Zwanger worden met hypnose - hypnotherapie voor vruchtbaarheid
Zwanger worden met hypnose

Hypnose inzetten om zwanger te worden?

Afgelopen week kreeg ik een berichtje van iemand die bij een van mijn workshops was. Ze vond de workshop super interessant en had een hele mooie review voor mij geschreven, maar ze had ook een puntje feedback of in ieder geval een vraag. Ik vertelde veel over Hypnofertility, maar kon ik ook wat vertellen over hypnotherapie en hypnose? Want Hypnofertility is ten slotte gespecialiseerde hypnose voor vrouwen die zwanger willen worden. Lilian, hoe kun je nou in zwanger worden met hypnose?

De eerste kennismaking met hypnose

Daarom wil ik nu wat basis en achtergrond delen over hypnose. Want wat is hypnose nou eigenlijk? Er zijn veel misconcepties en vooroordelen over. Het begint al met de tekenfilms voor kinderen, de schurk heeft vaak een hypnose-straal of -wapen. Vervolgens krijgen we wat mee van showhypnose, de Rasti Rostelli’s enzo. En verder hoor je vrij weinig. Als je geluk heb, misschien een vriendin of kennis die een angst, trauma of probleem heeft opgelost met hypnotherapie. Om vervolgens niet direct de link te leggen dat hypnotherapie echt hypnose is.

Alles is hypnose

Het is mijn mening dat alles hypnose is. Alles is een mindfuck. Soms is je probleem juist de hypnose waar ik je uit wil halen. Het komt er op neer dat je in je mind, onbewust heel veel patronen hebt. Neurale patronen, verbindingen, waar je niet meer over na hoeft te denken, omdat je het al zo lang doet. Het zijn vijfbaanssnelwegen geworden. Je automatische piloot die vaak aan het stuur is. Voor je ademhaling, je bloeddruk, je gedachtes. Soms letterlijk, als je in de auto zit, dan hoef je niet meer na te denken over je pedalen, schakelen, kijken etc. (hoop ik hahaha) Je kunt zelfs ergens naar toe rijden en bij aankomst niet meer herinneren hoe je er bent gekomen. En toch heeft je automatische piloot, je onbewuste, je daar veilig gebracht, is het niet?

Patronen doorbreken met hypnose

Een patroon doorbreken, iets wat je al talloze keren, soms zelfs jaren op een bepaalde manier hebt gedaan, is nog niet makkelijk. Dat kan iedereen, die wel eens een dieet heeft gevolgd, of een verslaving of slechte gewoonte probeerde te stoppen, beamen. Op het moment dat je er niet meer bewust elke keer bij na denkt, val je weer in je oude patroon. Hypnose pakt direct die patronen aan van je automatische piloot.

Hoe kun je dan zwanger worden met hypnose?

Nou het begint vaak al met een patroon wat we een behoorlijk aantal jaren hebben gedaan. Namelijk, het NIET zwanger worden patroon. Doormiddel van anticonceptie, maar ook door gedachtes, “ik mag nu niet zwanger worden” of “ik wil in de toekomst pas moeder worden”. Dan komt er een moment dat je beslist dit bewust te veranderen, je wil nu WEL zwanger worden. Maar elke maand dat het niet lukt schieten er weer gedachtes door je hoofd, “wat als ik NOOIT zwanger zal worden?” Eentje die weer lekker gebruik maakt van die vijfbaanssnelweg, en dus makkelijker en krachtiger is dan “ik sta open voor een zwangerschap”

De kracht van hypnose en hypnotherapie

De kracht van hypnose, of je nu zwanger wil worden met hypnose of iets anders wil bereiken. Is dat het direct in het onbewuste, die vaste patronen kan doorbreken. Die snelwegen omzetten tot weilanden en nieuwe wegen aanleggen. Direct. En dan is bam, je angst/trauma/verslaving/allergie/kwaal in enkele sessies weg. Je hoeft er niet meer bewust bij na te denken, het gaat daarna vanzelf. Als je het niet eerder hebt ervaren is het soms moeilijk te geloven hoe snel en gemakkelijk dat gaat. Ik heb het ook eerst zelf moeten zien en ervaren voor ik de mogelijkheden echt zag.

Waarom zou mijn onbewuste NIET zwanger willen worden?

Je onbewuste kan nog in een oud patroon hangen, van de tijd dat je nog niet zwanger wilde worden. Maar vaak is je onbewuste je aan het beschermen. Dat is namelijk de grootste, belangrijkste taak van je onbewuste, je beschermen. Als jij een keer veel pijn en verdriet ervaart, zorgt je onbewuste ervoor dat er een patroon komt, om die situatie te voorkomen. Dat is handig in het geval van een kei op de weg, dat je daar omheen stuurt met je fietst en niet nog een keer van je fiets valt. Het is niet handig, als je zelf of in je directe omgeving een miskraam of sterrenkindje heb meegemaakt, en je onbewuste je beschermt, door je nooit meer zwanger te laten worden. En zo zijn er nog meer dingen, zoals het verlies of een slechte band met je ouders, seksuele trauma’s en meer.

Hypnofertility inzetten voor vruchtbaarheid

Wie het patroon van niet zwanger worden wil doorbreken, kan kiezen voor Hypnofertility. Deze op vruchtbaarheid gespecialiseerde hypnose of hypnotherapie, is super effectief. Met een traject van 12 weken, bestaande uit vele live en audio hypnose sessies, coaching en vele oefeningen. Reken je af met angsten over onvruchtbaarheid en kinderloosheid, je ruimt belemmerende trauma’s op. Je brengt je hormonen in balans en het vertrouwen terug in je lichaam. Je sterkt je positieve eigenschappen en maakt je mind en lichaam helemaal klaar voor een succesvolle zwangerschap. Het bijkomende voordeel is, dat jij je over het geheel veel beter voelt. Want je hebt heel wat ellende losgelaten en zit weer lekker en zelfverzekerd in je vel. Helemaal klaar om moeder te zijn.

Wil jij dat ook? Klik hier voor het Ontspannen Zwanger Worden traject


Heb jij echt ALLES geprobeerd om zwanger te worden?

Soms heb je het gevoel dat je echt alles hebt geprobeerd om zwanger te worden, en het is nog steeds niet gelukt. Het best bewaarde geheim van het moment is wel Hypnofertility. Uit wetenschappelijk onderzoek (wat al stamt uit 2006!) blijkt dat je kansen verdubbelen met Hypnofertility audio's en wie weet hoeveel meer malen verhogen met 1 op 1 hypnotherapie. Ik bied een 12 weekse begeleiding met audio's en hypnotherapie, klik hier voor meer info. Daarnaast kun je gratis kennismaken met mijn Hypnofertility audio's, klik hier en laat je emailadres achter. Dan haal je echt alles eruit om zwanger te worden en ook nog eens lekkerder in je vel te zitten


GRATIS Ontspannen Zwanger worden mp3

Gratis Ontspannen Zwanger Worden mp3

Lig je er 's nachts wakker van dat het nog niet is gelukt om zwanger te worden? Kun je aan niets anders meer denken en wil je wel wat rust in je hoofd? Dan heb ik iets cools voor je. De GRATIS Ontspannen Zwanger Worden mp3 van BeeMom. Die helpt je ontspannen, beter slapen en je vruchtbaarheid te verbeteren. Ontvang hem gratis en luister hem lekker overdag of tijdens het slapen gaan. Klik hier


GRATIS workshop pak de controle over je vruchtbaarheid - Zwanger worden tops

Gratis workshop 

Wil je meer tips om je vruchtbaarheid te verbeteren, weer rust te krijgen in je hoofd en vertrouwen in je lichaam? Kom dan naar de gratis workshop Pak de controle over je vruchtbaarheid. Online en privé te volgens in de vorm van een webinar. Kijk hier voor de volgende datum en om je aan te melden


Over de schrijver
Ervaringsdeskundige vruchtbaarheidsproblemen, IUI en IVF. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Uniek in Nederland en België met haar succesvolle Hypnofertility. Die vrouwen helpt vruchtbaarheid te verbeteren, meer rust in hun hoofd en vertrouwen in hun lichaam te krijgen
Sandra
Door

Sandra

op 16 Sep 2019

Interessant om te lezen!!

Reactie plaatsen