Beste vruchtbaarheid tips - zwanger worden
Beste vruchtbaarheid tip voor alle wensmoeders
19 oktober 2020 

Beste vruchtbaarheid tip voor alle wensmoeders

beste vruchtbaarheid tip beemom zwanger worden tips

Coachgesprek en vruchtbaarheid tips

Afgelopen week had ik met een aantal wensmoeders een gratis coachgesprek via Skype. Dit keer een hele lieve dame, al heel wat jaren bezig om zwanger te worden en al ver in de medische malle molen. Vooraf had zij een vragenlijst van mij ontvangen, zodat ik mij kan voorbereiden op het gesprek. Ze schreef hoe lang ze al bezig was, dat er geen duidelijke oorzaak was en wat ze allemaal al had geprobeerd.

Al zoveel geprobeerd

Zij had naast de hele mmm namelijk acupunctuur, supplementen, (fertiliteits)yoga, diverse boeken gelezen, eten aangepast, geen alcohol meer, met een psycholoog gesproken, natuurlijk ovulatietesten gedaan en cyclus appjes bijgehouden, bepaalde standjes gedaan, chinese kruiden en ze is nu bezig met mindfulness.

Lilian, heb je nog (meer) vruchtbaarheid tips?

Onder aan het formulier vraag ik altijd of ze nog specifieke vragen heeft en ze had ingevuld: heb je nog tips? (Oftewel, is er nog een supplementje, dingetje wat ik kan nemen zodat het nu wel lukt?)

Herkenbaar?

Waarschijnlijk wel herkenbaar he? Dat je echt al zoveel geprobeerd hebt en dat je dan toch nog twijfelt of je wel genoeg doet voor je kinderwens. Het stukje perfectionisme komt in je naar boven.

De tip

Natuurlijk heb ik altijd nog tips. En mijn eerste advies is om even kritisch en van een afstand te kijken naar wat je allemaal al doet. Want levert het op wat je voor ogen hebt? Of geeft het juist meer stress? Kunnen al die tips en uiteenlopende kruiden en supplementen wel samen?

Kijk eens van een afstandje

Waar je ook staat in je kinderwens, hoeveel je ook wel of juist niet geprobeerd hebt. Het is belangrijk af en toe even van een afstandje te kijken wat je allemaal doet, of dat in balans is, of het werkt en of jij je er goed bij voelt.

We zijn vaak al zo lang onszelf groot aan het houden, door aan het zetten, ons aan alle tips van dokter google aan het houden, we zijn in de medische trein gestapt en die raast maar door. En nu ben je inmiddels al zoveel jaar verder, zonder het gewenste resultaat. Toch voel je te veel ongeduld om even stil te staan en om te kijken. Of misschien heb je er juist nu behoefte aan, om even te reflecteren.

“Reflection is the most underused yet most powerful tool for succes”

Eigenlijk is de tip die ik iedereen wil geven met een kinderwens, die al flink wat tijd bezig is, om even naar het geheel te kijken. Is er balans in alle facetten waarop jij je vruchtbaarheid beïnvloed? Dus niet alleen mijn specialisme, positieve mindset en blokkades opruimen van het onbewuste. Maar wat doe je met voeding, beweging, medische ondersteuning, hulpmiddelen? Is het in balans, voor JOU?

Er bestaat geen één perfect recept waarmee jullie allemaal zwanger worden, maar je kunt wel ervoor zorgen dat je helemaal in balans bent en echt optimaal open staat voor een zwangerschap, zonder je in de stress te werken met het najagen van je perfectionisme in alle 1000 tips die er op het internet rondzwerven. Het vertrouwen hebben dat je echt hebt gedaan, voor je kinderwens, wat optimaal is voor jou.

Wil je onderzoeken wat jouw ideale weg is naar een zwangerschap? 

Wil je weten wat jouw volgende stap is? En echt ontdekken of er bij jou onbewuste blokkades zijn die opgeruimd moeten worden? Wat staat er nog tussen jou en je kinderwens? Hoeveel verder voelt goed voor jou? Doe de Ontdek je onbewuste blokkade sessie


beemom gratis audio zwanger worden ontspannen hypnofertility hypnose mp3


Zwanger worden podcast

Ben je al bekend met de Zwanger Worden podcast? Een podcast met heel veel informatie, ervaringsverhalen, inzichten en tips rondom vruchtbaarheid en zwanger worden. Gemaakt voor en door wensmoeders.


GRATIS Ontspannen Zwanger worden mp3

Gratis Ontspannen Zwanger Worden mp3

Lig je er 's nachts wakker van dat het nog niet is gelukt om zwanger te worden? Kun je aan niets anders meer denken en wil je wel wat rust in je hoofd? Dan heb ik iets cools voor je. De GRATIS Ontspannen Zwanger Worden mp3 van BeeMom. Die helpt je ontspannen, beter slapen en je vruchtbaarheid te verbeteren. Ontvang hem gratis en luister hem lekker overdag of tijdens het slapen gaan. Klik hier

GRATIS workshop pak de controle over je vruchtbaarheid - Zwanger worden tops

Gratis workshop 

Wil je meer tips om je vruchtbaarheid te verbeteren, weer rust te krijgen in je hoofd en vertrouwen in je lichaam? Kom dan naar de gratis workshop Pak de controle over je vruchtbaarheid. Online en privé te volgens in de vorm van een webinar. Kijk hier voor de volgende datum en om je aan te melden


Over de schrijver
Ervaringsdeskundige vruchtbaarheidsproblemen, IUI en IVF. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Uniek in Nederland en België met haar succesvolle Hypnofertility. Die vrouwen helpt vruchtbaarheid te verbeteren, meer rust in hun hoofd en vertrouwen in hun lichaam te krijgen
Reactie plaatsen