GRATIS Masterclass

Pak de controle over je 

vruchtbaarheid

Pak de controle over je 

vruchtbaarheid

Lilian is oprichter van Beemom, een praktijk gespecialiseert in vrouwen met vruchtbaarheidsproblemen. Ze bracht als eerste Hypnofertility naar Nederland en inspireerde al meer dan 90.000 luisteraars met haar Zwanger Worden Podcast
Maandag
12-12-'22
09:00
  • De beste tips rondom vruchtbaarheid en zwanger worden
  • Het #1 inzicht waardoor vrouwen hun kansen kunnen verdubbelen
  • Welke dingen onbewust voor een blokkade op zwanger worden zorgen
  • Persoonlijke ervaringsverhalen van wensmoeders
  • Hoe je jouw onderbewuste ten positieve in kan zetten 
  • Gelegenheid om direct vragen te stellen

De webinar duurt 70 minuten en is helemaal GRATIS

Inclusief LIVE Q&A

Stel Lilian jouw persoonlijke vragen en krijg direct live antwoord!

Bonus voor deelnemers

Onder de actieve deelneemsters wordt een super waardevol kado verloot
Voor deze workshop komt er geen replay, dus wees er live bij!

Ik voel me echt heel diep ontspannen op dit moment (vooral mijn lijf is helemaal zen). Zo'n diepe manier van ontspanning kun je echt pas bereiken door hier even de tijd voor te nemen en zoals je al zei dit jezelf te gunnen.
Michelle

Vandaag deed ik mee met de workshop, ik vond het een fijne sessie. Het was een fijne ervaring om het zo in groepsverband te doen! 

Lotte

Bedankt voor de mooie sessie vanmorgen, het was nieuw om in een groep deel te nemen aan een hypnose dus dit was eerst wel wat onwennig, toch kon ik vrij snel ontspannen en mee gaan in de mooie sessie. Ik ga nog even nagenieten van de ontspanning en de rust van dit moment, nogmaals bedankt.

Nathalie
Ik ben via jouw podcast bij je website terecht gekomen en was meteen fan van de gratis sessie, en dus besloot ik de online Zwanger Worden cursus te volgen. Ik heb een ontzettend verdrietige tijd achter de rug, maar jouw audios helpen me heel erg om weer meer vertrouwen in mezelf en mijn lichaam te krijgen. Ik vond het vandaag tijdens de live sessie heel leuk om je eens in "het echt" te zien. Je bent een warme en fijne persoonlijkheid. Ik vond de sessie fijn en ik vond het ook bijzonder om te zien dat zoveel vrouwen (die waarschijnlijk ook verdrietige of moeilijke tijden kennen) hoop en vertrouwen uit jouw hypnose sessies halen voor meer zelfliefde en vruchtbaarheid. Dankjewel!
Carmen
Bedankt voor de fijne sessie van vanochtend! Het was mijn eerste ervaring met zelfhypnose. Meteen een hele fijne! Ik vond het ook leuk om met een groep te doen, terwijl ik daar normaal niet zo van ben. Het was verder bijzonder om het verschil te merken tussen zelfhypnose en meditatie. Toch echt iets verschillends. Vanmiddag ben ik bij Ikea geweest (lekkere tegenstelling) en waar ik normaal enorm overprikkeld raak daar, ben ik nu moe, maar rustig. Ik ben benieuwd hoe het is om je mp3's te luisteren en of dat een vergelijkbare ervaring zal zijn. Wordt vervolgd!
Jorien

Wat heb ik genoten van de fijne hypnose sessie! 


En; ik ben helemaal natuurlijk zwanger geworden (het is nog pril, maar toch)! Daar ben ik je heel dankbaar voor. Ook heb ik al een paar keer de audio voor zwangere vrouwen geluisterd, en ben benieuwd naar jouw Hypnobirthing traject.

Rosanne

Wat een fijne ervaring! Ik heb al vaker je gratis audio's geluisterd, wat ik altijd erg prettig vind. Ik val dan heerlijk in slaap en heb al meerdere keren gedroomd dat ik zwanger was of een kindje had.

Tijdens deze sessie heb ik het meer meegekregen wat een hele andere ervaring was, maar ook weer heel fijn. Op het einde kreeg ik echt een geluksgevoel en zelfs tranen in mijn ogen.

Mirthe

De live hypnofertility sessie was heel fijn. Ik luister al lange tijd naar je audio's en dat doe ik meestal voor het slapen gaan. Ik kan dan goed ontspannen en val er heerlijk mee in slaap. De keren dat ik overdag naar een audio luisterde vond ik het lastiger om echt te ontspannen. De dingen van de dag trokken dan vaak mijn aandacht. Dat was nu anders, ik denk doordat het echt een gepland en live moment was. Ik was echt ontspannen, liet me niet te veel afleidenen en heb je hele sessie wakker meegekregen. Ik voelde de ontspanning in mijn lijf zakken en vond de "visualisaties" heel prettig. Een enkele keer moest ik een beetje lachen om waar de visualisatie me bracht, terwijl jij een andere kant uit bleek te gaan of mijn gedachten een bepaald beeld op een grappige manier corrigeerde. Dank je wel Lilian, voor deze mooie sessie.

Anneke
Wat een positieve vrouw en sessie heb ik gehad bij Lilian. Onbewust weet je al wat er bij jou in de weg zit en in deze sessie kwam ik daar ook bij uit. Ik kon het voelen en daarna ook helemaal verbinden met het vertrouwen dat ons kindje komt wanneer het komen mag. Maar misschien nog wel belangrijker: ik merk dat deze sessie ook aanraakte: zorg goed voor jezelf. Wees lief voor jezelf. Zorg voor de moeder in jou. Dat maakt dat je ten volle ja zegt tegen jezelf. En dat is het allerrijkste en fijnste gevoel
Ilse
Naar aanmelden