Loslaten en kinderwens

Moet ik mijn kinderwens loslaten?

Hoe vaak heb jij al de opmerking gehoord dat je 'gewoon' je kinderwens moet loslaten? Laat het los, relax, ga op vakantie dan zal je zien dat je zwanger wordt. Ontzettend frustrerende opmerkingen, want het zorgt vaak voor juist meer druk. En als jij wist hoe je het los moest laten zodat je zwanger werd, dan had je het al jaren eerder gedaan, is het niet?

De voorbeelden

Iedereen kent wel een paar voorbeelden van iemand die haar kinderwens het los liet en toen zwanger werd. Na jaren van onvervulde kinderwens, ging die vriendin op vakantie, die buurvrouw verhuizen, dat stel 'gaf op' en ging adopteren. En toen: Poef opeens zwanger.... Ook ik ken de voorbeelden. 

Wat is er nou echt bij die stellen gebeurd?

Wat gebeurd er op zo'n moment bij iemand? En als we dat loslaten noemen, wat is loslaten dat precies? Is het niet meer een kind willen? Is het niet meer aan je kinderwens denken? Nee, dat is het volgens mij NIET. Maar er zit wel iets belangrijks in het loslaten van je kinderwens. 

Wat is loslaten en hoe doe je dat?

Voor de Zwanger worden podcast ging ik op onderzoek uit. Wat is loslaten? En hoe kun jij je kinderwens loslaten zodat het je juist helpt om zwanger te worden. Ik bespreek het onderwerp in twee afleveringen, aflevering 17 en 18. In aflevering 17 deel ik mijn inzicht over loslaten van je kinderwens en vraag ik ook fertiliteitsarts Kimiko hoe zij daar in staat. In aflevering 18 interview ik loslaatcoach Marie-José, die een herkenbaar persoonlijk verhaal heeft en goede tips rondom loslaten.

Luister Zwanger Worden podcast 17 & 18

Luister het hele verhaal via podcast 17&18 'Kinderwens en Loslaten', zie de audiospeler bovenaan deze pagina of ga naar de Zwanger Worden Podcast via jouw favoriete podcast app. 

Loslaten via BeeMom

In mijn praktijk voor wensmoeders zie ik vaak hetzelfde effect als de boven genoemde voorbeelden. De vrouwen gaan niet verhuizen, of op vakantie of adopteren. Nee. Ze gaan aan de slag met hun onbewuste mind. Via de hypnose audio's gaan ze opruimen in hun onbewuste. Het geeft direct al meer rust in hun hoofd. Het zorgt ervoor dat ze lekkerder in hun vel zitten en zich rustiger voelen in het proces van kinderwens. Het vertrouwen in hun lichaam en de toekomst bouwt weer op. Ze laten oude pijn en overtuigingen los, die ze tot dan toe belemmerden bij hun kinderwens. Ze bouwen de positieve steunende gedachtes en processen weer op. Gevolg: Ze voelen zich heerlijk en hun kansen op een zwangerschap zijn vele malen verbeterd. Ik kan niet meer op mijn handen tellen hoeveel vrouwen er zwanger werden en zich beter voelden door het Zwanger Worden traject met Hypnofertility.

Wat is Hypnofertility?

Wellicht volg je mij al langer en weet je ongeveer wat Hypnofertility is. Zo niet, luister dan eens de gratis Zwanger Worden mp3s, vul hieronder je emailadres en voornaam in, dan krijg je het gratis toe gemaild.

Meer info

Wil je liever eerst wat meer weten over Hypnofertility en het werk dat ik doen. Luister dan aflevering #009 en #013 van de Zwanger Worden podcast. Aflevering 9 gaat over werken met je onbewuste en hoe ik van nuchtere bouwvrouw bij hypnose kwam, lees en luister hier. In aflevering 13 vertel ik uitgebreid over het werk wat ik doen, wat dat voor jou kan betekenen en in welke vorm ik dat doe, plus een extreme korting voor de luisteraar, lees en luister hier

kinderwens loslaten
Over de schrijver
Reactie plaatsen