterlijk en figuurlijk. Ik zette kracht en KRAK! Alsof het niks was knakte de pijl doormidden en vloog door de ruimte. Hoewel het ogenschijnlijk makkelijk ging bij mij, was het toch lastig of een brug te ver voor medestudenten.
Daarna gingen we naar buiten en was er een bed van kolen klaar gelegd op het grasveld. Je mag straks over vuur lopen. Visualiseer je doel en als je er klaar voor bent loop je over het vuur. Mijn doel was helderder dan ooit. Mijn focus was zo sterk, niets hield mij tegen. Als allereerste liep ik naar het vuur en zonder twijfel, zonder terughoudendheid, liep ik er dwars doorheen. (Emile Ratelband was er niet bij) Voor een ander leek het alsof ik over een meters lange hete barbecue liep, ik dacht alleen maar dat doel is voor mij. Maakt me niet uit wat ik onderweg tegen kom.
En precies deze houding herken ik in mijn klanten. Het zijn stoere vrouwen. Ze gaan door het vuur voor hun droom (figuurlijk). Ze doen alles wat nodig is. Of het nu pijn doet of niet. Zij willen echt moeder worden. En wat ze ook doen, hoe hard ze ook werken, het lijkt maar niet te lukken. Voorheen lukte er zoveel wel in hun leven wel, van zware studie, tot werk en uitdagende projecten. Hard werken hielp altijd. Bahalve nu. Juist bij dit wat zij zo graag willen.
Maar wat is hun pijl? Wat is hun obstakel? Het is hen vaak onduidelijk. Uit medische onderzoeken komt vaak niets naar boven (wat het onmogelijk maakt). Hooguit een verlaagde kans. Hulp als medische trajecten vallen tegen, blijven vruchteloos. Wat is er mis met mij? Gaat er door hun hoofd. Wat kan ik nog doen? Vragen ze zich of.
Hypnofertility geeft direct toegang tot je onbewuste. Waar alle geleerde processen liggen, alle dingen die jouw automatische piloot doet en die jouw lichaamsprocessen aanstuurt. Wanneer ik je daar naar toe begeleidt, zie je de obstakels helder en kun je die eenvoudig doorbreken. Je kan sturen in lichaamsprocessen, zoals cyclus en hormonen. Je kunt doelen doorgeven. Want je onbewuste, je automatische piloot is verantwoordelijk voor 95% van je processen en gedrag.
Door het vuur lopen hielp mij naar mijn doel. De trance zorgde ervoor dat ik door dat vuur kon blijven lopen, zelfs bij de heetste kooltjes. De verwondering en de nieuwe ervaring zorgde voor een super sterke inprent en groot effect. Ook jij kunt je doel bereiken en zo versterken. En gelukkig zonder hete kolen. Die gebruiken we wel weer voor de BBQ.
Wil jij iets nieuws proberen om je doel te bereiken? Wil jij direct iets aanpakken op je onbewuste niveau? Plan gewoon een gratis skypesessie met me. Het duurt ongeveer 30 minuten. Dan vertel ik je meer over hypnofertility, je krijgt de ruimte om je verhaal te vertellen en ik geef je gelijk 3 waardevolle tips. Dit kan eenvoudig door een klik hier of op de button en ik plan het skypegesprek met je in.

p.s. Afgelopen dagen had ik een prachtige reminder aan mijn doel in de vorm van brandblaren onder mijn voeten. Dat verteld nooit iemand na een vuurloop…

p.p.s. In tegenstelling tot brandende kooltjes, is een hypnofertility ervaring super relaxed. Het voelt als een geleide meditatie. Een REM-slaap waarin je de controle hebt. Een ontspannen en wonderlijk effectieve ervaring. Uniek in zijn soort. Maar! Het is NIET voor iedereen. Alleen voor vrouwen die door het vuur gaan voor hun wens en die open staan en nieuwsgierig zijn in iets nieuws

plan een gratis skypesessie
Over de schrijver
Ervaringsdeskundige vruchtbaarheidsproblemen, IUI en IVF. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Uniek in Nederland en België met haar succesvolle Hypnofertility. Die vrouwen helpt vruchtbaarheid te verbeteren, meer rust in hun hoofd en vertrouwen in hun lichaam te krijgen
Rianna
Door

Rianna

op 08 Jul 2019

Zeer sterke metafoor! Maar Lilian helpt mij met meer dan alleen door het vuur gaan. Ze is in staat gevoelens en gedachten te ordenen en deze onder woorden te brengen. Lilian is niet alleen van meerwaarde op dit bijzondere gebied, maar tevens vele andere aspecten in mijn leven. Bewust zijn van (en omgaan met) gedachten. Een heus engeltje die voor mij uit de lucht is gevallen..

Lilian
Door

Lilian

op 12 Jul 2019

Wow wat een lieve woorden Rianna. Ik ga er helemaal van blozen!

Reactie plaatsen