Zwanger worden ondanks PCOS met hypnofertility
Zwanger worden ondanks PCOS met hypnofertility
06 mei 2019 

Zwanger worden ondanks PCOS met hypnofertility

Zwanger worden met PCOS

De meeste van mijn klanten hebben onverklaarde onvruchtbaarheid en/of PCOS. Een korte toelichting, vrouwen met PCOS oftewel Poly Cysteus Ovarium Syndroom, kunnen de volgende klachten en symptomen ervaren: geen eisprong, uitblijvende of onvoorspelbare menstruatiecyclus, hormoonschommelingen, soms overgewicht, overbeharing of acne, een verminderde vruchtbaarheid en hogere kans op miskramen. Wel 5 tot 10% van alle vrouwen heeft hier last van. Hun vruchtbaarheid neemt sneller af met hun leeftijd en tijdens en na de overgang is er een verhoogde kans op diabetes type II, hart- en vaatziekten en hoge bloeddruk.


De diagnose PCOS

De diagnose komt vaak als een schok en wordt nog vervelender op het moment dat je zwanger wilt worden. Voor de behandeling krijg je over het algemeen een gezond eet- en beweegpatroon voorgeschreven en in sommige gevallen worden hormooninjecties of pillen gebruikt om de ovulatie te stimuleren. Wanneer dat niet voldoende helpt, wordt je verwezen naar IVF.


Wat als IUI of IVF niet werkt

Maar wat als medische ingrepen niet helpen? Je misschien al 3 IVF pogingen hebt gehad. Of als je als gigantisch opziet tegen IVF, hormoonbehandelingen en ziekenhuisbezoeken? Dan is Hypnofertility een geweldige aanvulling en of alternatief.


Afvallen lukt niet

Veel vrouwen met PCOS krijgen het advies om af te vallen. Maar vaak gaat dat heel moeizaam, juist door die PCOS en het is echt niet het enige antwoord. Ik kan je met hypnotherapie helpen afvallen en met Hypnofertility helpen je cyclus terug te krijgen en zwanger te worden.


Invloed op je eigen cyclus en balans

Wat nou, als je zelf invloed kan uitoefenen op je hormoonbalans en cyclus? En gewoon op een natuurlijke manier zwanger wordt? Laat ik nog een kersje op de taart doen; wat als je gewoon natuurlijk zwanger wordt en ervan kan genieten, kan ontspannen, vol vertrouwen dat het goed gaat?


Hypnofertility geeft jou de controle

Tijdens het hypnofertility traject werk ik met speciale technieken, die vrouwen invloed geeft op hun cyclus, hormonen, baarmoederslijmvlies, het veilig innestelen en blijven zitten van het eitje en meer. Het is letterlijk alsof ze achter het controlepaneel staan van hun eigen lichaam.


Zelfhypnose

Bovendien leer ik mijn klanten uitgebreid hoe ze aan zelfhypnose kunnen doen. Zodat ze met mijn audio’s, maar ook volledig zelfstandig, wanneer ze maar willen, aanpassingen kunnen maken. Verder krijgen ze sessies die hun de kracht, ontspanning en het zelfvertrouwen geven die zijn verloren in de tijd van alle mislukte zwangerschapspogingen.


Onbewuste blokkades op zwanger worden

In sommige gevallen is het niet alleen de hormoonbalans, maar is er ook een onbewuste blokkade. Wat ik veel tegen kom zijn onverwerkte miskramen, seksuele trauma’s, slechte relatie met eigen ouders en familie. Soms zijn er belemmerende overtuigingen vanuit opvoeding of geloof, of belemmerende overtuigingen over zichzelf. Wanneer dit nodig en wenselijk is, werken we 1 op 1 om deze blokkade te transformeren in een kracht.


Natuurlijk en holistisch

Hypnofertility werkt om natuurlijk zwanger te worden, maar geeft IVF pogingen ook twee keer zoveel slagingskans. Vrouwen die hypnofertility doen ter ondersteuning van IVF, worden regelmatig al zwanger voordat de IVF terugplaatsing is gedaan.


Jouw situatie

PCOS of onverklaarde onvruchtbaarheid, voelt soms als iets waar je niets aan kunt doen. Het klopt dat je het niet hebt kunnen voorkomen, maar er is zeker wat aan te doen. Wil je weten wat ik in jouw situatie kan betekenen? Kom naar de gratis workshop!

Gratis workshop 

Wil je meer tips om je vruchtbaarheid te verbeteren, weer rust te krijgen in je hoofd en vertrouwen in je lichaam? Kom dan naar de gratis workshop Pak de controle over je vruchtbaarheid. Online en privé te volgens in de vorm van een webinar. Kijk hier voor de volgende datum en om je aan te melden


Over de schrijver
Ervaringsdeskundige vruchtbaarheidsproblemen, IUI en IVF. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Uniek in Nederland en België met haar succesvolle Hypnofertility. Die vrouwen helpt vruchtbaarheid te verbeteren, meer rust in hun hoofd en vertrouwen in hun lichaam te krijgen
Rianna
Door

Rianna

op 16 May 2019

Tijdens de gesprekken met Lilian heb ik het gevoel dat ik elke keer kleine cadeautjes krijg; handreikingen om op een meer constructieve manier om te gaan met mijn gevoelens en gedachten. Dit geeft rust. Zeer waardevol!

Claudine
Door

Claudine

op 28 Jun 2019

Mijn eerste sessie hypnofertility: Ik had geen idee hoe en wat hypnotherapie inhield tot ik het zelf heb mogen ervaren. Wat een rustgevende sessie's van Lilian. Ook de ontvangen audio's die ik elke avond beluister in combinatie met zelfmeditatie geven een echt aangenaam gevoel. Ik sta er positief in en hoop dat het in de toekomst, uitkomst zal bieden

Reactie plaatsen