Babys en sterren - sterrenbabies
Baby's en sterren...

Dit is een heel kwetsbaar onderwerp, dat ik wil bespreken. Ik moest er ook nog even 3 keer over nadenken voordat ik dit blog de wereld in slingerde. Maar het feit is, dat 90% mijn klanten dit gemeen hebben. Dit is ook een belangrijk onderwerp in mijn praktijk. Een van de grootste redenen waarom zwanger worden moeilijker is geworden. Miskramen.

Toen ik met dit werk begon, verwachte ik dat mijn klanten nog niet eerder zwanger waren geweest. Maar bijna allemaal hadden ze wel eens, kort of lang, een zwangerschap ervaren. Maar op een zeker moment, ging er iets fout. Vaak onverklaarbaar. Het is vaak gissen waarom dat kindje niet gezond ter wereld kwam.

Voor elke vrouw is dit verdrietig. Of het nu 4 weken of 4 maanden of ouder was. Het was vooral de toekomstdroom van dat kindje en het geluk, dat ook overleed tijdens de miskraam. Iedereen verwerkt het op zijn eigen manier. De een staat er uitgebreid bij stil. De ander gaat snel door met de vruchtbaarheidsbehandelingen.

Veel vrouwen die voor het eerst mijn praktijk binnen stappen, denken dat ze het achter zich hebben gelaten. Het is natuurlijk verdrietig maar ze willen nu een nieuwe zwangerschap. Maar hoe denkt hun onbewuste daar over? Is die bang voor nog een miskraam? Wil die jou beschermen tegen nog een keer dat verdriet? De meest effectieve manier om je te beschermen tegen die pijn… is niet meer zwanger worden.

Soms krijg ik ook vrouwen in mijn praktijk die al zwanger zijn of zijn geweest. Maar nog steeds stress en angst ervaren na een nare miskraam of traumatische bevalling. Ze kunnen niet meer ontspannen, slapen slecht en zijn vaak prikkelbaar naar hun omgeving.

Daarom doe ik altijd een regressie of angst techniek, waarbij de pijnlijke ervaring een rustige plek krijgt. Zodat de angst niet meer tastbaar is. Ik kan zelfs in hypnose, je in contact brengen met de spiritbaby’s. Baby’s uit het verleden, het heden en de toekomst. Ze blijven altijd bij je. Ook de sterrenkindjes. Het maakt niet uit of je hierin gelooft of niet, de sessie zorgt voor liefdevolle rust. Het lost blokkades op, die hen soms al jaren belemmeren om een blije moeder te zijn of te worden.

Na deze sessies zie ik in alle vrouwen een gigantische verandering. Ze staan anders in het leven. Luchtiger, blijer, flexibeler. Ze staan weer sterk in hun schoenen. En vaak is het dan snel raak.

Zou jij dat ook willen ervaren? Maak eens een afspraak voor een gratis skypegesprek en we kijken samen wat ik voor jou kan betekenen.

Plan gratis een skypesessie in

Over de schrijver
Ervaringsdeskundige vruchtbaarheidsproblemen, IUI en IVF. Gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Uniek in Nederland en België met haar succesvolle Hypnofertility. Die vrouwen helpt vruchtbaarheid te verbeteren, meer rust in hun hoofd en vertrouwen in hun lichaam te krijgen
Rianna
Door

Rianna

op 13 Sep 2019

Dit was tijdens onze sessie zo'n 'eye-opener!' Ik dacht dat ik hier veel te nuchter voor zou zijn. Dank voor je goede begeleiding!

Reactie plaatsen