Ik maakte mijzelf klein - Voor vrouwen die zwanger willen worden
Ik maakte mijzelf klein

zwanger worden beemom mindset hypnofertility praktijk

Foto van Kevin Knipping

Ik maakte mezelf klein en durfde niet voor de microfoon te staan...

Vorige week was ik op het Business Boost Bootcamp event van Veronique Prins. Om te werken aan mijn bedrijf en mijn missie. Want als je een pionier bent zoals ik, kun je wel wat tips gebruiken.

Afijn. Ik was dus 3 dagen lang in een zaal van zo'n 250 onderneemsters (sorry Thijs). En ik had mezelf voorgenomen mij te laten zien en de microfoon te pakken.

De eerste dagen liet ik anderen voor gaan

Dag 1 ging voorbij, ik zag vrouwen met tranentrekkende aha-momenten aan de microfoon en ik dacht, nou zo groots is dat van mij niet, laat hun maar wat zeggen.

Dag 2, een aantal vrouwen gingen voor de 2e of 3e keer bij de microfoon staan. En in dacht, die willen blijkbaar heel graag. Laat hen maar dan. En wat denken anderen van mij als ik nu het podium pak?

En toen die nacht van dag 2 naar dag 3, om 03:45 uur stond Veronique aan mijn bed. (ja, het voelde heel echt) En ze gaf me een kick onder mijn ass, zoals alleen zij dat kan.

Het inzicht

Dus jawel, begin van dag 3, stond ik bij de microfoon. Nog voor de dag begonnen was, anders wist ik dat ik het niet meer ging doen. Daar stond ik, met mijn inzicht.

"Mijn naam is Lilian Kruse van BeeMom, en ik help vrouwen die al heel lang zwanger willen worden, weer vertrouwen op hun lichaam, lekker in hun vel zitten, hun cyclus en hormonen in balans brengen en hun kans op een zwangerschap vergroten. 

Ik had mezelf beloofd om één van deze 3 dagen de microfoon te pakken, maar ik vertelde mezelf het verhaal, dat ik en mijn verhaal niet waardevol genoeg waren om aan de microfoon te vertellen. Omdat ik geen tranentrekkende aha-momenten had. Maar dat is natuurlijk onzin. HOU OP! Zou Veronique zeggen. Ik maakte mezelf, net als de andere 220 vrouwen die nog niet aan de microfoon hebben gestaan, te klein. Terwijl ik zo'n grote missie heb!

Statistisch gezien, zitten er in deze zaal minstens 40 vrouwen die vruchtbaarheidsproblemen hebben, of hebben gehad. Veertig vrouwen! En ik hoef niet op zijn Veroniques te vragen of jullie pijn nu groot genoeg is. Het enige wat ik jullie wil vragen, is of jullie klaar zijn met jezelf en je gevoel zo klein en onbelangrijk te maken? Dus als je daar klaar mee bent, dan hoop ik dat je straks even koffie met mij komt drinken."

Maak jij jezelf ook te klein?

En dat zie ik ook bij mijn klanten, zij maken zichzelf ook zo klein. Door hun gevoel en hun pijn niet serieus te nemen. Emoties drukken ze weg en ze gaan maar door. Door met werk, door met IVF, door met zorgen voor anderen. Ga jij ook maar door?

Maak je gevoel belangrijk! Zorg dat jouw lichaam en mind, als een gespreid bedje voor je baby zijn.

Daar kan ik je bij helpen. Dus als je klaar bent met jezelf en je gevoel klein te maken, dan hoop ik dat je even virtueel koffie/thee met mij komt drinken. En dan kijken we samen hoe jij weer kan genieten, ontspannen, vertrouwen kan hebben in de toekomst en ohja, je kans op een succesvolle zwangerschap vele malen verhogen

Kijk hier voor mijn huidige aanbod

foto van Kevin Knipping zwanger worden beemom mindset hypnofertility praktijk

Foto van Kevin Knipping

Wat er gebeurde na mijn microfoon moment...

Van de 'juf' kreeg ik een sticker, en nee die krijg je niet zomaar. Ze vertelt me vaak, Lilian jij hebt een ding te doen, doe het! Tijd voor het volgende stokje

Daarna kwamen er diverse dames met mij praten. Van verdrietige tot inspirerende verhalen. Wow. Ik was zo ontroert.


Lilian Kruse van Beemom, Hypnfertility om zwanger worden met hypnose


foto van Kevin Knipping zwanger worden beemom mindset hypnofertility praktijk


Foto van Kevin Knipping

Heb jij echt ALLES geprobeerd om zwanger te worden?

Soms heb je het gevoel dat je echt alles hebt geprobeerd om zwanger te worden, en het is nog steeds niet gelukt. Het best bewaarde geheim van het moment is wel Hypnofertility. Uit wetenschappelijk onderzoek (wat al stamt uit 2006!) blijkt dat je kansen verdubbelen met Hypnofertility audio's en wie weet hoeveel meer malen verhogen met 1 op 1 hypnotherapie. Ik bied een complete begeleiding met vele sessies, en ik zie grote persoonlijke groei en wel meer dan een verdubbeling in de kans op een zwangerschap. Lees hier meer over het Ontspannen Zwanger Worden Traject van BeeMom

Wat kun je nog meer doen voor je vruchtbaarheid?

Nog iets wat je kunt doen voor je vruchtbaarheid is Hypnofertility. Dat is hypnotherapie gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Het verdubbelt minimaal je kansen, zorgt voor meer rust in je hoofd en vertrouwen in je lichaam. Je kunt gratis kennismaken met Hypnofertility via de Ontspannen Zwanger Worden mp3 van BeeMom, vraag hem nu aan

Over de schrijver
Ervaringsdeskundige vruchtbaarheidsproblemen, IUI en IVF. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Uniek in Nederland en België met haar succesvolle Hypnofertility. Die vrouwen helpt vruchtbaarheid te verbeteren, meer rust in hun hoofd en vertrouwen in hun lichaam te krijgen
Rianna
Door

Rianna

op 11 Oct 2019

Wow, zo oprecht weer Lilian. Dat maakt jou zo echt en vertrouwd. Stoer wijf! Fijn dat jij er bent voor mij en vele anderen!

Reactie plaatsen