Voor vrouwen die zwanger willen worden

BeeMom is gestopt

per 21-2-2024

Vragen over het stoppen van BeeMom

Wat gebeurd er met de podcast?

Je kunt de zwanger worden podcast luisteren t/m 20 februari 2024, daarna gaat hij offline en is hij niet meer te luisteren.

Kan ik de gratis sessie nog luisteren?

Ja, je kunt de gratis sessie nog luisteren op Soundcloud t/m 31 december 2024. De Huddle omgeving zal eerder verdwijnen.

Heb ik nog toegang tot mijn gekochte cursussen?

Ja, je kunt de sessies nog luisteren op Soundcloud t/m 31 december 2024. De Huddle omgeving zal eerder verdwijnen. Je krijgt een mail met de locatie van de sessies.

Kan ik je nog mailen?

Tot 21 februari beantwoord ik nog mails, wanneer de vraag niet in de FAQ's beantwoord wordt. Daarna zal ik nog sporadisch de mail checken.

Kan ik nog starten met het Verbeter je vruchtbaarheid programma?

Ja, t/m 20 februari kun je je nog inschrijven op beemom.nl. Het gaat hier om de online only variant. Iedereen die het programma heeft gekocht houdt /m 31 december 2024 toegang tot de sessies.

Waarom stop je?

Jaren lang heb ik met veel passie en missie gebouwd aan BeeMom, met het doel om wensmoeders te helpen. Sinds vorig jaar voel ik dat BeeMom niet meer in lijn is met waar ik mij op wil focussen. Ik ben gegroeid en voel dat mijn bedrijf ook verder mag groeien. Omdat mijn werk binnen BeeMom zo mooi, uniek en belonend is, heb ik nog lang geprobeerd om zo veel mogelijk in de lucht te houden. Maar dat zorgde ervoor dat ik uit elkaar getrokken werd en niet voldoende focus had in mijn werk. Het werd zwaarder en zwaarder om alle ballen in de lucht te houden en dat had gevolgen voor mijn gezondheid. Daarom dat ik nu definitief BeeMom en alles daar omheen los laat.

Wat ga je nu doen?

De komende tijd ga ik vooral rust nemen en dingen voor mijzelf doen, zoals naaien, tuinieren en op mijn gezondheid focussen. Op werk gebied ga ik verder met het helpen van onderneemsters. Dit werk heeft nog geen website, podcast of social media accounts en ik heb ook niet de ambitie om weer een groot publiek te bereiken. Ik wil niet in de spotlight, ik ambieer een rustiger leven.


FAQ Antwoorden op de meestgestelde vragen via mail en berichten

Ik heb problemen met de toegang of het luisteren van de sessies

Na aanvragen of betalen via beemom.nl log je in op https://beemom.thehuddle.nl/login en klik je op de cursus / gratis sessie. (ben je jouw inloggegevens kwijt? Kijk in de spam of vraag een wachtwoord reset aan met jouw emailadres op de inlogpagina) Wanneer de aangevraagde / gekochte content nog niet ziet of achter een slotje zit, log dan uit en opnieuw in. Je kunt inloggen via je webbrowser zoals Chrome of via de Huddle app. Wanneer je een Android telefoon hebt, raad ik aan om NIET de app te gebruiken, maar te luisteren via de browser. Gebruik bij het afspelen van audio sessies ook NIET via Soundcloud app, maar kies voor afspelen in browser kiezen. Dat lost in de meeste gevallen de problemen op.

Geef je ook sessies in de praktijk of alleen online?

Na vele jaren gespecialiseerde hypnose voor vruchtbaarheid, zowel online als in mijn praktijk, heb ik ervaren dat mijn online sessies het beste en snelste resultaat gaven. Dit komt doordat je niet hoeft te wachten tot de sessie ingepland is, je kunt na betaling direct sessies luisteren. Daarnaast kun je met deze online sessies veel vaker luisteren, zelfs bingeluisteren, vaker luisteren geeft beter resultaat dan de klassieke één keer per drie weken bij sessies in een hypnose praktijk. Dat is dus ook fijn voor de vrouwen die haast hebben en vlak voor een (laatste) fertiliteitsbehandeling staan. Klanten voelen zich thuis bovendien veiliger en comfortabeler, waardoor ze zich makkelijker openstellen en de sessies dus sneller werken. Het bespaart je reistijd en je kunt mijn online sessies zelfs luisteren tijdens je slaap, waardoor het je geen extra tijd kost. Tot slot kun je de sessies luisteren op het moment dat het in jouw leven spannend wordt, zelfs als dat 's nachts in het weekend is. Dan staat er altijd een sessie voor je klaar, die je meer rust/vertrouwen/vruchtbaarheid geeft. Door al deze voordelen en mijn ervaring dat dit de meest effectieve methode is, werk ik enkel nog via online sessies. Zie https://beemom.nl/verbeter-je-vruchtbaarheid/ voor info en aanmelden.

Kan ik je bellen?

Je kunt het beste mailen als je vraag niet beantwoord wordt op mijn website, in de gratis masterclass of in deze FAQ. Via het telefoonnummer op de website kun je mij niet bellen. Dit telefoonnummer werd namelijk vooral gebeld en geappt door vrouwen die geen klant waren maar wel in paniek waren over hun fertiliteitstraject, op uren dat hun arts niet bereikbaar was. Het gaf mij veel stress en amper ‘vrij’ dat vrouwen mij in het weekend rond 22:00 uur gingen bellen. Ga voor vragen over je medicatie en behandelingen naar je behandelend arts. Wanneer je graag meer rust wil ervaren in momenten van stress, ook al is het middernacht of in het weekend, dan raad ik je aan om mijn Verbeter je vruchtbaarheid programma aan te schaffen, zodat je kunt luisteren en geholpen kunt worden op elk moment van de dag, op elke plek ter wereld. Zodat je met rust en vol vertrouwen in je fertiliteitsreis staat. Zie https://beemom.nl/verbeter-je-vruchtbaarheid/ voor info en aanmelden.

Sinds mijn verloren zwangerschap lukt het niet meer om zwanger te worden, zie je dit vaker? Is jouw programma dan helpend?

Allereerst wil ik je zeggen dat ik het heel vervelend voor je vindt dat dit je is overkomen. Of het nu een korte of lange zwangerschap was, je eerste of je zoveelste verloren zwangerschap. Ik weet hoe het voelt om een positieve test in handen te hebben, te dromen van een toekomst met dat kindje, om vervolgens die droom te zien instorten. Hoewel 40% van de vrouwen dit overkomt en zelfs 80% van mijn klanten, is er niemand die je kan voorbereiden op dit gevoel. Daarom heb ik een uitgebreid blog geschreven en podcast opgenomen met tips hoe je liefdevol dit kunt verwerken. Zie https://beemom.nl/tips-hoe-je-een-miskraam-verwerkt/
Het kan trouwens zijn dat je een gratis sessie of pdf hebt aangevraagd toen je zwanger was op hypnobirthonline.nl en dat je nu nog automatische mails ontvangt door die aanvraag. Die mails hebben betrekking op zwanger zijn en kunnen triggeren wanneer je jouw zwangerschap hebt verloren. Om dat te voorkomen kun je naar de bevestigingsmail of laatste mail daarvan gaan en onderaan in die mail vind je altijd een link om je uit te schrijven van die specifieke lijst.
Om het tweede deel van de vraag te beantwoorden, ja dan is mijn programma is in die situatie zeker helpend. Het is namelijk zo dat traumatische ervaringen zoals het verlies van een zwangerschap of kindje (zowel zelf ervaren door iemand in je naaste omgeving) een onbewuste blokkade kan veroorzaken. Je onderbewuste wil je beschermen, wil dat jou dit nooit meer gebeurd, en kiest dan soms voor de kortste route; nooit meer zwanger worden. Dat is natuurlijk niet wat je wilt. Maar jouw onderbewuste is niet rationeel, het is je overlevingsinstinct dat verantwoordelijk is voor ruim 95% van de processen in je lichaam, mind en spirit. Daarom raad ik je aan om aan de slag te gaan met het onderbewuste, ter ondersteuning van je fertiliteitstraject en of fysieke en praktische dingen die je al doet. Dat kan via mijn programma Verbeter je vruchtbaarheid, zie https://beemom.nl/verbeter-je-vruchtbaarheid/.

Hoe ziet jouw programma er praktisch uit?

Mijn programma Verbeter je vruchtbaarheid is een online programma, waarbij je voornamelijk opgenomen audio sessies luistert. Luisteren kan thuis en overal ter wereld. Dit zijn op vruchtbaarheid gespecialiseerde hypnose sessies tussen de 20 en 40 minuten. Door deze sessies te luisteren verdubbel jij je kans op een doorgaande zwangerschap, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek ( zie fertstert ). In de praktijk blijkt zelfs dat de gemiddelde kans keer 5 gaat. Mijn klanten luisteren gemiddeld 4 keer per week een sessie, gedurende 12 weken. Sommige hebben haast en binge-luisteren alle sessies in elke dagen/weken, andere ronden het programma langzamer af of blijven nog maanden/jaren luisteren, omdat het hen helpt rustiger en zelfverzekerder te worden in hun fertiliteitsreis. Je kunt de sessies luisteren vanaf je telefoon/laptop/tablet en zelfs tijdens je slaap. Je kunt het dus doen waar en wanneer je wilt. Naast het verbeteren van je vruchtbaarheid, geeft het ook meer rust in je hoofd en vertrouwen in het proces en de toekomst, waardoor dit programma niet nog iets is dat boven op je drukke schema komt, maar juist ademruimte geeft in deze rollercoaster periode. Voor info en aanmelden zie https://beemom.nl/verbeter-je-vruchtbaarheid/.

Ik las je advies over kruiden/monnikspeper bij (herhaalde) vroege miskramen, hoe moet ik dat toepassen?

Om een zwangerschap meer kans val slagen te geven, raad ik aan om Monnikspeper (vitex agnus castus) te gebruiken. Monnikspeper ondersteunt het lichaam om progesteron aan te maken wat een gunstig effect heeft op het percentage doorgaande zwangerschappen. Monnikspeper kun je op verschillende manieren gebruiken. Je kunt gedroogd monnikspeper toevoegen aan je gedroogde losse thee (1 theelepel op 1 liter thee per dag).
Maar makkelijker is in de vorm van supplementen van bijvoorbeeld Vitakruid (dit merk gebruik is zelf al jaren vanwege de hoge biologische beschikbaarheid en gunstige prijs/kwaliteit verhouding zie https://www.vitakruid.nl/products/vitex-agnus-castus-200-mg-monnikspeper en gebruik code beemom voor 10% affiliate korting)
Wanneer je dit wilt gebruiken raad ik aan om dit vanaf de eisprong dagelijks te nemen tot en met week 12 van de zwangerschap. Wanneer je niet zwanger bent (getest op dag dat met zekerheid getest kan worden, het gebruik van vroege testen raad ik af) stop je met de monnikspeper, anders verleng je onnodig je cyclus.
Bij zwangerschap is het niet handig om abrupt te stoppen met kruiden en supplementen die je progesteron ondersteunen. Een sterke daling in progesteron ziet het lichaam namelijk als het begin van een menstruatie. Bij zwangerschap raad ik aan om tot en met week 12 te slikken. Wil je dan of eerder stoppen, bouw dan af door een week de dosis te halveren, dan een week nogmaals te halveren en daarna te stoppen.

Is actie of aanbieding X, Y of Z nog geldig?

Wellicht heb je in een (oude) podcast aflevering of blog gehoord/gelezen over een specifiek traject, actie of aanbieding. Het goede nieuws is dat ik nog steeds vrouwen help tijdens hun fertiliteitsreis met een gratis sessie, gratis masterclass en het volledige Verbeter je vruchtbaarheid programma. Alles wat ik op dit moment aanbied is te vinden op beemom.nl en hypnobirthonline.nl . Alles wat op de website staat bied ik nog aan en kun je direct starten.

Doe je nog spirit baby readingen of sessies?

In de podcast heb je een aantal spirit baby readingen kunnen horen, waarin ik mijn gaves inzette om wensmoeders inzicht te geven in hun situatie. Voor readingen geldt altijd dat het mijn interpretatie is van de energie die ik op dat moment bij een klant voel en zie, voor zover de klant die weergeeft. Ik beweer hierin geen toekomst te voorspellen, we hebben immers allemaal vrije wil, waarmee we veranderingen kunnen maken. En bovendien kan niemand zekerheid of garantie geven als het om kinderwens gaat. Het is mijn overtuiging dat iedereen deze spirit baby energie kan ervaren en leren interpreteren. Mijn gespecialiseerde hypnofertility sessies helpen je daarbij. Voor iedereen die dat van mij wilt leren is stap 1 het Verbeter je vruchtbaarheid programma. Sommige hebben aan deze sessies voldoende om contact te leggen met hun spirit baby, hoewel deze sessies daar niet specifiek op gericht zijn. Als vervolg op dit programma heb ik sessies die je specifiek helpen om contact te leggen met spirit babies. Wanneer je die wilt volgen, neem dan na afronden van het eerste programma contact met mij op via de mail.

Is jouw programma de juiste stap voor mijn specifieke situatie?

Iedere persoon, situatie en diagnose is uniek, dus het is heel begrijpelijk dat veel mensen mij mailen met hun verhaal en de vraag of mijn programma helpend is voor hun situatie. In 99% van de gevallen is het antwoord ‘ja, het is helpend’. Ik help veel vrouwen met bijvoorbeeld PCOS, lage AMH, onverklaarde onvruchtbaarheid, lage eicelreserve, slechte eicel/zaadcel/embryo kwaliteit, herhaalde miskramen, genetische afwijkingen, donortrajecten, angsten, trauma’s rondom zwangerschap en bevalling, heftige bijwerkingen op medicatie, of poor response op medicatie, vrouwen die zijn ‘uitbehandeld’, vrouwen van echt alle leeftijden en levensovertuigingen. Wanneer jij voelt dat er een kans is om zwanger te worden, helpt mijn programma om jouw kans te verhogen en helpt het jou lekkerder in je vel te laten zitten. De enige vrouw die ik ooit een andere richting op heb moeten wijzen, was omdat in haar situatie er geen man of zaaddonor aanwezig was. Nu vertellen mijn oud klanten dat er wonderen zijn geschied na het werken met mij, maar ik kan natuurlijk geen onbevlekte ontvangenis toveren. Maar alle andere situaties zijn dus welkom. Ik heb zelfs klanten gehad die nog niet bezig waren met zwanger worden maar wel problemen verwachten, of vrouwen die niet meer geloofde dat het ooit nog zou lukken om zwanger te worden maar de hoop nog niet konden opgeven. Dan raad ik je het Verbeter je vruchtbaarheid programma van harte aan. Zie https://beemom.nl/verbeter-je-vruchtbaarheid/ voor info en aanmelden.

Hoe kan ik mij afmelden van de mails?

Het kan zijn dat de mails je teveel worden, om welke reden dan ook. No problem. De snelste manier is door onderaan de automatische mails jezelf af te melden door op de link ‘afmelden’ te klikken. Maar let op, wanneer je een product hebt gekocht of van mij een persoonlijk antwoord wilt, dan raad ik je aan om mijn emailadres niet te blokkeren, want dan kan ik je niet meer antwoorden of informeren over je aankoop. Enkel afmelden van de lijst, door onderaan een automatische mail op ‘afmelden’ te klikken is voldoende.

Wil je mijn boek/product promoten?

Gezien mijn grote bereik onder de vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen, krijg ik regelmatig verzoekjes van mensen die een boek hebben geschreven, die een inzameling doen of een product hebben ontwikkeld of ik hen wil promoten. Hoewel ik in het verleden een select aantal samenwerkingen heb gedaan, doe ik dat inmiddels niet meer.

Ik ben bezig met jouw programma, maar heb een vraag over de volgorde van de sessies en modules

In principe doorloop je het programma van module 1 t/m 7 op volgorde. Lees asjeblieft ook de teksten, het werkboek en bekijk de video’s, omdat daar veel wordt uitgelegd. Wanneer je haast hebt omdat je volgende of laatste fertiliteitsbehandeling al snel is, kun je meerdere sessies per dag doen. Zoveel als je tijd hebt en waar jij je nog goed bij voelt. Dat laatste is een van de belangrijkste factoren. Om sneller te gaan geef ik ook vaak advies om van je blokkades een prioriteitenlijstje te maken (zie video module 2) en slechts de top 5 individueel te behandelen en daarna 2 a 3 keer een algemene blokkade opruimer te luisteren voor de ‘rest’. Je onderbewuste pakt dan wat op dat moment belangrijk is. Daarna ga je door met de volgende modules. Wanneer je later toch ervaart dat er nog iets je dwars zit, of je merkt dat een blokkade later weer opspeelt, dan kun je altijd nog een keer een opruimsessie tussendoor doen om dat op te ruimen. Voor de rest raad ik je aan tussen de tussen de terugplaatsing en het testen, oftewel tijdens de wachtweken van fertiliteitsbehandelingen vooral module 4 t/m 7 te doen.

Tijdens de sessies ervaar ik iets geks, is dit normaal/ok?

Een goede vraag, omdat hypnose en Hypnofertility voor veel mensen een nieuwe en onbekende ervaring is. Iedereen ervaart hypnose anders en zelfs voor één persoon kan dezelfde sessie een andere keer een andere ervaring geven. Belangrijkste is dat je het altijd goed doet, zelfs als je in slaap viel, je afdwaalde in gedachten, je minder diep leek te gaan of juist het idee had dat er niets gebeurde. Elke ervaring die je hebt is juist en correct voor jou. Je onderbewuste heeft het altijd gehoord (zolang je de sessie afluistert) en gaat er mee aan de slag op een onbewust niveau. Dat vind ik zo cool aan hypnose. Het is makkelijker dan mediteren, je hoeft dus niet eens altijd bij de les te blijven. Voor sommige perfectionistische en (zelfbenoemde) controlfreaks, raad ik vaak aan helemaal los te laten wat er gebeurd. Je hoeft niet bewust elk woord te horen en je hoeft er ook niet ‘onder te gaan’. Ga er onbevangen in met de wetenschap dat je precies de ervaring krijgt die je op dat moment nodig hebt.
Hoewel de sessies voor de meeste mensen rustgevend en ontspannend zijn, kunnen sommige mensen een reactie hebben op bepaalde woorden, waardoor ze een andere sensatie ervaren. Hoewel dat voor sommige mensen vragen oproept, maakt mij dat altijd enorm blij! Dat betekend dat je onderbewuste je wat wilt vertellen of een bepaalde richting op wilt wijzen, of een blokkade heeft ontdekt. Die je vervolgens op kan ruimen met module 3 van mijn programma.

Wanneer zijn de live sessies?

Sinds januari 2024 zijn er geen Q&A live sessies meer gepland. Daarentegen heb je via een aparte module toegang tot 12 opgenomen Q&A live sessies, waarin alle vragen en situaties wel een keer voorbij zijn gekomen en uitgebreid behandeld. Verder bevat elke opname vanaf de 2e helft een live sessie, met vaak prachtige bonus sessies die niet als opgenomen sessies in de modules zijn. Dus echt de moeite waard om te kijken.

Heb ik nog toegang tot de cursus die ik lang geleden heb gekocht?

Regelmatig komen klanten weer na een lange periode bij mij terug om ze te begeleiden bij een volgend kindje of nieuw traject. Iedereen heeft minimaal een jaar toegang tot de content, of zolang als BeeMom in bedrijf is. Je toegang blijft bestaan, tenzij je een verzoek hebt gedaan om je Huddle account te verwijderen. Ga naar https://beemom.thehuddle.nl/login en log in met het emailadres waarmee je de cursus hebt besteld. Ben je het wachtwoord vergeten of kwijt? No problem, vraag gewoon een wachtwoordreset aan op de inlogpagina met jouw emailadres.