Let op! Wachtlijst 2 a 3 maanden

Zwanger worden - persoonlijk

Zwanger worden persoonlijk

Hieronder zie je een aantal situaties, die al mijn klanten herkennen:

* Je wil al jaren moeder worden
* En je hebt alles geprobeerd om in verwachting te raken
* Twijfel over je eigen vruchtbaarheid neemt toe
* Medisch traject zie je tegen op of valt erg tegen
* Je kan de hele dag aan niets anders meer denken
* En de weg naar zwanger worden is zwaar voor je relatie
* Het lijkt of iedereen zwanger kan worden, behalve jij

Hoe zou het voor je zijn:
* Om gemakkelijk en snel zwanger te worden?
* Als jij echt kan relaxen en genieten van deze tijd?
* En jij weer vol positieve gedachtes zit?
* Je kan bouwen op jouw lichaam?
* En jij de touwtjes weer in handen hebt?

De kracht van je eigen mind
Ik help vrouwen die al heel erg lang zwanger willen worden. Eerst zorg ik dat ze weer helemaal lekker in hun vel zitten. Door oude of onbewuste blokkades op te heffen en het vertrouwen in zichzelf en hun lichaam te herstellen. Ik help een sterke cyclus en een gezonde hormoonhuishouding te realiseren, zodat de kans op een zwangerschap vele malen groter wordt. Ik ga uit van jouw eigen kracht. En leer je die effectief inzetten om in verwachting te raken en meer. Dat zorgt niet alleen voor een verhoogde vruchtbaarheid, maar dat jij je op alle vlakken beter voelt

zwanger persoonlijk pakket

Klaar voor conceptie
ZWANGER WORDEN PERSOONLIJK
pakket

Dit krijg je:
In dit persoonlijke 1 op 1  programma krijg je alle aandacht en tools om snel zwanger te worden en diep gewortelde blokkades te doorbreken. Na 12 weken, zit je weer helemaal lekker in je vel en ben je fysiek en mentaal klaar voor een succesvolle zwangerschap. Of je nu natuurlijk zwanger wilt worden of met IUI/IVF, bij onverklaarde onvruchtbaarheid, PCOS, endometriose of iets anders. Het programma wordt volledig afgestemd op jouw situatie. Waardoor jij echt waar krijgt voor je geld.

||
6 Super effectieve transformatie sessies,
in mijn praktijk of via Skype
+
6 Individuele coaching sessies
online via Skype
+
7 Persoonlijke zelfhypnose audio’s
+
Diverse krachtige oefeningen en tips
+
BONUS Welkomstkado
||

Dit is het meest gekozen pakket en bevat veel persoonlijke begeleiding. Hiermee kunnen alle blokkades rondom het in verwachting raken, op een prettige manier worden aangepakt. 

De investering voor het ZWANGER WORDEN – PERSOONLIJK PAKKET is slechts 1497 EURO

||

++DISCLAIMER++
Dit is NIET geschikt wanneer:
*Jij geen Nederlands of Engels spreekt en begrijpt

Ik ben hypnotherapeute, ik ben GEEN arts en vervang GEEN arts
Wel steun ik vrouwen in alle situaties, met en zonder medisch traject

||

Hoe werkt het?
Wanneer je weet dat je dit pakket wilt, klik je op de ‘ok,ik ga ervoor’ knop. Het product verschijnt dan in de winkelwagen en je kunt dan net als in een webshop afrekenen. Na betaling krijg je van mij een mail of appje om een intake in te plannen. Daarna plannen we samen alle sessies in.

Wat zeggen anderen?

Het zwanger worden liet op zich wachten en ik was het vertrouwen in mijn lichaam kwijt om zwanger te raken en blijven. Ik twijfelde of dit iets zou verbeteren... Ik vond de sessies heel prettig. Voelde mij de eerste keer al op mijn gemak. Ik heb nu het vertrouwen om zwanger te raken terug. Lilian kan als geen ander de verbinding maken. Het verraste me dat hetgeen dat je tijdens de sessie te horen krijgt echt wortelt. Ik zou haar zeker aanraden
Rachel
Bij ons was medisch gezien geen reden waardoor het zwanger worden al 7 jaar niet lukte. We vonden het wel een hoop geld, en je wil toch het gevoel dat het niet voor niks is. Lilian gaf ons een duidelijke onderbouwing en wetenschappelijke achtergrond. Het heeft mij geholpen om angsten en niet helpende gedachte los te laten. Verdriet en pijn werd minder, waardoor ik mij nu zoveel beter voel. Ik kan het zeker aanraden. De sessies voelden erg veilig en vertrouwd
Francine
Ik probeerde al 5 jaar zwanger te worden. In eerste instantie verwachtte ik er niet veel van, had nog nooit eerder hypnotherapie gehad. Maar ik heb mijn angsten overwonnen en obstakels met betrekking tot vruchtbaarheid los gelaten. Lilian is bijzonder, luistert goed en ik vind het knap dat ze de gave heeft om dit voor anderen te doen. Al na 3 sessies in combinatie met zelf meditatie, moet ik zeggen dat het rust in me leven heeft gebracht.
Claudine
Bij aanvang vond ik het best spannend om onder hypnose te gaan. Ik was bang de controle kwijt te raken. Dit was in werkelijkheid totaal niet het geval. Lilian stelde mij juist erg op mijn gemak, luisterde goed naar mijn verhaal en ik raakt heel snel in een ontspannen hypnose. Lilian is erg optimistisch, lief, ‘down to earth’ en komt snel tot de kern van een probleem. Tijdens deze vorm van therapie werd het meer verklaarbaar en logisch.
Esther

Ik doe al fertiliteitsyoga/ accupunctuur/ mindfulness/ healing, heeft dit dan toegevoegde waarde voor mij?
Zeker weten. Ik merk dat vrouwen die bijvoorbeeld gewend zijn om te mediteren, of die complementaire behandelingen doen, juist nog sneller een diepe staat van hypnose bereiken. Het voordeel van hypnose is, dat het niet alleen ontspant, het zorgt er ook voor dat blokkades vele malen efficiënter en sneller worden opgelost dan andere methodes.

Het lijkt mij onwijs waardevol maar ik kan het niet in 1 keer betalen
Dat is geen probleem, je kunt ook in 3 termijnen van 547 euro betalen. Als je het echt wil, is er altijd een oplossing. Plan hier een gratis gesprek in, dan bespreken we het.

Oostzaan/Amsterdam is best ver voor mij
Waar je ook woont, ik kan je altijd 1 op 1 helpen. Mijn klanten komen uit het hele land en sommige zelfs uit het buitenland. Ik heb dan wekelijks contact met ze via Skype en neem sessies voor ze op. Daarnaast plannen we soms meerdere sessies op 1 dag, om reistijd te besparen. Flexibel plannen kan extra makkelijk met het VIP pakket.

Zullen we het samen gaan doen?
Het lijkt mij echt super leuk om met jou samen te werken, zodat jij lekkerder in je vel te zit en nu echt moeder wordt. Maar let op, ik heb slechts 3 plekken per maand voor dit pakket. Op dit moment kun je redelijk snel starten, maar wacht niet te lang, want vol is vol en dan werk ik met een wachtlijst. Klik nu op de knop en ga ervoor

Lilian Kruse Profielfoto

🤔 Hmmm….
Als je deze pagina helemaal hebt gelezen en ook dit leest, dan heb je vast nog iets waar je mee zit of wat je wilt weten. En wie weet ben jij al lang overtuigt, maar vraag jij je af hoe jij je partner gaat overtuigen. Misschien denkt hij/zij, waarom wil je juist dit doen? Ik heb nog nooit gehoord van Hypnofertility. En wil die meer horen dan dat het goed voelt voor jou. 

Wetenschappelijk onderzoek
Gelukkig zijn er meerdere wetenschappelijke onderzoeken, die hebben aangetoond dat Hypnofertility super succesvol is. Daarom wordt het in Amerika al meer dan 20 jaar toegepast en onderwezen. In 2006 verscheen werd onderzoek in combinatie met IVF gepubliceerd en kwam ook het boek ‘It’s conceivable, hypnosis for fertility’ van Lynsi Eastburn op de markt.

Koploper in Nederland
In Nederland ben ik nu de eerste en tot nu toe enige gecertificeerde Hypnofertility therapeute. En gelukkig wint hypnotherapie in het algemeen snel aan populariteit, ook artsen nemen het serieus en verwijzen door. 

Voor de sceptische partners schreef ik dit blog

Heb je nog andere vragen?
Wellicht heb je nog vragen.
Bij de Q&A vindt je de meest gestelde vragen

Wil je meer weten over de methode?
Kijk gerust eens op de pagina van Lynsi Eastburn over Hypnofertility.
Zij is de grondlegster van Hypnofertility en trainde mij 1 op 1

Je kunt ook alvast gratis kennis maken met mijn Hypnofertility audio’s, klik hier