Holy shit, holistische hypnose!
Holy shit, holistische hypnose!

Sinds ik met mijn eigen praktijk vrouwen help om zwanger te worden, wordt ik omringd door allemaal zweverige termen. Een aantal jaar geleden zouden mijn haren nog recht overeind zijn gaan staan van termen als: hypnose, holistisch, innerlijke kind en zelfs woorden als mindfulness en spiritualiteit. Brrrr.

Zonder verder te kijken dan mijn neus lang was, schoof ik de geadviseerde hypnotherapie aan de kant. Veel te zweverig voor mij, dacht ik. Ik ben een nuchtere vrouw, die gek is op wetenschap, techniek, feitjes en gedachtegoed als, niet lullen maar poetsen. Ik studeerde ooit bouwkunde en werkte in de technische mannenwereld.

Op een gegeven moment zat ik depressief en met een burn-out thuis, ik zal je de details besparen. Maar het was de doorslag om mij open te stellen voor nieuwe dingen. Als de pijn groot genoeg is, is de stap makkelijk (wijs gezegde van mijn coach). De pijn was groot, ik zocht naar iets wat me wel echt ging helpen en beter ging laten voelen.

Het begon met een cursus mindfulness, toen NLP, daarna hypnose en toen was ik verslaafd. Daarna volgde mijn specialisatie. Er ging een wereld voor mij open waarvan ik niet wist dat hij bestond. Hoe kon er zo’n snelle en wonderlijk effectieve methode bestaan en dat ik daar nog niet van wist? Waarom kent de hele wereld dit nog niet? Het antwoord zat in mijzelf, ik had mij er eerder nog niet voor open gesteld. Ik had het direct in het zweverige hokje geplaatst waar ik niet bij wilde horen.

Hoe bijzonder dat juist ik, die nuchtere bouwvrouw, zo extreem sterke hypnose kon bereiken bij mensen. Ik vond het onverwacht ook enorm leuk om te doen. En anderen helpen, dat is echt het fijnste wat er is. Mijn missie was geboren.

Voordat vrouwen mijn klant zijn, gaan ze door een vergelijkbare fase als ik. Ze stonden voorheen nog niet zo open voor hypnofertility. Twijfelen of dit iets voor ze is, of dit voor hen werkt. En juist zij hebben dit het hardst nodig. De doorzetters, de aanpakkers, de perfectionisten, de nuchtere ambitieuze Nederlandse vrouw. Want juist zo’n persoonlijkheid heeft baat bij hypnofertility. En juist zij hebben last van onverklaarde onvruchtbaarheid of PCOS. Als hun pijn groot genoeg is... Op het moment dat er wéér een vrouw in hun omgeving wel zwager wordt en zei denken, waarom ik niet? Ik doe er echt ALLES aan om zwanger te worden. Dan nemen ze contact met mij op.

Hoe groot is voor jou nu de pijn? Is hij groot genoeg? Misschien twijfel je nog of dit echt wat voor je is. Vraag dan hieronder een gratis hypnofertility audio aan om kennis te maken. Het werkt heerlijk rustgevend en verbeterd je vruchtbaarheid.

Over de schrijver
Ervaringsdeskundige vruchtbaarheidsproblemen, IUI en IVF. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Uniek in Nederland en België met haar succesvolle Hypnofertility. Die vrouwen helpt vruchtbaarheid te verbeteren, meer rust in hun hoofd en vertrouwen in hun lichaam te krijgen
Rianna
Door

Rianna

op 27 Jun 2019

Precies de reden waarom ik bij Lilian op de stoel terecht kwam. Echt ALLES doen en natuurlijk ook helemaal PERFECT (tijdstip, uitvoering alles) en er dan geleidelijk (met begeleiding van Lilian) zelf achter komen dat dit juist ontzettend tegendraads werkt. Wat ik zo fijn vind aan Lilian is dat ze heel goed kan luisteren en je de boodschap en/of conclusie uiteindelijk uit je eigen mond laat komen. Voor mij een zeer krachtige methode om ZELF te realiseren dat sommige dingen waar ik mij krampachtig aan vast hield helemaal niet werken. Elke sessie is ontzettend waardevol en leert mij in stapjes beter om te gaan met deze (en andere situaties!) in mijn leven. Zeer praktische tips, maar vooral ook allemaal heel logisch, waardoor verandering echt niet zo moeilijk is als dat het lijkt..

Lilian
Door

Lilian

op 27 Jun 2019

Dankjewel voor je mooie woorden Rianna. En wat zie ik een prachtige groei bij jou, op zoveel vlakken. Ik verbaas me ook keer op keer, hoe simpel het eigenlijk kan zijn. Ook bij mij eigen blokkades.

Reactie plaatsen