Spirit baby reading oftewel kinderwens reading
Spirit baby reading oftewel kinderwens reading
02 februari 2022 

Spirit baby reading oftewel kinderwens reading

Een kinderwens reading; ik zie de blokkade in de tarot kaarten

Het is misschien een beetje een raar talent, maar ik zie gelijk wat een kinderwens blokkeert wanneer ik voor iemand kaarten leg. Ik maak contact met jouw energie, jouw aura en de energie van jouw spirit baby's. Ik leg (meestal) 9 klassieke tarotkaarten en weet dan precies wat je nu beïnvloed en waar je aan mag werken.

Energie lezen

Tot nu toe heb ik het altijd bij het juiste eind. Zelfs als ik diegene nog nooit heb ontmoet en slechts moet werken met 2 zinnen tekst en een naam. Het mooie is, nu ik deze readings vaker doe, krijg ik bevestiging op bevestiging dat het klopt. Spirit, het universum, magic, of hoe jij het ook noemt communiceert. En voor mij is dit de manier gebleken om het te interpreteren. Ik noem het meestal gewoon energie.

Spirit baby's

De term Spirit Baby's hoor je wel vaker bij mij voorbij komen. Misschien vraag jij je af wat ik daar niet precies mee bedoel. Het is de energie van jouw kinderen, uit heden verleden en de toekomst. Kinderen die zich in het aardse kenbaar maken, maar ook baby energieën die gewoon bij jou horen. Die energie is altijd met jou verbonden, is altijd bij je.

Spiritueel proces

Hoewel ik een hele nuchtere dame ben, gek op wetenschap en techniek. Heb ik ondervonden dat er meer is. We zijn energetische wezens en het werken met energie geeft mij voldoening, controle en richting. Het is niet iets gelovigs. Tenminste, het is niet geloofsafhankelijk. Het is wel spiritueel.

Meer dan pillen en praktische tips

Het is mijn ervaring dat als je al het praktische al hebt geprobeerd wanneer je zwanger wil worden, lees de ovulatietesten, supplementen, yoga, soms zelfs alle medische behandelingen, dan valt er waarschijnlijk nog winst te halen op het spirituele vlak. En daar heb ik mij in gespecialiseerd. Werken met het onderbewuste en spirituele op het gebied van kinderwens. Dat doe ik via readings en begeleidingstrajecten, oftewel Spirit Baby readings en Spirit Mom traject.

Spirituele begeleiding bij kinderwens

Ben jij al heel lang bezig om zwanger te worden? Heb je tegenslag na tegenslag en wil je begeleiding voor lichaam mind en spirit? Dan ben je bij BeeMom aan het juiste adres. Lees meer op beemom.nlOver de schrijver
Ervaringsdeskundige vruchtbaarheidsproblemen, IUI en IVF. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Uniek in Nederland en België met haar succesvolle Hypnofertility. Die vrouwen helpt vruchtbaarheid te verbeteren, meer rust in hun hoofd en vertrouwen in hun lichaam te krijgen
Reactie plaatsen